Προς το περιεχόμενο

MaTrOx

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  169
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

5 Neutral

Σχετικά με MaTrOx

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ξέρει κάποιος αν λειτουργεί σε συνεργασία με το runkeeper?
 2. Δεν κατάλαβα. Θα αναβαθμiστούν όλα όσα αναγράφονται στην λίστα ή μόνο αυτά με τα bold?
 3. Παιδιά το ammy επειδή το έχω δουλέψει έχει πράγματι έναν περιορισμό 20 κάτι ώρες τον μήνα νομίζω αλλά για απλό remote management είναι υπεραρκετές. Και δεν χρειάζεται ο "server" να είναι παρόν, μπορείς να ρυθμίσεις κανονικά user/pass και να μπαίνεις, ή ακόμα και συγκεκριμένα IP. Ακόμα μπορείς και να το εγκαταστήσεις ως service.
 4. Για free remote control εναλλακτικά του Teamviewer δείτε και αυτό: http://www.ammyy.com/en/
 5. Πάντως αυτό με το Start/stop Google services framework σύμφωνα με τους τεχνικαράδες της Google πρέπει να αποφεύγεται: http://www.androidpolice.com/2013/11/20/google-engineer-dan-morrill-sheds-some-light-on-the-nexus-ota-process-urges-you-to-never-clear-google-service-framework-data/ Τώρα αν το τρικ δουλεύει πολύ δύσκολα θα πείσεις τον χρήστη να μην το κάνει!
 6. Εγώ το πήρα από FNAC Γαλλίας. 249 + 13 μεταφορικά DHL. Σε 2 μέρες το είχα σπίτι. http://www.fnac.com/Asus-Nexus-7-LED-16-Go/a4424996/w-4 Το Nexus είναι value for money, Δεν υπάρχει τίποτα άλλο που να πλησιάζει σε ταχύτητα σε αυτό το εύρος τιμής. Εξαιρούνται κάποιοι κινέζοι φυσικά που είναι αμφιβόλου ποιότητας.
 7. Πάντως οι ταχύτητες προς το παρών είναι απογοητευτικές. 100 MB upload έκανε μια ώρα να τα "ανεβάσει". Και το κατέβασμα τα ίδια χάλια. Το dropbox πολύ πιο γρήγορο.
 8. Το Wireless του είναι πολύ καλύτερο από του Bautek του ΟΤΕ και τον Netfaster της HOL. Μένω σε μεζονέτα, το router είναι στον κάτω όροφο και iphone (που δεν έχει και το καλύτερο wifi) πιάνει μια χαρά τώρα από τον πάνω όροφο. Επιτέλους κατάργησα το AP που είχα επάνω.
 9. Ε φαίνεται εκεί στην google είδαν και απόειδαν με το perfect balance Like/Dislike game που έχει γίνει πολύ της μόδας τελευταία...
 10. Πράγματι. Κι εγώ που νόμιζα ότι βάζεις όνομα και στον δείχνει στο google maps...
 11. Μην είστε άσχετοι. Έτοιμη την είχαν την εφαρμογή, στην δημιουργία του σεισμού ταλαιπωρήθηκαν λίγο...
 12. Όλο νέα από την Τουρκία τελευταία... Μέχρι και ο Αίβερσον εκεί πήγε!
 13. Η ΕΡΤ ξεκινάει μεταδόσεις 16:9 για το Champions League! Καιρός ήταν!
 14. Για δες το ίδιο σύστημα χρησιμοποιεί και το τουφιανοφέισμπουκ. Προχτες κάνω λογκιν και μου λέει ότι έχει γίνει λογκιν από περίεργη αι-πι (κάπου στο αμέρικα) και με προέτρεπε να αλλάξω πασγουόρντι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.