Προς το περιεχόμενο

fotoalexandros

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  137
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

256 Excellent

Σχετικά με fotoalexandros

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.782 προβολές προφίλ
 1. Για να είμαστε ποιο ακριβείς, η εικόνα δείχνει την ύλη η οποία έλκεται επιταχυνόμενη προς την μαύρη τρύπα και είναι διασκορπισμένη σε μια ακτίνα 5.000 ετών φωτός. Αυτό που βλέπουμε δηλαδή είναι ένα νέφος ύλης εξαιρετικά εκτεταμένο και γι' αυτό ορατό. Η ίδια η μαύρη τρύπα είναι αδύνατον να φανεί, όχι μόνο γιατί δεν μπορεί να διαφύγει φως από μέσα της λόγο της άπειρης βαρύτητας, αλλά και λόγο του μικρού της μεγέθους σε σχέση με την απόστασή της από εμάς.
 2. Η σημερινή κυρίαρχη ιδεολογία έχει διαστρέψει τους όρους ώστε να κάμψει κάθε αντίσταση εναντίον της. Όλοι χρησιμοποιούν την καραμέλα της λέξης "φασισμός" ως τάχα μιας λέξης που σημαίνει επιβολή κάποιου πράγματος δια της βίας. Ο φασισμός όμως ήταν πολιτικό σύστημα που βασιζόταν στον κρατικό κορπορατισμό και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που του αποδίδεται. Το ίδιο συμβαίνει και με την καραμέλα "ρατσισμός" ώστε να σαλαμοποιηθούν οι κοινωνίες χάριν της αύξησης της καταναλωτικής βάσης. Είναι άλλο το να σκοτώνεις κάποιον για το χρώμα του και άλλο το να αρνείσαι την φυσική διαφορετικότητα χάριν
 3. Κάθε πλευρά που θεωρεί πως έχει αυτή δίκαιο κόβοντας τις αντίθετες απόψεις, (είτε μιλάμε για κοινωνικά δίκτια είτε για διαδηλώσεις), έχει πάρει τον δρόμο προς τον ολοκληρωτισμό. Φυσικά μπορεί να μην μας αρέσουν κάποιες απόψεις, αλλά όλες πρέπει να ακούγονται.
 4. Αφαίρεσαν τις αποσπώμενες μπαταρίες και σκέφτονται να βάλουν αποσπώμενες κάμερες.. Ο ανταγωνισμός στα καλύτερα του!..
 5. Για μπαταρία δεν ακούω κάτι και ανησυχώ. Γνωστή η apple με τις πατάτες της στον τομέα. Θα ξεστοκάρει πάλι τίποτα ξεχασμένες δυχίλιαρες από 6,7,8.
 6. fotoalexandros

  iOS 14

  Ναι. Το έχω εγκαταστήσει σε iPhone 7 και σε SE 2016 και πέραν ότι πετάνε και τα δυο η μπαταρία πάει τέλεια! Λαβέ υπόψιν πως κάθε καινούργια version λειτουργικού θέλει τρεις με τέσσερις ημέρες, μέχρι και μια εβδομάδα για να στρώσει στην συσκευή, καθώς γίνονται στο background διαδικασίες indexing και ρυθμίσεων. Μην βιάζεσαι λοιπόν να κρίνεις. Περίμενε μερικές μέρες, κάνε ένα backup και άσε το τηλέφωνο στο φορτιστή όλο το βράδυ.
 7. Έχετε δίκιο!! Για κάποιο λόγο δεν μου έβγαζε το update και μπήκα στη σελίδα της εφαρμογής στο store όπου εκεί το είχε! Ευχαριστώ!!
 8. Πάει πράγματι ποιο γρήγορα με την 14 αλλά αυτό το ''πάει σφαίρα ενώ το android σέρνεται'' είναι ανάλογα αν βλέπεις το ποτήρι μισοάδειο ή μισογεμάτο. Το android σε δυνατότητες και ευκολίες είναι μια πενταετία μπροστά, οπότε το ios είναι λογικό να πετάει ενσωματώνοντας με το σταγονόμετρο δυνατότητες που το android τις έχει από τέσσερις γενιές πίσω. Έχω το iphone για την απλότητα και την αμεσότητά του, αλλά οι δυνατότητες του android είναι απαραίτητες στα δύσκολα.
 9. Εννοείς την εφαρμογή winbank? Δεν είδα κάποιο σημερινό upadate. Έκανε ένα εχθές όσο είχα το 13.7 με την οποία δούλευε και τώρα με το 14 δεν δουλεύει. Είχα δοκιμάσει την beta 14 και την έβγαλα γι αυτό το λόγο.
 10. Δεν δουλεύει η εφαρμογή Winbank της Πειραιώς. Κατά τα αλλά όλα φαίνονται καλά εκτός του ότι μου έριξε την ένδειξη χωρητικότητας της μπαταρίας από 100% στο 96! Δεν ξέρω αν βάλανε άλλο τρόπο υπολογισμού ή θα στρώσει η ένδειξη με μια δυο φορτίσεις.
 11. Με τις μπαταρίες που έχουν τα iphone μια τέτοια συχνότητα ανανέωσης θα τις έτρωγε για πρωινό.
 12. Amoled οθόνη, άντε γεια.. Σε ρολόι που προορίζεται για extreme sports, δηλαδή κυρίως για εξωτερική χρήση, απαγορεύεται δια ροπάλου η amoled οθόνη, καθώς και ενέργεια παραπάνω καταναλώνει αλλά και δεν φαίνεται κάτω από τον έντονο ήλιο. Η οθόνη για τέτοιο ρολόι είναι αποκλειστικά η transflective dispaly. Η amoled είναι για φιγούρα σε καμιά σκιά.
 13. Φόρτιζε το κινητό, το ρολόι, τα ακουστικά, τον φορητό, τις μπαταρίες της φωτογραφικής κ.λ.π. Έχουμε καταντήσει επαγγελματίες φορτιστές.. Προσωπικά τα bluetooth τα παράτησα στο συρτάρι και χρησιμοποιώ ξανά ενσύρματα. Σίγουρα το καλώδιο είναι ένα αρνητικό, αλλά η σιγουριά πως πάντα θα δουλέψουν και ο καλύτερος ήχος με αποζημιώνουν.
 14. Οταν λες ''άλλα'' για δώσε ένα παράδειγμα. Εκτός από μερικές αυτοκινητοβιομηχανίες που υπάρχουν ακόμα στην Ευρώπη, κι αυτές για τα μάτια του κόσμου, τα υπόλοιπα έρχονται από την Άπω Ανατολή. Η Ευρώπη έχει πλέον μηδέν παραγωγή και είναι θέμα χρόνου να σκάσει το μεγάλο κανόνι.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.