Προς το περιεχόμενο

geor212

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  11
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με geor212

 • Κατάταξη
  Member
 1. Φίλε μας Dr_Pepper , πολύ καλή η ανάλυση που μας έκανες (από την εμπειρία σου) και σε ευχαριστούμε γι αυτό. Όμως θα μου επιτρέψεις να πω την δικιά μου ταπεινή άποψη όπως: 1) Όσον αφορά για το πολύ πάχος του πάτου της καρέκλας, είναι σωστό και θετικό. 2) Για την πλάτη της καρέκλας (σωστό αυτό που λες για το ύψος μέχρι τον αυχένα), αλλά εγώ θα το ήθελα μόνο με πλέγμα από δίχτυ (Mesh) για αερισμό. 3) Δεν είσαι φαν των καθαρά των Εργονομικών-Ανατομικών καρεκλών , προσωπικά για την σωστή στάση της σπονδυλικής στήλης δεν θα έπαιρνα τις τύπου Gamer ή τις τύπου Anda χωρίς προσκέφ
 2. Φίλε ''phantom_20'' , σε ευχαριστώ και πάλι για την απάντηση σου. Βασικά δεν θέλω να ξεφύγω πάνω από τα 300€, Ναι στην Αθήνα μένω. Κάποιος να μας πει αν ξέρει για την Εργονομική Καρέκλα ''EDGE ANTARES με Προσκέφαλο '' ;
 3. Τώρα μου έχει πέσει στην αντίληψή μου η μάρκα ''EDGE ANTARES με Προσκέφαλο '' Εργονομική Καρέκλα γραφείου , με τιμή 275€ https://ergoaction.gr/product/ergonomiki-karekla-grafeiou-edge/ , την έχει και το Public . Παρακαλώ τα σχόλια σας γι αυτό το μοντέλο εργονομικής καρέκλας. Θα ήθελα και εγώ να πάρω από τον Δρομέα ένα μοντέλο που έχει με προσκέφαλο , αλλά η τιμή του είναι 350 € + !!! Ενώ κάποιοι που την πήραν me 240€ στην Black Friday, είναι Super τιμή.
 4. Φίλε ''phantom_20'', σε ευχαριστώ για τα σχόλια και τις διευκρινήσεις σου, με βοήθησαν να κατανοήσω πόση σημασία έχει για το ευαίσθητο σημείο στο σώμα όπως είναι η μέση.
 5. Φίλε ''phantom_20'', κοίταξα την καρέκλα που λες, ότι είναι πιο εργονομική η ''reflex D του δρομέα'', αλλά για το δικό μου το ύψος (1,85 μ.) είναι υπερβολικά κοντή, δηλαδή ο αυχένας μου και η πλάτη μου θα είναι απ΄ έξω από την καρέκλα. Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να ξεχωρίσω την διαφορά που έχουν στον χαρακτηρισμό μεταξύ εργονομικής κ΄αναπαυτικής καρέκλας. Αλλά μου κάνει εντύπωση που άλλαξες την ''Anda'' με του ''Δρομέα'' . Παρακαλώ περισσότερα σχόλια.
 6. Είμαι 100 κιλά και 1,85 ύψος. Έχω βάλει στο μάτι την εταιρία ''Anda'' και συγκεκριμένα το μοντέλο ''Anda Seat AD12XL V2'' (280€) που κάνει πιστεύω για τον σωματότυπου μου, Υπάρχει στο Mall Αμαρουσίου στημένες έτοιμες για δοκιμή απ΄ ότι μου είπαν. Μου έκανε εντύπωση που κανένας δεν ανέφερε την εταιρία αυτήν μέχρι τώρα (υπάρχει μέσα στο Scrootz). Περιμένω την γνώμη σας.!!!
 7. Το ίδιο πρόβλημα είχα και εγώ για 1 1/2 χρόνο περίπου και δεν έβρισκα από πουθενά λύση για το μπούκωμα του Fierfox (εννοώ ότι γινόταν όλο και ποιο αργός στην περιήγηση στο ίντερνετ , μέχρι που σταματούσε τελείως και δεν προχώραγε). Τελικά έφταιγαν όλα αυτά τα πρόσθετα που παρόλο κάθε φορά και διαφορετικό, πάντα μου φρέναραν την ταχύτητα του Fierfox . Μετά από πολλές αλλαγές αυτό που έχω τάρα ( Checker Plus for Gmail) δεν μου φρενάρει την ταχύτητα του ίντερνέτ και σώθηκα. Αλλά δεν ξέρω ακόμη ποιο είναι το τέλειο πρόσθετο για να βλέπω τα gmail μέσα από τον Fierfox !!!!!! Τ
 8. michsof . Σε ευχαριστώ για την απάντηση, αλλά δεν βλέπω ακόμη να έρχεται update , διότι εχτές του έκανα χειροκίνητα το firmware update.
 9. Το Play-Store - Σταμάτησε Παρακαλώ βοήθεια (Στο TV-Box -Beeling-GT1) με Kodi 16.1 Πριν 15 μέρες μου είχε βγάλει μήνυμα ότι το Play-Store - θα σταματήσει σε μια εβδομάδα περίπου. Δεν του έδωσα σημασία, αλλά μόλις πέρασε το διάστημα αυτό, το Play-Store σταμάτησε και μου βγάζει περιστασιακά το μήνυμα :΄΄ Ότι το Play-Store έχει σταματήσει΄΄. Τελικά τι φταίει, μήπως φταίει το Beeling-GT1 ? Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.