Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

cpc464

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.122
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.295 Excellent

Σχετικά με cpc464

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.436 προβολές προφίλ
 1. Να προσθεσω στο άρθρο ότι Δεν θα είναι συμβατή με AMD cpu's και παλαιότερα συστήματα. https://www.tomshardware.com/news/intel-dg1-compatibility
 2. cpc464

  Αποδοχή κληρονομιάς

  Εάν κάποιος σε ορίσει κληρονόμο μόνο δύο πράγματα μπορούν να συμβούν, κάνεις αποδοχή ή αποποίηση,εάν δεν κάνεις τίποτα τότε θεωρείται σιωπηρή αποδοχή. Μαζί με την κληρονομιά κληρονομούνται και χρέη του κληροδότη για αυτό καλό είναι να πάτε σε ένα δικηγόρο ώστε κάνει έλεγχο υποθηκοφυλακείου. Εάν κάποιος έχει χρέος και κληρονομήσει υπάρχει πάντα η πιθανότητα κατάσχεσης από το δημόσιο η τους δανειστές.
 3. Ήταν με 2 4870 αλλά η μία έβγαζε artifacts και την έβγαλα.
 4. Ο 9600 βγήκε τέλη 2007, τον χαντάκωσε το TLB bug, αρχές του 08 μπορούσες να τον βρείς κάτω απο 100 ευρώ, αξία συναισθηματική έχει για εμένα γιατί ήταν το πρώτο μου τετραπύρηνο, μάλλον θα το μετακομίσω σε ένα άλλο κουτί και θα μοντάρω την thermaltake κουτάρα,υπάρχουν σε καλή τιμή threadripper 1ης γενιάς η γενικά cpu's που υποστηρίζουν avx2.
 5. Phenom 9600, 4gb ram, motherboard sapphire770, gpu ati hd4870, case Thermaltake Armor lcs.
 6. Μετά απο 12 χρόνια γύρισε στα χέρια μου!!, ο πελάτης που το είχα δώσει ειπε πως χάλασε και ανοιγόκλεινε, του έδωσα ένα refurbished και το πήρα, όταν το άνοιξα είδα πως η υδρόψυξη είχε στεγνώσει!,το γέμισα απεσταγμένο νερο και δουλεύει ακόμα!!, να το κρατήσω όπως είναι η να κάνω ένα νέο pc?.
 7. https://developer.nvidia.com/displaying-hdr-nuts-and-bolts Εδώ την έχει στην λίστα, τι να σου πώ. Το θέμα είναι ότι η κάρτα που θέλεις να βάλεις δουλεύει.
 8. Όπως είπα και πριν η κάρτα θα δουλέψει, ο επεξεργαστής είναι 6πύρηνος με turbo 3,7, άρα δεν νομίζω να ζορίζεται, hdr με καλό καλώδιο displayport και σωστούς drivers παίζει και με την gtx970 που ήδη έχεις, τα άλλα είναι θέμα του πόσο χρόνο έχεις να ψαχτείς με τις ρυθμίσεις και να πειραματιστείς.
 9. Το πρότυπο pci είναι συμβατό προς τα πίσω άρα δεν υπάρχει λόγος να μην δουλεύει. Κάποιος το έχει κάνει ήδη
 10. Αρχικά τρέξε ένα Antimalware όπως το malwarebytes να δεις μήπως βρεί κάτι,μετά δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό, η συγκεκριμένη μάρκα είναι για πέταμα.
 11. Αν δεν βλέπεις και μεταβολές στην συχνότητα μαζί με την αύξηση θερμοκρασίας το ποιο πιθανό είναι το hw monitor να διαβάζει λάθος, νομίζω ότι το έχω ξαναδεί σε άλλο topic, η μητρική εκεί ήταν επιβεβαιωμένο ότι διάβαζε λάθος τους αισθητήρες,καθώς το είχε επιβεβαιώσει και ο κατασκευαστής. P.s https://forums.tomshardware.com/threads/different-temperature-reading-with-my-asus-p8z68-v-lx-motherboard.2207029/ Δεν είσαι ο μόνος, το bios τι δείχνει?.
 12. This could be a statistical fluctuation, since it is not present in theex-tendeddataset. One possible reason for this decrease, if real, could be the lower degree of interactionamong people in countries with very low temperatures, which could slow down the propagation ofthe virus. Μια χαρά το εξηγούν.
 13. https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2020.03.26.20044529v2.full.pdf υπάρχουν δεκάδες σχετικά άρθρα.
 14. Νομίζω πως έχει να κάνει με το ότι ο κορονοϊος δεν πάει την ζέστη,τουλάχιστον αυτό λένε οι ειδικοί.
 15. Ο Βασίλης Πύλες προσφέρθηκε να μας τσιπάρει, τα μήλα και το ανδροϊδές θα μας φακελώσουν "για το καλό μας", ρε τι γίνεται?, λουκουμάκι ο κορονοϊος για μερικούς.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.