Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Teras1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  117
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Αναρτήσεις από Teras1

 1. 15 λεπτά πριν, spiros1993540 είπε

  Το απογευμα με ενημέρωσαν από public τα εξής.Μου είπε η κοπέλα ότι από όσο γνωρίζει το public πήρε λέει παραλαβές 16/01 και μέχρι και τώρα τις παραδίδουν στον κόσμο.Για να μην με έχουν ενημερώσει λέει δεν ανήκω σε αυτή τη παρτίδα αλλά από την ενημέρωση που έχει μέχρι 2 φεβρουαρίου θα έρθει λέει και άλλη παρτίδα για να εξυπηρετήσει όλες τις προπαραγγελίες που έχουν γίνει.Επειδή ο καθένας ακούει και λέει διαφορετικά πράγματα τα μεταφέρω με επιφύλαξη.

   

  Παραγγελια 19/10

  Το απογευμα με ενημέρωσαν από public τα εξής.Μου είπε η κοπέλα ότι από όσο γνωρίζει το public πήρε λέει παραλαβές 16/01 και μέχρι και τώρα τις παραδίδουν στον κόσμο.Για να μην με έχουν ενημερώσει λέει δεν ανήκω σε αυτή τη παρτίδα αλλά από την ενημέρωση που έχει μέχρι 2 φεβρουαρίου θα έρθει λέει και άλλη παρτίδα για να εξυπηρετήσει όλες τις προπαραγγελίες που έχουν γίνει.Επειδή ο καθένας ακούει και λέει διαφορετικά πράγματα τα μεταφέρω με επιφύλαξη.

  Παραγγελια 19/10

  Άλλο ένα ψέμα φίλε μου. Τίποτα παραπάνω.

  • Like 1
 2. 42 λεπτά πριν, achemson2003 είπε

  Λοιπόν, τα νέα μου από Public. Μόλις σήμερα πέρασα από το κατάστημα του Πειραιά (Προπαραγγελια πληρωμένη από μένα 23/9 αλλα απο καταστημα Συγγρού). Οι εργαζόμενοι όταν είπα από ποτε παρήγγειλα, ότι δεν έχω παραλάβει και ότι δεν έχω καν καμία ενημέρωση, παρόλα τα τηλέφωνα και τα μέιλ μου, έμειναν λίγο έκπληκτοι και μου είπαν ότι έχουν εξυπηρετηθεί όλες του Σεπτεμβρίου και κάποιες του Οκτωβρίου. Με λίγα λόγια, ΚΑΝΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ ΜΗΔΕΝ. Κάποιο φιλαράκι/συγγενής κάποιου εκεί στη Συγγρού προφανώς χώθηκε και χαιρεται μια κονσόλα που δεν έχει παραγγείλει, γιατί έτσι δουλεύουν όλα μάλλον, και σε μένα λέγανε ότι δεν ήρθε ακόμα η σειρά σας. Ο υπεύθυνος του καταστήματος του Πειραιά εξυπηρετικοτατος ευτυχώς, μετέφερε την παραγγελία στο κατάστημα του Πειραιά και δεσμεύτηκε ότι το επόμενο που θα έρθει θα εξυπηρετησει την παραγγελία μου. Ευτυχώς που βρήκα δλδ έναν από τους προφανώς ελάχιστους υπεύθυνους επαγγελματιες των Public, αλλιώς... κυριολεκτικά στο άγνωστο. Βέβαια, τώρα και πάλι κανείς δεν ξέρει πότε θα έρθουν ακριβώς όποτε και πάλι στην αναμονή. Για να ξερετε τι σύστημα υπάρχει. 

  Λυπάμαι που θα σε απογοητεύσω αλλά σου έριξε στάχτη στα μάτια και σου είπε αυτο που ήθελες να ακούσεις. Έχω παραγγελία 25/9 για παραλαβή απο Πειραιά και -μάντεψε- είναι ακόμα σε εκτεταμένη αναζήτηση και κανείς δεν ξέρει τίποτα..

  • Like 2
 3. 6 λεπτά πριν, Owen είπε

  Και εμενα απο τα public τα ιδια μου ειπαν οτι θα παραλαβω στο επομενο διαστημα. Τωρα επειδη δεν τους εμπιστευομαι θα τους ξαναπαρω και αν μου πουν τα ιδια και οι επομενοι τοτε ναι λογικα θα παρω στο προσεχως διαστημα.

  21/09 η παραγγελια μου

  21/09 και δεν έχουν εξυπηρετήσει; Τι στο καλό, στις 15-16 δεν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες στην Ελλάδα;

  Πόσα κομμάτια πήραν τελικά στο λεγόμενο πρώτο κύμα, 100;

  • Like 1
  • Sad 1
 4. 1 ώρα πριν, spiros1993540 είπε

  Και εμένα εκτεταμένη αναζήτηση μου λέει και τις το είπα.Μου είπε να το παρακολουθώ και ότι σε λίγες μέρες που θα το στείλουν θα αλλάξει.Τώρα τι να σου πώ ότι μου λένε σας είπα

  Έχω παραγγελία Disc από 25/09 στο Public και δεν με κάλεσε κανείς για τίποτα. Μακάρι να αρχίσουν να παίρνουν τηλέφωνα αλλά κράτα πολύ μικρό καλάθι :)

 5. 1 λεπτό πριν, Highscore21 είπε

  Είπα εγώ πως ειμαι insider της αγοράς; Από που προκύπτουν αυτα που λες; Μπορείς και συ να κάνεις πρόβλεψη; Κάνε. Εγώ δεν έκανα πρόβλεψη ειπα αυτό που γνωρίζω. Και δεν καταλαβαινω το επιθετικό σου ύφος. Δεκάρα δεν δίνω αν πιστευεις αυτό που λέω, σιγά μη σου στείλω και βιογραφικό μου. Οπως έγραψα, θα έρθουν ΠΟΛΥ περισσοτερες κονσόλες από το 2ο κύμα και αυτό ειναι μία χρήσιμη πληροφορία.

  Το ύφος μου δεν είναι καθόλου επιθετικό αλλά δεν με ενδιαφέρει αν το εκλαμβάνεις έτσι, δικαίωμά σου. 

  Μπορείς να λες ότι θες αλλά εσύ ξεκίνησες να κουνάς το δαχτυλο σε αυτούς που "κοροιδεύουν τα παιδιά που δίνουν πληροφορίες". Εγώ απλώς είπα ότι δεν υπάρχουν τέτοια άτομα γιατί δεν υπάρχουν αποκλειστικές πληροφορίες για ημερομηνίες και ποσότητες όταν η αγορά είναι σε αυτή την κατάσταση και η ίδια η Sony τρέχει και δεν φτάνει με την παραγωγή και τα κανάλια διανομών.

   

  • Like 1
 6. 1 λεπτό πριν, Highscore21 είπε

  Είπα εγώ πουθενα φίλε μου πόσα κομμάτια θα έρθουν; Ειπα πως θα έρθουν πολύ περισσότερα από το 2ο κύμα. Οι αλλαγες στην ημερομηνία έχουν να κάνουν με το χάος που επικρατεί λόγω του λοκντάουν. Τι να κάνουν δηλαδή να σου ορκιστούν στην Παναγιά πως θα έρθει τη μέρα που περιμένουν; Εγω ειπα πως λόγω της δουλειάς μου γνωρίζω πως είναι σίγουρη η παραλαβή του Γενάρη. Ο φίλος μου απλά ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕ αυτό που ξέρω. Αλλα λέω εγώ και άλλα εσύ. Τέλος πάντων. Καλή συνέχεια

  Ποια είναι η δουλειά σου φίλε μου; Είσαι Product ή Sales Manager σε κάποια μεγάλη εταιρεία; Στέλεχος σε κάποιον από τους βασικούς προμηθευτές της Ελληνικής αγοράς;

  Είναι κάποιο επτασφράγιστο μυστικό για λίγους μύστες το πότε και αν θα έρθουν κονσόλες στην Ελλάδα;

  Κι εγώ μπορώ να προβλέψω ότι θα έρθουν κονσόλες τον Γενάρη στη χώρα, γιατί καποια στιγμή θα υπάρξει επανατροφοδότηση της αγοράς. Είμαστε ήδη μια εβδομάδα μέσα στον μήνα. Σίγουρα θα έρθουν την επόμενη, εκτός και αν δεν έρθουν. Οπότε μετά θα πρέπει να έρθουν την μεθεπόμενη και πάμε λέγοντας.

  Αυτό δεν σημαίνει ότι όσοι τα λένε αυτά είναι "insiders" της αγοράς και έχουν πραγματικές και αδιάσειστες πληροφορίες.

  Με την κατάσταση που επικρατεί με τα logistics παγκοσμίως κανένας δεν ξέρει τιποτα σίγουρο αυτή τη στιγμή.

  • Like 4
 7. 15 λεπτά πριν, Jake07 είπε

  Δεν μου απαντάς στο βασικό μου ερώτημα όμως. Πως αλλιώς θα έχω την ευκολία να μη τα σκάσω μαζεμένα και ταυτόχρονα να έχω και μια σειρά προτεραιότητας. Προκαταβολή πχ 100 ευρώ και να απομένουν 400 στην παράδοση όχι δε θα έδινα. Όπως δε θα προπληρωνα όλο το ποσό μαζί εξαρχής και να το περιμενω. Αλλά το θέμα είναι η ευκολία πληρωμής. Δέκα 50αρικα, και ταυτόχρονα έχω μπει σε μια "σειρά" στο να το παραλάβω. Οπότε κι αν είναι αυτό.. Δε θα είναι και σε ένα χρόνο. Αν έχω βάλει πχ 3-4-6 δόσεις και μέχρι να έρθει θα το έχω ξεχρέωσει θα έχω κάνει τη δουλειά μου(ευκολία του να μη δώσω 500 μαζί). Και όπως σωστά ανέφερες, είναι PS5. Δε θα δούμε καλύτερη τιμή. Δεν είναι κάποιο μοντέλο τηλεόρασης. 

  Καταλαβαίνω ότι σε εξυπηρετεί με τις δόσεις. Απλά θεωρώ απαράδεκτο το να σε χρεώνει πριν καν σου παραδώσει το προϊόν όταν δεν έχει ιδέα πότε θα μπορέσει να σου το διαθέσει. Πιο σωστό κατά τη γνώμη μου θα ήταν να ξεκινήσει η χρέωση της πρώτης δόσης αφού τιμολογηθεί το προϊόν και είναι στο δρόμο για παράδοση. Για να μπορείς να έχεις κι εσύ εναλλακτικές (π.χ ξαφνική διαθεσιμότητα σε άλλο κατάστημα, όπως κι έγινε πριν λίγο καιρό). Αλλά αυτό μάλλον είναι άλλη κουβέντα.

  Εν τέλει αφού έτσι σε βόλεψε μακάρι να σου το στείλουν γρήγορα.

  • Like 3
 8. 9 λεπτά πριν, Jake07 είπε

  Τις δόσεις γιατί δε τις καταλαβαίνεις? Αν δηλαδή εγώ δεν έχω να δώσω 500 με αντικαταβολή, που σημαίνει ντούκου όταν μου έρθει σε τρεις μήνες πχ από την παραγγελία, αλλά μπορώ να δώσω δέκα 50ρικα βλέπεις κάτι περίεργο? Πως αλλιώς θα εξασφάλιζα ότι δε θα ζοριστω να δώσω 500 μαζί αλλά ταυτόχρονα να έχω μπει και σε μια σειρά προτεραιότητας (ο Θεός να την κάνει)? 

  Δεσμεύεσαι να αγοράσεις κάτι χωρίς αυτο να είναι διαθέσιμο και ξεκινάς να πληρώνεις δόσεις από την ημερομηνία της παραγγελίας για κατι που όχι μόνο δεν έχεις αλλά κυριότερα δεν ξέρεις καν πότε θα το έχεις.

  Για μένα αυτό είναι εκμετάλλευση από τον επιχειρηματία. Δεν φταις αλλά τον αφήνεις να στο κάνει. Βάλε την παραγγελία σου χωρίς δέσμευση. Αν δεν την δεχτούν, τότε σε άλλο κατάστημα ή αργότερα.

  Πως σου φαίνεται να πληρώνεις χωρίς να ξέρεις αν θα παραλάβεις σε έναν, δύο ή τρεις μήνες; Αν υποθετικά δεν μιλούσαμε για το PS5 θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν που θα το έβρισκες λίγο αργότερα σε καλύτερη τιμή /προσφορά ή άμεση διαθεσιμότητα.

 9. 6 λεπτά πριν, Giota20 είπε

  Ήταν απαραίτητη όπως μας είπαν η εξόφληση για να έχουμε σειρά προτεραιότητας, έτσι μου είπαν κι εγώ το πίστεψα 😖

  Απλά απαράδεκτοι! Είτε ισχύει αυτό που σου είπαν, είτε όχι.

  Αν ισχύει αυτό σημαίνει ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει σωστή σειρά προτεραιότητας για όποιους δεν εξόφλησαν.

  Αν δεν ισχύει έκαναν αυτό που λέμε εδώ και καιρό. Κοροϊδεψαν τον κόσμο για να τσιμπήσουν το χρήμα.

  • Confused 1
 10. Ρε παιδιά πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάτι.

  Για ποιο λόγο έχετε εξοφλήσει τις προπαραγγελίες σας; Μιλάμε για κάτι το οποίο δεν είχε άμεση διαθεσιμότητα.

  Το να δώσεις μια μικρή προκαταβολή όπως πολύ κακώς απαίτησαν για την ολοκλήρωση της προπαραγγελίας και την κατοχύρωση σειράς προτεραιότητας το καταλαβαίνω.

  Αλλά το να πληρώνεις δόσεις ή όλο το ποσό για κάτι που δεν έχεις στα χέρια σου και χρησιμοποιείς δεν μπορώ να το καταλάβω.

  • Like 4
 11. 48 λεπτά πριν, Kingedward είπε

  Άσε και κάπου είδα αυτό το σχόλιο και αν ισχύει όντως, πονάει πολύ. Ελπίζω τα γραφεία να μείνουν off για αρκετό χρονικό διάστημα και να το απολαύσω/ουμε έστω και μετά!

  Στιγμιότυπο 2020-12-31, 12.56.59 πμ.png

  Ο ορισμός της προσωπικής εκτίμησης δηλαδή! 😄

  • Haha 2
  • Confused 1
 12. 1 ώρα πριν, N3M3SiS είπε

  Οταν κανατε προπαραγγελια, εγραφε κατι σε "αναμενεται συντομα" ας πουμε ή σας ειπανε οτι θα παραλαβετε την ΤΑΔΕ του μηνος; Ποιο scam και ποια καταγγελια να κανεις οταν δε σου ειχαν πει καν, την ημερομηνια παραλαβης. Και ασε που δεν φταιει ο Κωτσοβολος και ο καθε Κωτσοβολος για την διαθεσιμοτητα απο την Sony.

  Στην τελική τι καταγγελια να κανεις; Ακυρωσε την παραγγελια σου και παρε πισω τα χρηματα σου (αν εχεις δωσει).

  Αλλα δεν το κανετε, γιατι θα παραλαβετε του Αγιου Π. ανημερα.

  Παγκοσμιως η διαθεσιμοτητα των PS5 ειναι μηδαμινη, δεν ειναι οτι το κανουν specifically for you δηλαδη.

  Chill και οποτε ερθει, ηρθε.

  Του Αγίου Πνεύματος πέφτει στις 21 Ιουνίου. Ελπίζω να παραλάβουμε νωρίτερα.

  • Haha 1
 13. 1 ώρα πριν, Maximus Decimus είπε

  Σχετικά με το e-expert που αναφέρθηκε προηγουμένως ότι δέχεται παραγγελίες (και έτσι είναι), τηλεφώνησα απο περιέργεια σήμερα για να δω με ποιο σκεπτικό έχουν ανοιχτές τις παραγγελίες. Τους έκανα μια απλή ερώτηση μόνο και πήρα την απάντηση που περίμενα να πάρω πάνω κάτω . Η ερώτηση ήτανε η εξής απλή :Αν έχουν γνώση των κομματιών που θα παραλάβουν (έστω και στο περίπου, δεν ήθελα να μου πουν αριθμό, απλά να μου πουν αν έχουν γνώση οι ίδιοι) και αν έχουν ορίσει εν πάσει περιπτώση κάποιο όριο παραγγελιών που θα δεχθούν. Η απάντηση στην - διπλή πρακτικά - ερώτηση ήτανε η εξής : Λόγω GDPR δεν μπορούμε να σας απαντήσουμε. Εμένα χωρίς να λέω ότι δεν έχει κάποια ισχύ η απάντηση (δεν το ξέρω, αν το ξέρει κάποιος ας το απαντήσει να το μάθουμε) , μου φάνηκε - και απο την ταχύτητα με την οποία απαντήθηκε - πολύ αυτοματοποιημένη και 'η μπάλα στην εξέδρα' ως απάντηση. Χωρίς να έχω ιδέα για το μαγαζί (απο εδώ το έμαθα που το έγραψε κάποιο παλικάρι πιο πίσω) και καθαρά απο ένστικτο, δεν θα έβαζα παραγγελία ακόμα και αν είμαι φανατικός υπέρμαχος του μικρομάγαζο > αλυσίδα.

  Αυτές τις βλακείες δεν τις μπορώ. Πες απλά ότι δεν μπορείς να ξέρεις πόσα κομμάτια θα πάρεις ή ότι (το αυτονόητο) θα ζητήσεις από τον προμηθευτή σου τα κομμάτια που θα σου παραγγείλουν και όποτε γίνουν διαθέσιμα και έρθουν θα τα δώσεις. 

  GDPR και βλακείες. Έμαθαν ένα ακρωνύμιο στο τηλεφωνικό κέντρο και το πετάνε. Σιγά μην παραβιάσουμε τα προσωπικά δεδομένα του ιδιοκτήτη 😄😄😄

  • Like 3
 14. Όταν ξεκίνησαν οι προπαραγγελίες θα μπορούσα να είχα κάνει κι εγώ τη δική μου απο την αρχή. Δεν την έκανα γιατί δεν ήθελα να προπληρώσω ή να δεσμεύσω μια προκαταβολή για λόγους αρχής κυρίως.

  Ο μόνος λόγος που απαίτησαν τα καταστήματα προκαταβολές όταν άνοιξαν οι προπαραγγελίες ήταν για να δεσμευτούν έσοδα σε αυτή την πολύ δύσκολη περίοδο που περνάμε. Δεν ήταν απο φόβο μήπως ακυρωθούν οι προπαραγγελίες και τους μείνουν οι καινούργιες κονσόλες στα ράφια.

  Έτσι έκανα μια παραγγελία μια εβδομάδα μετά χωρίς δέσμευση. Περίμενα φυσικά ότι τα πράγματα θα είναι δύσκολα και ήμουν απόλυτα συνειδητοποιημένος ότι το πιθανότερο θα ήταν να παραλάβω μετά τον Γενάρη. Άλλωστε είναι απλώς μια κονσόλα και όχι κάτι πρώτης ανάγκης.

  Παρόλα αυτά δεν μπορώ παρά να είμαι απογοητεύμενος απο το Public καθώς θεωρώ απίστευτο να μην έχουν καταφέρει να εξυπηρετήσουν τουλάχιστον τις παραγγελίες του Σεπτέμβρη. Περίμενα ότι ο συγκεκριμένος κολοσσός θα έκανε καλύτερο χειρισμό της κατάστασης.

  • Like 4
 15. 1 λεπτό πριν, jim0894 είπε

  εγω ειχα επικοινωνια με τα παμπλικ και μου ειπανε οτι μεχρι τις 31 του μηνος θα τους έρθει μια παρτίδα που θα εξυπηρετηθουν οι παραγγελίες μεχρι 27 σεπτεμβρη!!

  Που τους βρίσκετε αυτούς τους "insiders" ρε παιδιά;

  Μόλις μίλησα με Public για παραγγελία 25 Σεπτέμβρη και δεν είχαν ιδέα αν και πότε θα έχουν απόθεμα.

  Ότι να ναι!!!

 16. 4 λεπτά πριν, vorlon είπε

  Digital ποτε ηταν η τελευταία φορα που παρέλαβε κάποιος?

  Από ότι φαίνεται το Digital είναι κυριολεκτικά digital.

  Σου στέλνουν ένα video με την παρουσίαση της κονσόλας και το αποθηκεύεις στο μεσο της επιλογής σου. 

  🙂

  • Like 1
  • Haha 6
 17. 29 λεπτά πριν, nikosspeed είπε

  Παιδιά πήγα για μια παραλαβή στον Κωτσόβολο του Μενιδίου και πήρε το μάτι μου πάνω στα ράφια δύο PlayStation 5 disk και δύο digital .Δεν ξέρω αν είναι για αποστολή η παραλαβή απλά μου έκανε εντύπωση ότι τα είχαν πάνω σε ράφια Και όχι σε αποθήκη . Αν έχετε όρεξη πάρτε τηλέφωνο στο κατάστημα και ρωτήστε μπορεί να είστε τυχεροί και να είναι ακυρωμένα 

  Τέτοια λέγε να εμφανιστεί κανένας και να γράψει ότι πήρε τηλέφωνο και του έδωσαν, να δεις το κατάστημα να καίγεται στις ειδήσεις το απόγευμα!! 😛😛😛

  • Like 2
  • Haha 3
 18. 45 λεπτά πριν, Dt7 είπε

  ΟΛΑ τα παιχνίδια είναι καλύτερα στο Πς5. Καλή κονσόλα ήταν το πς4 αλλά έκανε τον κύκλο του και δεν έχει κάτι άλλο να δώσει. 

  Αυτό που λέω είναι ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος να πρέπει να αποκτήσεις την κονσόλα τώρα αμέσως αντί για μερικούς μήνες αργότερα. Δεν χάνεις κάτι, ούτε μένεις πίσω. 

  56 λεπτά πριν, Eykleidis είπε

  Μετά από όλο αυτό το μπάχαλο με τις και καλα "προτεραιότητες", την ανύπαρκτη επικοινωνία και την καθυστέρηση παραλαβής του προϊόντος που έχουμε πληρώσει για 2-3 μήνες...το ελάχιστο που θα πρέπει να κάνουν όλες αυτές οι αλυσίδες, θα είναι να δώσουν κάποια δωράκια. Έχουν και ΘΑ έχουν τα λεφτά μας για πάνω από το νόμιμο χρονικό διάστημα και έχουν βγάλει τρελό κέρδος. Αν κάνουν μια τέτοια κίνηση ίσως το σώσουν και επικοινωνιακά. Αλλα γενικά, για να ασκούμε κάποια στοιχειώδης πίεση μέχρι τότε, μπορούμε να τα γράφουμε αυτα στα social media τους. Τα βλέπουν και τους νοιάζει

  Δηλαδή φίλε μου θα σου στείλουν την κονσόλα μετά από όλα αυτά με μια δωροεπιταγή "δωράκι" και θα είναι όλα εντάξει;

  Το ελάχιστο που πρέπει να κάνεις κατά τη γνώμη μου σαν ευσυνείδητος καταναλωτής είναι να ακυρώσεις την παραγγελία σου, να πάρεις τα λεφτά σου πίσω και να το πάρεις απο άλλο κατάστημα με την πρώτη ευκαιρία. Επίσης να μην ξαναψωνίσεις από τον εν λόγω επιχειρηματία ποτε.

  Δυστυχώς όμως η μνήμη του καταναλωτή είναι πολύ κοντή.

 19. Δεν υπάρχει λόγος να τρελαίνεστε παιδιά.

  Το μόνο παιχνίδι που αξίζει αυτή τη στιγμή και μπορείτε να βρείτε μόνο στο PS5 είναι το Demon's Souls και αυτό 1) δεν είναι για όλους λόγω της ιδιαιτερότητάς του και 2) είναι αδικαιολόγητα πανάκριβο.

  Κάποτε μας έδιναν και demos ή παιχνίδι μαζι με μια καινούργια κονσόλα και τώρα όχι μόνο ζητάνε τα 500 ακατέβατα αλλά τάχα μου πρέπει να πληρώνουμε και τα παιχνίδια πιο ακριβά για να δικαιολογηθεί το κόστος παραγωγής τους.

  Και του χρόνου μια χαρά θα είναι.

 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.