Προς το περιεχόμενο

Kostasallinone

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  559
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

539 Excellent

Σχετικά με Kostasallinone

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.848 προβολές προφίλ
 1. Kostasallinone

  Skroutz Plus

  Έχει ξεφύγει η κατάσταση, πλέον οι αγορές του skroutz με τα δωρεάν μεταφορικά εμφανίζονται πολύ κάτω στην αναζήτηση. Οι άλλοι προσφέρουν μεταφορικά και το συνολικό κόστος είναι φθηνότερο από την αγορά μέσω skroutz.
 2. Το live text το κάνουμε χρόνια μέσα από το google translate και υποστηρίζει και ελληνικά. Άπειρες οι φορές που λόγο βαρεμάρας η αντιγραφή ενός κειμένου έγινε μέσω φωτογραφίας και μετά μέσω google translate copy paste.
 3. Kostasallinone

  Skroutz Plus

  Έτσι και έτσι. Καλύπτει μόνο παραγγελίες από το έξυπνο καλάθι και τώρα τελευταία οι τιμές του έξυπνου καλαθιού είναι ακριβότερες από τα υπόλοιπα καταστήματα, λες και αφομοιώνουν τα μεταφορικά. Με την επιλογή τελική τιμή η πρόταση του έξυπνου καλαθιού εμφανίζεται 2-3 πολλές φορές στα αποτελέσματα. Από την άλλη υπάρχουν πόσα προϊόντα που δεν καλύπτουν έξυπνο καλάθι.
 4. Εγώ θα ήθελα να σταθώ στα δωρεάν χρήματα. Υπάρχει περίπτωση να βλέπαμε ανάλογη κίνηση από ελληνική τράπεζα?
 5. Το 9 ευρώ το εξέλαβα ως κόστος διατακτικής και όχι ως έξοδα εκτελωνισμού που αυτά είναι αδιανόητο να τα γλιτώνεις λόγο online πλατφόρμας. Επίσης το παράδειγμα είναι χαζό γιατί σε αγορά 10 ευρώ μόνο ο ΦΠΑ θα υπολογιστεί και άρα ΔΕΝ υπάρχει έξοδα εκτελωνισμού. Άρα τα 9 ευρώ που αναφέρονται είναι μάλλον η διατακτική η οποία όντως θα εκμηδενίζεται μέσω online πλατφόρμας.
 6. Η "παρουσία τελωνείου" θα είναι δωρεάν? Το γνωστό 3 ευρώ. Το παιδί πιο πάνω έβαλε μια φόρμα από την Σλοβακία που αναφέρει ότι έτσι και μπει το πακέτο τελωνείο πληρώνεις ούτως ή άλλως 9 ευρώ για διεκπεραίωση πακέτου.
 7. Η ανεργία έφερε νέες ιδέες και υλοποιήθηκαν από τους μη ανέργους. Πρέπει να έχουμε ανέργους αλλά πρέπει να έχουμε και μη ανέργους. - Ελ Ντε Τορ
 8. German regulator sends supervisor to N26 in money laundering push https://www.ft.com/content/c013bd6b-a43c-4c11-b6e0-efa6aee96939
 9. Εμείς με τα BTC θα αγοράσουμε κανονικό, εάν προλάβουμε να ζήσουμε.
 10. Συνήθως φορολογική κατοικία δεν διαλέγουμε με βάση τις ημέρες διαμονής αλλά με βάση τον συντελεστή φορολόγησης.
 11. Από ότι φαίνεται η revolut θα επικεντρωθεί στο κομμάτι btc και κρυπτονομίσματα. Για πρώτη φορά από το 2015 που δημιουργήθηκε είχε κέρδη χάρη στα κρυπτονομίσματα. Σε μερικούς άρχισε να εμφανίζει και wallet για αποστολή και λήψη κρυπτονομισμάτων από άλλες εταιρείες ενώ αναφέρονται και μειώσεις σε fees σε μερικά πλάνα.
 12. Δίνω και εγώ 8 ευρώ χωρίς ορια και προϋποθέσεις. Λόγο αυξημένης ζήτησης αλλά αιτήματα δεν θα γίνονται δεκτά. Ευχαριστώ. 😁
 13. Εγώ πουλάω μέσω ebay Γερμανίας. Όλα τα ebay το ίδιο είναι σαν ένας ενιαίος χώρος αλλά χρησιμοποιώ το Γερμανικό λόγο ευρώ. Ταυτόχρονα έχω ανοιχτό και το Αγγλικό ώστε να ξέρω τι πατάω μιας και Γερμανικά δεν γνωρίζω, βέβαια τώρα τελευταία έχω και του goolge tranlsate με την κάμερα για επιτόπου μετάφραση. Θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς με ebay που δεν έχει ευρώ μιας και θα χάσεις σε ισοτιμία. Όπως είπα δεν παίζει ρόλο σε ποιο ebay έγινε η καταχώριση, θα φαίνεται παντού. Στο θέμα της αποστολής εγώ βάζω τις επιγραφές που δεν αναφέρουν εταιρίες όπως standard shipping, economy κοκ
 14. Την κατανάλωση μπορείς να την δεις και μέσα από το router χωρίς προγράμματα. Τα windows 10 επίσης έχουν μετρητή από μόνα τους, το μηδενίζεις και βλέπεις. Μια άλλη λύση είναι να κάνεις hotspot τον υπολογιστή με w10 και να συνδέονται όλοι οι άλλοι σε αυτόν, για τον μαζικό έλεγχο της κατανάλωσης.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.