Προς το περιεχόμενο

alexkes

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  30
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από alexkes

 1. alexkes

  Samsung Gear S3 Frontier

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 27/05/2021 10:23 πμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Το γνωστό ρολόι της Samsung με πληθώρα λειτουργιών και εφαρμογών όπως κλήσεις ανοιχτής ακρόασης, σωματική άσκηση, πληρωμές Samsung pay και πάρα πολλά άλλα! Σε άψογη κατάσταση με το κουτί και τα παρελκόμενα https://www.skroutz.gr/s/10233579/Samsung-Gear-S3-Frontier.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share

  99,99 €

 2. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 08/05/2021 11:23 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Χαρίζεται ο γνωστός δορυφορικός δέκτης. Παραλαβή χέρι με χέρι, Υμηττός.

 3. Και το τηλέφωνο δεν απαντούσε ή δεν έβγαινε καν η κλήση. Μόνο σε κάποια περίπτωση βγήκε ένα μήνυμα ότι υπήρχε γενικευμένο πρόβλημα με το ιντερνετ.
 4. Υμηττό ήρθε λίγο πριν τις 15:00, έπεσε λίγο πριν τις 13:00
 5. Χαλαρή κουβέντα κάνουμε, δεν ήταν μομφή η ερώτηση μου. Δεν έγραψα πουθενά ούτε ότι "αποφασίζεις εσύ' ούτε ότι "αν ενημερωθώ εγώ για τις προμήθειες θα αλλάξουν οι όροι του συστήματος". Καταλαβαίνω πολύ καλά το πως λειτουργεί αυτό το σύστημα και η γνώμη μου εξακολουθεί να είναι ότι η λύση που δώσανε δεν είναι προς όφελος των χρηστών της υπηρεσίας. Δεν θεωρώ δηλαδή ότι το θέμα αυτό της προμήθειας είναι άλυτο έτσι ώστε να βάζει τους οδηγούς σε τόση ταλαιπωρία. Το οτι αντιλαμβάνομαι το πρόβλημα τους δεν σημαίνει ότι το θεωρώ και άλυτο. Τόσο απλά.
 6. Συμφωνώ ότι υπάρχει αυτό το ηλίθιο πρόβλημα της προμήθειας αλλά αυτό θα έπρεπε να το λύσουν ΑΥΤΟΙ έτσι ώστε πολύ απλά εγώ σαν οδηγός να βάζω ένα (οποιοδήποτε) πομποδέκτη στο παρπρίζ μου και να περνάω από παντού, να έχω τις εκπτώσεις, και να μην σκέφτομαι "Α τώρα πάω Αττική να βάλω e-pass, μετά να βάλω της Ολυμπίας, να κρύψω κάτω από το κάθισμα τώρα τους υπόλοιπους μπας και χρεωθώ διπλά" και πάει λέγοντας. Τώρα το πρόβλημα έχει παραμείνει στους χρήστες δυστυχώς. Εσύ δηλαδή που έχεις σωστή πληροφόρηση για το πως λειτουργεί το σύστημα είσαι ικανοποιημένος από την λύση που δώσανε;
 7. Δεν είναι άσπρο ή μαύρο τα πράγματα. Προφανώς και υπάρχει κόστος αλλά υπάρχουν χώρες που δεν έχουν καν διόδιο και έχουν φοβερούς αυτοκινητόδρομους, π.χ. Γερμανία και άλλες που αγοράζεις ένα pass και έχεις πρόσβαση για συγκεκριμένη διάρκεια. Αυτό φαίνεται ένα καλό άρθρο που συγκεντρώνει μερικές πληροφορίες για πολλές ευρωπαικές χώρες. https://hellascamper.com/2018/01/03/τα-διόδια-στην-ευρώπη-οδηγός/
 8. Μα ο κάθε πομποδέκτης είναι συνδεδεμένος με διαφορετικό αυτοκινητόδρομο. Τον πάροχο δεν θα έπρεπε να τον ενδιαφέρει αν περνάς από τον "αυτοκινητόδρομο του" με δικό του πομποδέκτη ή αλλουνού. Τον ενδιαφέρουν πόσες διελεύσεις κάνεις. Θα έπρεπε να μπορεί να σου παρέχει πακέτα ανεξάρτητα με τον πιο πομποδέκτη έχεις.
 9. Ενοποίηση μεν, 3-4 "αλλά" δε! Foul#1: Η φόρτιση μόνο στον ίδιο πάροχο. Foul#2: Εκπτωτικά πακέτα συνδεδεμένα με πομποδέκτη. Foul#3: Η μέτρηση του ύψους αυτοματοποιειται εύκολα. Foul#4: Χρέωση από διαφορετικούς πομποδέκτες....! Δηλαδή οι χρήστες θα πρέπει να έχουν ένα σωρό πράγματα στο κεφάλι τους. Κανονικά θα έπρεπε να σου λένε : "Κρατά ένα, όποιο θέλεις, κάνε συμφωνία για οποία εκπτωτικά πακέτα με όποιον πάροχο θέλεις, φορτισε τα όπου θέλεις και τα συστημικά άστα να τα κανονίσουμε εμείς" Τσαπατσοδουλειά!
 10. Εγώ σέταρα το κινητό με google pay και Revolut την οποία είχα κάποια χρόνια τώρα και δούλεψε κανονικά για ανέπαφες. Η κάρτα όμως λήγει τέλος του μήνα και πήγα να δοκιμάσω με την κάρτα της αντικατάστασης και δεν αφήνει να την σετάρεις για contactless παρόλο που τα νούμερα και της καινούριας κάρτας δείχνουν UK. Ούτε την N26 μπορώ να την βάλω για contactless. Όμως προς το παρόν χρησιμοποιώ το alpha wallet χωρίς πρόβλημα.
 11. Μίλησα και 2η φορά με το support τους και μου λέγαν χαζομάρες, μην μπορώντας να καταλάβουν να καταλάβουν ή να δικαιολογήσουν τι έχει συμβεί. Τελικά θα μου κάνουν refund την διαφορά των δύο τιμών και περιμένω να μου δώσουν κάποια απάντηση, αν ποτέ δώσουν για ποιο λόγο έγινε αυτή η αύξηση. Την Revolut την ξεμπλόκαρα χωρίς να γίνει η συναλλαγή που δεν ήθελα.
 12. Καλησπέρα, είχα/έχω το amazon cloud 1TB με κόστος 59.99$/έτος. Φέτος δεν έγινε αυτόματα η ανανέωση γιατί η κάρτα έληξε και μου ζητήθηκε να εισάγω καινούρια κάρτα. Έβαλα την Revolut αλλά για κάποιο λόγο την έκανε decline η revolut και είδα ότι το ποσό που επιχειρήθηκε να χρεωθεί ήταν 59.99+24% vat ενώ τις προηγούμενες φορές το vat ήταν μέσα στα 59.99% Επικοινώνησα με την Amazon και μου έιπαν ότι έγινε αύξηση το οποίο μου φαίνεται πολύ κουφό και τους το είπα ότι μου φάνηκε πολύ περίεργο να έγινε αύξηση 24%!! Επιβεβαίωσα στα προηγούμενα invoices ότι το ποσό μαζί με τον ΦΠΑ έβγαινε στα 5
 13. Με revolut/N26 κλπ παίζει στην Ελλάδα; Αν έχω κινητό με NFC μπορώ να το χρησιμοποιήσω με Google Pay?
 14. alexkes

  TV LG 55" SM8600 639E [ΤΕΛΟΣ]

  Γενικά να σιγουρεύεστε ότι πέρνετε την 5η εγγύηση πρωτού φύγετε από το οποιοδήποτε κατάστημα. Είχα πάρει μια Sony από Public με 5ετή, τον ρώτησα στον πωλητή και μου είπε "ναι,ναι" κλασσικά. Την άλλη μέρα πήρα sony για επιβεβαίωση και μου λένε ότι είναι 2 .Τελικά έπρεπε να πάω public για να μου δώσουν χαρτί για την 5ετή(από τα public) αλλά ήταν μπλεξιματάκι. Εάν διαπιστώσεις σε βλάβη οτί δεν έχεις εγγύηση μετά τα 2 χρόνια τρέχα γύρευε.... Δύο μέρες μετά την αγορά και δεν μπορούσα να βγάλω άκρη!
 15. Το τσίμπησα και εγώ. Ένα παλαιότερο που έχω δεν κρατάει μπαταρία και θέλει τουλάχιστον 20-25 ευρώ για την αλλαγή της. Κρίμα που δεν μπορείς να το πάρεις και απο κατάστημα!
 16. Εχει το Bosch PSR 14.4 LI-2 060397340N στα 59,90 με τιμή skroutz 125 αν δεν κάνω λάθος. Γενικά συμφωνώ ότι τουλάχιστον για ερασιτεχνική χρήση το φυλλάδιο του έχει πολύ καλές ευκαιρίες!
 17. Stanley FMC626C2S στα 84,90 στα leroy merlin. https://www.leroymerlin.gr/gr/ergaleia/ilektrika-ergaleia/drapana/drapanokatsavido-kroustiko-mpatarias-stanley-fmc626c2s-qw-18v-18682126/ Επόμενη τιμή skroutz 141 ευρώ. Γενικώς έχει πολύ καλές τιμές και σε άλλα εργαλεία στο φυλλάδιο. https://www.leroymerlin.gr/landing-page/fulladia/tehniko-fulladio-2019
 18. Δεν δουλεύει το κουπόνι(το διορθωμένο). Ζήτησα και εγώ κουπόνι και αν δώσουν τόσο τεράααααστιο θα τα παραγγείλω σίγουρα!!! Μοιάζουν πολύ με τα Mpow: https://www.amazon.co.uk/Mpow-Headphones-Cancelling-Microphone-Hands-Free/dp/B077STNJV4/ref=sr_1_4?ie=UTF8&qid=1544113673&sr=8-4&keywords=mpow Ευχαριστούμε
 19. Δεν ειναι μόνο για H/Y αλλά για τρέξιμο λογικά δεν βολεύουν γιατί ειναι μεγαλούτσικα.
 20. Πες εντυπώσεις όταν τα λάβεις. Ειδικά για κλησεις skype κλπ σαν headset, αν τα δοκιμάσεις. Τα πήρες με 7(επτά) λίρες;;; Μήπως εννοείς 7 λίρες έκπτωση;
 21. alexkes

  Ψάχνω για...

  Ξέρει κανείς κανα καλό bluetooth headset (ακουστικά on ear + μικρόφωνο) για να το χρησιμοποιείς ταυτόχρονα με το κινητό(για κλήσεις) και με το pc (για skype)?
 22. Καλησπέρα, ξέρει κανείς αν μπορούμε να προσθέσουμε συνδικαιούχο στον λογαριασμό; Τους εχω στειλει support request και δεν έχουν απαντήσει τόσες μέρες. Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.