Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

tsourlouboum123

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  18
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με tsourlouboum123

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

529 προβολές προφίλ
 1. Μετά από 10 χρόνια στη ναυτιλία αν και μου άρεσε η πληροφορική αρχικά, σου λέω μείνε μακριά. Βρες κάτι στην πληροφορική. Καλύτερη νοοτροπία & καλύτερες συνθήκες εργασίας σίγουρα.
 2. Σ τέτοια μεγάλη εταιρεία ήμουν, έκανα την καταγγελία μου στο HR & δεν έγινε τίποτα. Έκανα ανώνυμη καταγγελία & πάλι δεν έγινε τίποτα. Ζήτησα να με αλλάξουν τμήμα & πάλι δεν έγινε τίποτα.
 3. Αγγλικό δίκαιο νομίζω ίσχυε στη σύμβασή μου.
 4. Δεν έφυγα.... έληξε η σύμβασή μου & μετά πήγα σε άλλη εταιρεία.
 5. Μακάρι να ήμουνα & εγώ εκεί αλλά δεν υπήρχε η δυνατότητα για μεταπτυχιακό.
 6. Σε εταιρεία του εξωτερικού είναι. Αμερικάνικη εταιρεία σου λέω. Το θέμα είναι ότι είχα κάνει παράπονο ότι δεχόμουνα Bullying αλλά δεν έγινε τίποτα.
 7. Δυστυχώς φίλε σπούδασα σε ένα κλάδο στον οποίο στην πρώτη εταιρεία είχα εξουθενωτικά ωράρια εργασίας... στη δεύτερη δούλευα 12+ώρες κάθε ημέρα για καιρό Δευτέρα με Κυριακή & υπήρξε και μέρα που δούλευα σερί 26 ώρες... αυτά δεν τα έχω συναντήσει πουθενά.... μακάρι να είχα σπουδάσει κάτι άλλο ή να ήμουνα στο εξωτερικό..
 8. Τα τελευταία χρόνια κάποια πράγματα έχουν αλλάξει.. αυτό πως βελτιώνεται; Δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω το μ.... & κάνω παρέα με λίγους & καλούς. Αρχικά φίλε σε ευχαριστώ για την απάντησή σου & φαίνεται να είσαι ο μόνος που καταλαβαίνει... δυστυχώς έμπλεξα σε ένα πολύ δύσκολο κλάδο εργασίας...
 9. Προσπαθώ να καταλάβω τι λάθος μπορεί να κάνω... ίσως έχω κάνει λάθος επιλογή καριέρας. Από την άλλη προτάσεις εργασίας έχω & συνεχώς παίρνω συστατικές επιστολές... το λάθος ίσως είναι ότι σπούδασα αρκετά... αν μπορεί να θεωρηθεί λάθος... δούλευα & σπούδαζα βέβαια..
 10. Δεν είναι απολύσεις έφυγα γιατί βρήκα κάτι καλύτερο. Στη δεύτερη εταιρεία που πήγα μου έκαναν πρόταση με 4πλάσιο μισθό από την πρώτη όποιος δεν πήγαινε θα ήταν χαζός.... Στον τομέα μου δεν έχει απολύσεις δουλεύεις με σύμβαση. Σαν ελεύθερος επαγγελματίας.
 11. Με αυτή τη νοοτροπία εγώ που στο 100% των θέσεων εργασίας που έχω απασχοληθεί μετά την αποφοίτησή μου είχα: 1. Στην πρώτη εταιρεία ανώτερες σπουδές από όλους μέσα στο τμήμα μου. 2. Στην πρώτη εταιρεία δεύτερη φορά το ίδιο. 3. Στην τρίτη εταιρεία το ίδιο. 4. Στην τέταρτη εταιρεία το ίδιο. Δέχομαι τρελό πόλεμο λοιπόν γιατί καταλαβαίνουν πιστεύω ότι δεν είμαι χαζός & προσπαθούν να μου δημιουργήσουν προβλήματα (είτε με εξαντλητικά ωράρια εργασίας.. είτε με άλλους ύπουλους τρόπους). Στην πρώτη εταιρεία για παράδειγμα δούλευα 4 ώρες υπερωρίες την ημέρα & δε μας τις πλ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.