Προς το περιεχόμενο

isset1988

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με isset1988

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

758 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα polaki Τα προϊόντα του Eshop που αναφέρω είναι πολύ ιδιαίτερα και δεν απευθύνονται στο μικρομεσαίο κοινό (εκεί οφείλεται το bounce rate). Τα αποτελέσματα αυτά τα πέτυχε χωρίς backlinks και χωρίς καμία διαφήμιση πουθενά (ούτε AdWords, ούτε skroutz, ούτε fb). 400-600 οργανικοί επισκέπτες μπαίνουν στη σελίδα καθημερινά χωρίς να πέσει 2 χρόνια τώρα. Εφαρμόσαμε κάθε τεχνική με κώδικα μία φορά και δεν ασχοληθήκαμε ποτέ ξανά με το seo. Το κόστος του Custom Eshop με seo στο 1.5k€. Δεν έχει blog για να τραβάει επιπλέον οργανικούς. Στο seositecheckup έχει 92%. Είναι όλα αυτοματοποιημένα.
 2. isset1988

  Wordpress redirect

  Για να δεις αν το website δουλεύει σωστά πριν αλλάξεις τους nameservers άλλαξε τους hosts των Windows να δείχνουν την ip του νέου σέρβερ, έπειτα κάνε επανεκκίνηση και γράψε στον browser το κανονικό url της σελίδας σου. Ο browser θα θεωρεί ότι το url ανήκει στην νέα ip και θα σου δείχνει τα αρχεία στο νέο σέρβερ. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να στα γράψω πιο αναλυτικά. Διάβασε το παρακάτω: https://www.howtogeek.com/howto/27350/beginner-geek-how-to-edit-your-hosts-file/
 3. Συμφωνώ σε πολλά από τα παραπάνω. Όταν κάποιος ψάχνεται για το τι πλατφόρμα θα χρησιμοποιήσει δε γίνεται να του προτείνεις custom, γιατί πολύ απλά είτε δεν έχει τα χρήματα είτε δεν έχει ιδέα τι θα πει custom. Προσωπικά στην εταιρεία μου έχουμε δημιουργήσει δική μας custom πλατφόρμα χωρίς να χρησιμοποιήσουμε σχεδόν τίποτα έτοιμο και την κοστολογούμε όσο πωλούν όλοι οι άλλοι τα opensource. Γιατί; Θεωρούμε υποχρέωση μας ότι τα λεφτά που χρεώνουμε θα πιάσουν τόπο με μια γρήγορη σελίδα, ασφαλή και με πραγματικό on page seo. (Βαρέθηκα να ακούω ότι κάνετε seo με plug-in) Αποτελέσματα του cus
 4. Το async:false, αν εννοείς αυτό, σε λίγο καιρό ίσως να μην υπάρχει. Δες τις εναλλακτικές που προτείνουν. https://stackoverflow.com/questions/11448011/jquery-ajax-methods-async-option-deprecated-what-now
 5. Ίσως να λείπει από το xml κάποιο στοιχείο. Μια αγκύλη να λείπει τότε το xml μπορεί να φαίνεται μεγάλο ενώ δεν είναι. Δοκίμασε να κάνεις edit το xml με έναν editor και διόρθωσε τα σφάλμα πριν το κάνεις import.
 6. Καταρχάς σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Μάλλον έχει δίκιο ο dewn και ο φορολογικός μηχανισμός δέχεται το έγγραφο της απόδειξης, του προσθέτει τον σειριακό και το στέλνει στον εκτυπωτή. Τουλάχιστον έτσι δούλευε μέχρι τώρα. Με τα νέα δεδομένα, ποιος θα μιλάει με την εφορία; Το software ή ο φορολογικός μηχανισμός; Αν μιλάει το software, τότε μέσω του api του mydata το software στέλνει τα στοιχεία των αποδείξεων. Σε αυτή την περίπτωση ο φορολογικός μηχανισμός είναι άχρηστος. Αν μιλάει ο φορολογικός με την εφορία, τότε η λογική λέει ότι το software θα στέλνει και τα στοιχεία της α
 7. isset1988

  Woocomerce και web banking

  Δε νομίζω ότι επιτρέπεται να δημοσιεύσω σύνδεσμο στη συζήτηση. Επίσης δε θέλω να εκθέσω πελάτες μου. Είναι ένα απλό redirect σύστημα. Σίγουρα θα βρεθεί κάποιος άλλος να σου στείλει κάποιο live demo.
 8. isset1988

  Woocomerce και web banking

  Χρησιμοποιώ Eurobank, Piraeus και Viva. Επειδή δε δουλεύω με opensource (τα έστησα και τα 3 με κώδικα στα custom Eshop των πελατών μου) θα σου απαντήσω προγραμματιστικά ότι το πιο εξελιγμένο σύστημα είναι της viva. Είναι πολύ εύκολο να το διασυνδέσεις με woocommerce. Νομίζω επίσης χωρίς να είμαι σίγουρος ότι δεν κρατάνε προμήθεια αν δεν κάνεις ανάληψη ή μεταφορές και χρησιμοποιείς την κάρτα τους για τις συναλλαγές της επιχείρησης. Τέλος, δε χρειάστηκε να το αναβαθμίσω ποτέ 3 χρόνια τώρα, αντίθετα με τις τράπεζες.
 9. Καλησπέρα σας Έχω να κάνω μια δύσκολη ερώτηση. Έχω δημιουργήσει ένα web app που έκοβα μέχρι στιγμής τιμολόγια και αποδείξεις. Με ενημέρωσαν από την εφορία ότι πρέπει να χρησιμοποιήσω φορολογικό μηχανισμό με διασύνδεση με την εφορία για την έκδοση αποδείξεων και τιμολογίων με άμεση ισχύ από 1.1.2021. Το web app μου έχει δημιουργηθεί με custom php και μπορώ να κάνω το οτιδήποτε για να το επεκτείνω. Η ερώτηση είναι ποιον φορολογικό μηχανισμό να επιλέξω; Έχω βρει τον RBS 101-NET που λέει πως υποστηρίζει web sockets. Έχει κανείς κάποια ιδέ
 10. isset1988

  Ιστοσελίδα για ΕΣΠΑ

  Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Λύσατε όλες τις απορίες μου :)
 11. Το site1 πρέπει να μείνει στο public_html. Τα υπόλοιπα addon domains μπορείς να τα βγάλεις και έξω από το public_html δημιουργώντας φακέλους και ρυθμίζοντας το document root να δείχνει σε εκείνους τους φακέλους. 1.Μετακίνησε λοιπόν το φάκελο site2 έξω από το public_html. 2.Cpanel -> Addon domains -> site2 -> document root (edit) -> αντί για public_html/site2 γράψε σκέτο site2 3.Προσοχή αν έχεις Wordpress να αλλάξεις τα path και στο config. πριν κανείς το οτιδήποτε κράτησε full backup.
 12. isset1988

  Wordpress σε στατικό

  Όπως ανέφεραν HTTrack. Επειδή προφανώς θα έχεις θέμα με το κατέβασμα, απενεργοποίησε την επιλογή robot.txt (See options/spider/spider: robots.txt -> 'never')
 13. isset1988

  Ιστοσελίδα για ΕΣΠΑ

  Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Όποιος άλλος μπορεί ας μας πει τη γνώμη του.
 14. isset1988

  Gmail και Gsuite

  Καλησπέρα. Η γνώμη μου είναι να μην κάνεις forward email στο gmail γιατί ίσως σπαμάρεις την ip του σέρβερ σου. Το Gsuite και το αντίστοιχο της Microsoft είναι πολύ οικονομικά και αξιόπιστα. Αλλιώς κατέβασε τα Email με pop στον υπολογιστή και το web θα είναι ελεύθερο.
 15. Καλησπέρα. Στη θέση σου θα δούλευα με vivapayments. Είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις τις πληρωμές με κάρτα διαβάζοντας το documentation.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.