Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Saggitaro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  235
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

184 Excellent

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Saggitaro

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.901 προβολές προφίλ
 1. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 04/12/2021 03:59 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  SQuape® X Dream [s] RTA by StattQualm 60€ HCIGAR VT75 (DNA75) 50€ DRUGA RTA (Gunmetal) 20€ Aspire Tigon +5 αντιστάσεις (2 πνευμονικές κεραμικές 3 τσιγαρίσιες) 25€ Ares V2 LE (Limited Edition) χωρίς κουτί-παρελκόμενα 10€ Wotofo Recurve RDA 15€ Hellvape Rebirth RDA 15€ Vandy Vape Iconic RDA 15€

  1 €

 2. Κι όμως σε ακούει και με βάσει τις λέξεις-κλειδιά που θα πείς σου πετάει στοχευμένες διαφημίσεις,οπότε έχει και παραέχει να κερδίσει. Επίσης το θέμα σε τέτοιες καταστάσεις δεν είναι προσωπικής οπτικής αλλά κοινής ηθικής επομένως πρέπει να παραμερίζουμε την οπτική μας σε θέματα που αφορούν την ιδιωτικότητα και την προστασία της γιατί οι γραμμές είναι πολύ λεπτές.
 3. "Καμία διωκτική αρχή δεν επικοινώνησε με το Sky ECC", συνεχίζει η ανακοίνωση, υπογραμμίζοντας ότι η εταιρία τηρεί "αυστηρή πολιτική μηδενικής ανοχής, η οποία απαγορεύει την οιαδήποτε εγκληματική δραστηριότητα στις πλατφόρμες της". Πως η εταιρία τηρεί πολιτική μηδενικής ανοχής και απαγορεύει εγκληματική δραστηριότητα απο την στιγμή που (υποτίθεται) δεν έχει πρόσβαση στο υλικό των πελατών της; Μήπως αυτό γνώριζαν οι πελάτες ενώ στην πραγματικότητα η εταιρία είχε πλήρη εικόνα των δεδομένων των πελατών της και αυτό το κενό εκμεταλλέυτηκαν οι διωκτικές αρχές και απέκτησαν επίσης πρόσβαση σε
 4. Και οι κοινές κάμερες ασφαλείας στους χώρους εργασίας κάποτε υποτίθεται οτι τοποθετούνταν για την ασφάλεια των εργαζομένων αλλά χρησιμοποιούνταν απο προϊστάμενους και αφεντικά για την παρακολούθηση των εργαζομένων και εν τέλει απαγορεύτηκαν μέσα σε αυτούς. Οι 16 λόγοι άνετα λύνονται με αισθητήρες και περιμετρικές κάμερες χωρίς να χρειάζεται επιπλέον κάμερα να παρακολουθεί τον οδηγό,επιπλέον δεν αναφέρουν ποιός θα κάνει ανάλυση των βίντεο όταν χρειαστεί; ένα απλό στέλεχος της εταιρείας ή ειδικός εμπειρογνώμων; γιατί τα στελέχη που θυμάμαι εγω στις εταιρείες που δούλευα ερχόντουσαν μέχρι και μ
 5. Ισχύει αλλα η μεταφορά δεν γίνεται ακριβώς έτσι αλλά σε αρχεία μέσα στο διάλογο κι αυτό είναι λίγο εκνευριστικό γιατί αν τα ήθελα σε αυτή τη μορφή τα έκανα και backup στον υπολογιστή. Υ.Γ. Διόρθωση στα κατεβάζει έτσι αλλά στα ταξινομεί μετά απο μόνο του,απλά τα σπάει η εφαρμογή.
 6. Η ανεργία ισχύει όσο την ανανεώνεις δεν συσσωρέυεται κάπου και μεγαλώνει όσο την ανανεώνεις δυστυχώς ο φίλος σου την έχασε,καλό είναι αν είναι άνεργος να την ανανεώσει τώρα και μετά ανα τρίμηνο ηλεκτρονικά.
 7. Αδερφέ έψαχνα τόσες μέρες και δεν έβρισκα τίποτα και εχθές να φανταστείς,ντρέπομαι που το λέω,διάβασα αναλυτικά τι χρειαζόταν στην ιστοσελίδα του ΣΚΑΙ.
 8. Καλά αυτό είναι αυτονόητο,απλά ενημερώνουμε όσους τυχόν δεν γνωρίζουν η απο την ανησυχία τους δεν το προσέξουν. Δυστυχώς ενημερωνόμαστε για κρατικά θέματα απο σελίδες ιδιωτών αντί για επίσημους φορείς και αυτό δημιουργεί λίγο ενα χάος.
 9. Επειδή ΔΕΝ παίρνουν όλοι οι άνεργοι επίδομα ανεργίας δεν χρειάστηκε να καταχωρήσουν ΙΒΑΝ ποτέ κι αυτοί που έπαιρναν μπορεί να κατήργησαν το λογαριασμό η να άλλαξαν τράπεζα και εν συνεπεία άλλαξε και το ΙΒΑΝ οπότε αυτό το σύστημα βολέυει άπαντες παλαιούς και καινούργιους.
 10. Πιστέυω το λένε για τράπεζες που είχαν παλιότερα υποκαταστήματα εδώ και κάποιοι διατηρούν ακόμα λογαριασμούς σε αυτές.
 11. Αρκεί να είναι τράπεζα που δραστηριοποιείται στον ελλαδικό χώρο αλλιώς δε το δέχεται.
 12. Αδερφέ χίλια ευχαριστώ,κάτι σελίδες έδειχναν οτι σου βγάζει στην αρχική απλά επιβεβαίωση IBAN και περίμενα να το δώ εκεί,παίζει απο την ταραχή μου να μην κοίταγα στις αιτήσεις,να'σαι καλά και πάλι.
 13. Άνοιξε πρίν λίγο έκανα την αίτηση,απλά κολλάει πολύ.
 14. Είχε αλλά ήταν κάτω απο το όριο και ήταν χρήματα απο το ταμείο ανεργίας,μάλιστα η υπάλληλος που της έκανε την αίτηση της είπε οτι και τα λεφτά του ΟΑΕΔ φορολογούνται η κάτι τέτοιο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.