Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

tomiq

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  148
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

113 Excellent

Σχετικά με tomiq

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

667 προβολές προφίλ
 1. Τι νόημα έχει τέτοιος επεξεργαστής, σε τέτοια οθόνη?!
 2. Το 2020 31/8 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη επίσημη εμφάνιση ΑΡΗΑΝΟΥ στο New Hampshire της Bala Bama... Των ΗΠ.. ΑΡΗ! Σε απ ευθείας μετάδοση breaking news of CNN.mr Κι άλλες τέτοιες π@}π@#&ς!
 3. tomiq

  Hands-on με το Galaxy Note 9 της Samsung

  Οι λόγοι αυτών των τιμών είναι τα χρηματιστήρια της Σεούλ και της Νέας Υόρκης και όπου αλλού. Κεράκι στην μήλο εταιρία θα πρέπει να ανάβουν κάθε πρωί, και η Samsung, και όποιος άλλος κάνει τα ίδια μ'αυτή
 4. Εκλασε η Apple με το επερχόμενο τέρας της στις μετρήσεις, και πνίγηκε το Android. Τώρα για το αν θα μείνουν ή όχι κάποιοι συναρμολογητες σιγά τα λάχανα. Ένα καταναλωτικό προϊόν είναι και μάλιστα με πολύ κακές προεκτάσεις για τον χρήστη.
 5. Και τι θέλει ..να κάνουμε προκράτηση για συσκευή της; Μας τα ψιλό..τε με την Χαβάη 5-0.
 6. tomiq

  Wind Vision Review

  Αν όλο αυτό μπορεί να σταθεί σε σοβαρή κριτική,και πρόταση αγοράς τι να πω... Και μια ερώτηση αν έχει κάποιος το πακέτο. Όλα τα κανάλια είναι με υπότιτλους ή μεταγλωττισμένα;
 7. Η μπαρούφα και το δήθεν πάει σύννεφο! Και σαιτ όπως αυτό και άλλα, είναι ποια οι καλύτεροι φορείς αναπαραγωγής.
 8. Για αυτόν το λόγο κι άλλους πολλούς, λέγονται ΚΙΝΕΖΙΚΑ Ή ΚΙΝΕΖΙΕΣ Ή ΚΙΝΈΖΟΣ. Της πανηγύρεως!
 9. Μεγαλειώδης @#&.#α Από μεγαλειώδες ##@,#α! Οτι θέλετε βάλτε. Έχει καταντήσει μ... Α το πράγμα από τη μια να βομβαρδίζεις, και να ρημάζεις όποιον θες, γιατί έτσι εξυπηρετεί τα εκάστοτε συμφέροντα σου. Κι απ την άλλη ναι πουλάς εξωπλανητες κι άλλα παρόμοια επιστημονικά, για να χορταίνεις τους σηνεφιλ του ίδιους. Αυτούς ντε... Που τους δείχνουν σε κάτι ταινίες si fi πάνω στην ταράτσα με το πανό στο χέρι να φωνάζουν στα UFO ... πάρε με αστροναύτη πάρε με. Α ρε Λαυρέντη!
 10. Η τύποι εκεί στην wind μάλλον χρειάζονται... Ξεμάτιασμα.
 11. Και όχι μόνο... Σε ότι κινεζομάγαζο κοιτάξεις, εκτός από πινέζες όλα τα υπόλοιπα είναι τιμολογιακά για τα πανηγύρια!
 12. Το Σούλι των ευρώπουλων. Συσκευές του κατοστάρικου, και επιτήδιοι εισαγωγείς. Μακριά!!!
 13. Η σαμι αναβαθμίζει το s6 σε Oreo... τρίτη αναβάθμιση! Αυτό που θέλει να πουλήσει σαν πλεονέκτημα η κάθε nokia αρχίζει να ξεφουσκώνει, κι αντε να δούμε τι θα βρουν τώρα.
 14. Οι Αμερικανοί θέλουν να γίνουν επικυρίαρχοι όπου τους περνάει, αλλά χέζονται μήπως τους την πέσουν από το πουθενά τίποτα χειρότεροι απ αυτούς!
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.