Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Otinanevre

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  14
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από Otinanevre

 1. Σύμφωνα με πληροφορίες του dikaiologitika news από ανώτερα στελέχη του ΟΠΕΚΑ, μέχρι στιγμής οι εγκεκριμένες αιτήσεις για το επίδομα παιδιού α21 φτάνουν τις 630.000 που αντιστοιχούν σε 130 εκ. ευρώ.

  Να σημειωθεί ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα δεν δέχεται νέες αιτήσεις για λίγα 24ωρα μέχρι να ολοκληρωθεί η εκκαθάριση και η καταβολή της πρώτης διμηνιαίας δόσης για το 2019.

  Μετά την πληρωμή ( Η οποία μάλλον θα γίνει την Παρασκευή 29/3), η ηλεκτρονική πλατφόρμα θα ενεργοποιηθεί εκ νέου και θα δέχεται νέες αιτήσεις έως τις 15 Ιανουαρίου 2020 για όλους όσοι δεν έχουν υποβάλει εφέτος αίτηση Α21.

 2. Από την υπηρεσία αυτή μπορείτε να υποβάλλετε Αίτηση - Δήλωση  (έντυπο Α21) για τη χορήγηση του ενιαίου επιδόματος στήριξης τέκνων και του ειδικού επιδόματος τρίτεκνων - πολύτεκνων οικογενειών. Οι γονείς υποβάλλουν την αίτηση για τα εξαρτώμενα τέκνα τους και ο επίτροπος για τα τέκνα των οποίων έχει την επιμέλεια με δικαστική απόφαση.

  https://www.idika.gr/epidomapaidiou/

  • Like 1
 3. Στις 29/12/2017 στις 2:16 ΠΜ, MikeJ είπε

  Στις 14 του μήνα στο λογαριασμό της μάνας μου μπήκε το μέρισμα, ακριβώς όσο είχε υπολογιστεί από την αίτηση και τώρα στις 28/12 μπήκαν έξτρα 87,5 ευρώ με την ίδια αιτιολογία, Κοινωνικό μέρισμα... Ξέρει κανείς τι παίζει ;

  Προφανώς για καλό είναι δε τη χάλασε απλά δε κατάλαβα το γιατί και πως.

  Για τους συνταξιούχους άνω των 70 θα «τρέξει» αυτόματα η διαδικασία καταβολής του κοινωνικού μερίσματος

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.