Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Gyustarr

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  26
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

Σχετικά με Gyustarr

 • Κατάταξη
  Member
 • Ημερομηνία γέννησης 04/02/1992

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.394 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα! Θα ήθελα να ρωτήσω εάν γνωρίζει κάποιος που έχει τηλεόραση Arielli (έχω την 32DN6S2 32''), εάν υπάρχουν επιλογές μορφοποίησης υποτίτλων. Οι default υπότιτλοι είναι μικροί, χωρίς outline ή σκίαση και χάνονται σε ανοιχτόχρωμο background. Δοκίμασα με aegisub να τους τροποποιήσω, αλλά παραμένουν ίδιοι. Απλά ρωτάω και εδώ προτού μπω στη διαδικασία να τους κάνω hardcode πάνω στα αρχεία. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
 2. Σε δημόσια ιεκ απ'οτι γνωρίζω, τις περισσότερες ειδικότητες τις καλύπτουν πρόχειρα. Μηδέν προετοιμασία για την πιστοποίηση. Μερικές βασικές γνώσεις στο αντικείμενο για να δικαιολογουν την ύπαρξη τους. Απ'οτι έχω δει τα ιδιωτικά ιεκ καλύπτουν πλήρως την ύλη της πιστοποίησης.
 3. Χμμ. Τοσα χρόνια μετά, πόσες version έχουν βγει; Nοιώθω ότι ακόμα κάνουμε beta testing για λογαριασμό της microsoft.
 4. Δεν κοιτάνε εκεί να βελτιώσουν κανένα service, που εδώ Λαμιά πιάνω 9mbps σε καλή μέρα, και 4G ούτε γι'αστείο.
 5. Δυστυχώς, η κατάσταση αυτή θα τραβήξει πολύ ακόμα. Μεγάλη μερίδα moviegoers και gamers έχουν σαν ευαγγέλιο αυτά τα sites. Έχει δημιουργηθεί ένας ολόκληρος κλάδος απο critics και reviewers που βασίζεται σε αυτή την εμμονή.
 6. Παιδιά μήπως έχει καταφέρει κανένας να ρυθμίσει την οθόνη αφής σωστά από αυτό το tablet; Το πήρα πρόσφατα αναβαθμισμένο σε win10 και χωρίς χώρο για recovery ή restore και δέν μπορώ να κάνω τα drivers του touchscreen να δουλέψει σωστά. Έχω εγκαταστήσει ένα goodix driver του 2015 αλλά η αφή στην καλύτερη περίπτωση είναι ανάποδα της ένδειξης μου. Έχω βρεί ότι το πρόβλημα προέρχεται από το αρχείο TouchSetting.gt στο C:\Windows\INF. Εάν κάποιος έχει αυτό το αρχείο ή ένα driver που να λειτουργεί σωστά, μπορεί να μου το στείλει;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.