Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Pythonista

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  22
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

3 Neutral

Σχετικά με Pythonista

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

340 προβολές προφίλ
 1. Pythonista

  Αγορα mi note 3

  Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται σε περίπτωση βλάβης αν έχουμε αγοράσει κινητό από banggood? Τα έξοδα αποστολής κτλπ ποιος τα καλύπτει? Κατά την αντικατάσταση και την αποστολή της καινουργειας/διορθωμένης συσκευής παίζει ξανά πιθανότητα για τελωνείο?
 2. Pythonista

  Απορία με Mi Note 3

  Όσον 'αφορά τα price drops η εμπειρία τι λέει?
 3. Pythonista

  Απορία με Mi Note 3

  Έως τα τέλη Ιανουαρίου, βαριά μέσα Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχω προχωρήσει στην αγορά νέα συσκευής. Μέχρι στιγμής με budget 170 - 250~ έκλεινα προς το Redmi Note 4 από Ελλάδα. Έπειτα όμως από αρκετό ψάξιμο και εδώ αλλά και σε άλλες σελίδες αφού έμαθα ότι τελικά οι αγορές από Κίνα δεν είναι όσο δύσκολες όσο νόμιζα αλλά για "κινέζικες" συσκευές προτείνεται κι όλας, άρχισα να εξετάζω το ενδεχόμενο όλο ένα και περισσότερο να τσιμπίσω το Mi Note 3 από GearBest/Banggood. Το μόνο αρνητικό που έχει είναι η έλλειψη τις 800άρας αλλά πιστεύω θα την παλέψω. Αυτό που θα ήθελα να ρωτήσω είναι αν αξί
 4. Από eBay πως αγοράζεις χωρίς τελωνείο εκτός ΕΕ?
 5. Pythonista

  Nubia M2 vs Xiaomi Redmi Note 4

  Σαν κινητό το Nubia Μ2 όσον αφορά τα specs είναι καλύτερο? Αυτό με το support δεν το καταλαβαίνω. Εννοείται πως δεν θα παίρνει τις τελευταίες ενημερώσεις? Νομίζω πως δεν με πολύ συγκινεί τον να έχω την τελευταία έκδοση. Αν κάτι παίζει σημαντικό ρόλο θα είναι τα security updates.
 6. Pythonista

  Nubia M2 vs Xiaomi Redmi Note 4

  Είμαι στο budget των 150 - 200Ε και σκέφτομαι να αγοράσω ένα από τα δύο κινητά είτε από Κίνα είτε από εδώ. Ποιο θα προτείνατε? Το μόνο + του Note 4 που βλέπω είναι η μεγαλύτερη μπαταρια. Ευχαριστώ!
 7. Κατάλαβα, με άλλα λόγια όλο το ζουμί βρίσκεται στο να βρεις ένα niche όπου είσαι καλός και να ασχοληθείς με αυτό. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας!
 8. Pythonista

  Mi A1 γνωμες

  Έχει λίγο υψηλό δείκτη SAR. Συγκεκριμένα HEAD: 1.75 και BODY: 0.76 Από εκεί και πέρα οι κύριες διαφορές με το Note 4X είναι η καλύτερη κάμερα, λίγο καλύτερο ηχείο. το καθαρό android και λίγο μικρότερη μπαταρία.
 9. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να ξεκινήσω να ασχολούμαι λίγο πιο επαγγελματικά με τον προγραμματισμό τόσο για να αποκτώ σιγά σιγά λίγη εμπειρία όσο και για να μπορώ να βγάζω κάποια εξοδάκια μέσα στον μήνα ενώ ακόμα είμαι φοιτητής. Σκέφτηκα σαν ιδέα το freelacing που πολύ προτείνουν χωρίς όμως να δίνουν κάποια ουσιώδη πληροφορία. Θα μπορούσε κάποιος freelancer να σταθεί part-time στην Ελλάδα? Πως κυμαίνονται οι απολαβές και ποιο είναι το φόρτο της δουλειάς? Έχουμε καμιά ελπίδα έναντι των Ινδών ? Επίσης υπάρχουν άλλες επιλογές πέρα του freelancing? Ευχαριστώ πολύ!
 10. Pythonista

  Xiaomi Redmi Note 4x από Κίνα

  Ισχύει, από banggod κοίταγα και εγώ!
 11. Καλησπέρα σας, Είχα καταλήξει στο Note 4X από Ελλάδα αλλά μετά από λίγο ψάξιμο έμαθα πως μπορώ να αγοράσω από Κίνα χωρίς να μπλέκω με τελωνεία. Και προκύπτει η εξής απορία Αφού έτσι κι αλλιώς τα skroutzομάγαζα δεν στέλνουν τα κινητά στην Infoquest αλλά μιλάνε με Κίνα όπως θα έκανα και εγώ αν το έπαιρνα από π.χ. gearbest δεν είναι προτιμότερο να αγοράσω απευθείας από εκεί? Το μπλέξιμο είναι μεγάλο σε περίπτωση βλάβης ή παλεύεται? Επίσης αν αγοράσω από κίνα έχετε να προτείνεται κάποια άλλη συσκευή στο εύρος των 120 - 200Ε? Σκεφτόμουν για Mi A1, Mi Max 2 ή και Redmi 5 Plus!!! Ευχα
 12. Καμία ιδιαίτερη διαφορά πέρα από το ότι αν ο άλλος εισάγει greeklish θα του επιστρέψει επίσης το σωστό αποτέλεσμα(μάλλον... ). Ο σκοπός είναι να αυξήσω την αποδοτικότητα της εφαρμογής όσον'αφορά την αναζήτηση. Να μην χρειάζεται ο χρήστης να εισάγει επακριβώς το περιεχόμενο ενός τίτλου για να το επιστρέψει το αντίστοιχο ή τα αντίστοιχα rows. Έχω έναν πίνακα με 3 columns(id, title, περιεχόμενο). Είμαι νέος στο backend development και ακόμα μαθαίνω τα εργαλεία. Ίσως να υπάρχει κάτι έτοιμο και δεν το ξέρω. Προς το παρόν δουλεύω με Python και Flask/Django. Ευχαριστώ πολύ για τα snippets!
 13. Καλησπέρα σας, Προσπαθώ να φτιάξω μια function η οποία θα παίρνει σαν παράμετρο ένα κείμενο text και θα το κάνει "unify". Με τον όρο unify εννοώ πως είτε το text είναι το "Δώσε αριθμό" ή το "Δώσέ άρίθμό", το output θέλω να είναι το "dwse arithmo". Ιδανικά θα ήθελα να μετατρέπει στο ίδιο output "dwse arithmo" και κείμενα με ορθογραφικά λάθη που όμως λογικά είναι το ίδιο, π.χ. "Δόσε αριθμό" αλλά αυτό ίσως να είναι δύσκολο στην ανάπτυξη και την εφαρμογή του. Το όλο πράγμα θα χρησιμοποιηθεί για να προβλέπει λάθη χρηστών κατά την εισαγωγή δεδομένων στην βάση δεδομένων καθώς και για την
 14. Pythonista

  Απορία με OASA Telematics

  Οπότε σε κάθε αναγραφόμενη ώρα ξεκινάει ένα από την αρχή και ένα από το τέρμα?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.