Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Waterman

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  142
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από Waterman

 1. Για να μην παιδεύεσαι άδικα, για αρχή , δες μέσα στο σκληρό C:\System ID το αρχείο personal ID. Εαν ο κωδικός που γράφει τελειώνει σε t1 τότε έχεις ελπίδες, αλλιώς περιμένεις να βγει κάποια καινούργια λύση.

  Ακόμη εαν δεν έχεις κάνει format ή επαναφορά σε προηγούμενη ημερομηνία, δοκίμασε το shadow explorer (https://www.shadowexplorer.com/downloads.html) μήπως και καταφέρεις να επαναφέρεις κάποια αρχεία. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως , τα αρχεία που θα ανακτήσεις να τα αποθηκεύσεις σε εξωτερική αποθηκευτική μονάδα

 2. Δοκίμασε την μέθοδο που περιγράφεται εδώ https://www.bleepingcomputer.com/forums/t/671473/stop-ransomware-stop-puma-djvu-promo-drume-help-support-topic/

  Εαν είσαι τυχερός και έχεις κλειδωθεί με offline κλειδί, κάτι μπορεί να γίνει. Αλλιώς αναμονή μήπως βγει κάτι καινούργιο, γιατί αυτό είναι ένα πολύ καινούργιο malware

 3. Δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν έχω το συγκεκριμένο μηχάνημα.  Σε ένα nexbox a3 που το δοκίμασα δεν έπιασε.  Ψάξε στο play store  για εφαρμογή που να ελέγχει εάν η συσκευή είναι root και εάν δεν έχει εγκατεστημένο το busybox 

 4. Στις 21/10/2018 στις 3:28 ΜΜ, Waterman είπε

  Εγώ δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω να παίξει στο δικό μου (Yoka TV KB2) αν και του έκανα unroot.  Αλλά  ούτε και η μέθοδος hide root έπιασε. 

  Τελικά τα κατάφερα! 

  Πρωτα έκανα root την συσκευή με το Kingroot

  Μετά ακολούθησα τον οδηγό που βρήκα εδώ https://www.makeuseof.com/tag/trick-apps-android-rooted/

  Τέλος απεγκαταστησα το Kingroot  ΜΈΣΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΡΥΘΜΊΣΕΙΣ της εφαρμογής 

  • Like 2
 5. Το κατεβάζεις από play store και μετά τους πέρνεις τηλέφωνο για να σου στείλουν τους κωδικούς.  Εάν είσαι τυχερός και δεν είναι ρουταρισμενο το μηχάνημα σου, θα παίξει αλλιώς την πάτησες! 

 6. Έχω το παρακάτω πρόβλημα. Ενώ συνδέεται κανονικά το xiaomi mi a1 στο car kit (Hyundai i30) μου και μπορώ να δεχτώ κλήσεις, δεν μπορώ να πραγματοποιήσω εξερχόμενες κλήσεις από αυτό. Όταν πληκτρολογώ τον αριθμό στην οθόνη του αυτοκινήτου και πατάω κλήση, αυτή δεν προωθείται στο τηλέφωνο και το κινητό παραμένει ανενεργό.

  Υπάρχει καμία λύση;

 7. Καλησπέρα, έχω ένα tablet LENOVO S6000L-f και ξαφνικά το πλήκτρο που το ανοίγει (power button) σταμάτησε να λειτουργεί όταν το tablet είναι κλειστό.

  Για να το ανοίξω, θα πρέπει να πατάω ταυτόχρονα το power+Volume down, να μπαίνει σε factory mode και από εκεί να επιλέγω reboot για να ξεκινήσει.

  Όταν ανοίξει η συσκευή όλα είναι εντάξει. Μπορώ να χρησιμοποιήσω το πλήκτρο power για να σβήσω ή να ανοίξω την οθόνη, ακόμη και για να κλείσω το tablet.

  Πιστεύω οτι το πρόβλημα δεν είναι στο hardware κομμάτι του πλήκτρου, γιατί αυτό δουλεύει μια χαρά όταν το tablet είναι ανοικτό. Το πρόβλημα εμφανίζεται μόνο όταν η συσκευή είναι κλειστή.

  Δοκίμασα να επαναφέρω την συσσκευή στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δεν είδα καμμία διαφορά.

  Τέλος αυτό που διαπίστωσα είναι ότι το πλήκτρο power δουλεύει και ανοίγει την συσκευή ΜΟΝΟ όταν την έχω συνδέσει μέσω USB με τον υπολογιστή μου, αλλά ΟΧΙ κι όταν την έχω συνδέσει με το φορτιστή της,

  Καμμία ιδέα για το τι μπορεί να συμβαίνει; 

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.