Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

gdeladoor

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  19
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από gdeladoor

 1. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Φυσικά. Είναι πολύ ενδιαφέρον. Σε ξεκινάει από χαλαρά αλλά μετά μπαίνεις στα πολύ βαθιά και εκεί ειναι το ζουμί. Σας το συνιστώ! https://www.coursera.org/learn/game-theory-1
 2. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Αγαπητέ σε πληροφορώ πως είναι ένα πολύ σοβαρό certification που μου έφαγε 2 - 3 μήνες εν μέσω εργασίας, πολλές ώρες διάβασμα, online courses... και στο τέλος έδωσα εξετάσεις, κυρίως μαθηματικά, για να το πάρω. Είναι μια σύμπραξη του Stanford και του UBC. Εάν θες δοκίμασε κι εσύ και μας λές μετά αν είναι του στυλ: "Χ...ε ψηλά κι αγνάντευε κατάσταση." Ο λαός έχει μια μικρή φράση για τη περιπτωσή σου: "Όσα δε φτάνει η αλεπού..." Καλό σου βράδυ!
 3. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Προφανώς και όχι. Αναφέρομαι σε διώξεις που έχουν γινει πολύ ποιο πρόσφατα, δεν έγιναν τότε. Αλιμονό μας. Απλα περιμένω πως μέσα στα άτομα θα είναι και ανήλικα και δε θέλω όπως προ-είπα να έχουμε τέτοια αποτελέσματα. Όπως και να έχει σας ευχαριστώ που με ακούσατε έστω και μετά από τόσα χρόνια.
 4. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Όχι δε θα γελάσουμε καθόλου γιατί δεν αναφέρεσαι στα "όργια" που έμπαιναν αντί εμού όλα αυτά τα χρόνια. Καλό σας βράδυ και εύχομαι τα καλύτερα. Δεν έχω να αναφέρω κάτι πάραπάνω, κι εγώ θα ήμουν ιδιαίτερα σκεπτικός. Λογικό. Έτσι ειναι τα γεγονότα και ευχαριστώ για το σχόλιο. Το θέμα πήγε πέραν του τρολλινγκ όμως και υπάρχει βλάβη ηθική και επαγγελματική και είναι σοβαρό. Εάν είναι μικρά παδιά θα το κάνω γαργάρα. Εάν είναι μεγάλοι άνθρωποι θα το σκεφτώ...
 5. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Δεν έχω λόγο να συμμετέχω αγαπητέ. Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Εξάλλου δε με ενδιαφέρουν τα topic και γενικά έχω φορτωμένο πρόγραμμα λόγω εργασιών. Θα διατηρήσω βέβαια τον λογαριασμό και θα το εκτιμούσα να με ενημερώσετε αλλά και να υποδείξετε σε τρίτους πως ΔΕΝ έχω καμία σχέση με τους πλασματικούς λογαριασμούς. Σας εύχομαι καλό βράδυ. Ευχαριστώ!
 6. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Πολύ σωστά τα γράφεις και δε διαφωνούμε σχεδόν σε τίποτα. Απλά να διευκρινίσω. 1. 50+ Fake profile έιχαν τη κουλτούρα και είπαν τα πράγματα όπως περίπου τα περιέγραψες. Δεν ήταν ο Γιώργος όμως αυτός. 2. Δε προσπαθώ να μειώσω κανενός τη νοημοσύνη. Φυσικά και δεν έχει νόημα για σένα η μεταβλητή P, που για μένα είναι ο pointer στο δικό μου φτωχό μυαλό. Είδα και άλλα ειρωνικά σχόλια ποιο πάνω, αλλά προφανώς δεν έκατσε κανείς να καταλάβει τι κάνει και με ποιο τρόπο, αυτό το utility. Οπότε θεωρώ πως το πλήθος των σχολίων ειναι απλά "κακεντρεχή" λόγω κακού ιστορικού. Το ξεπερνάμε όμως. 3. Δεν έχω βάλει γλώσσες στις οποίες δεν έχω γράψει σημαντικά ποσά κώδικα και με αρκετή δυσκολία. Φυσικά αναφέρομαι ιστορικά σε κώδικα με δεκάδες χιλιάδες γραμμές ή και εκατομμυρια (αθροιστικά) και έργα με αξία στην αγορά. Όχι ας πουμε το calculator που έγραψα σε Python καλή ώρα Ελπίζω να κατανοείς πως δεν έχω καμία σχέση με αυτά τα ...άτομα που άλλη δουλεια δεν είχαν από το να σπάνε τα νεύρα τα δικά σας και τα δικά μου και να με λασπολογούν!
 7. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Ευχαριστώ για την απάντηση. Τα προφιλ που αναφέρεις ανήκουν σε μένα. 1) Δεν με "πειράζει" κάποιος να κανει εποικοδομητική αναφορά εφόσον το ζητήσω για να γίνει κάτι καλό. Προφανώς και πολλά εκεί μέσα είναι open source για το λόγο αυτό και όλοι το κατανοούν. Πολλά έργα είναι ατελείωτα. Ανα καιρούς όμως συνεργάζομαι για να προχωρήσω κάποιο έργο. Πολλά από αυτά είναι όπως πολύ σωστά ανέφερες δοκιμές ικανοτήτων ή απλές ιδέες που ποτέ δε ξέρεις, ίσως φανούν χρήσιμα στην ευρύτερη κοινότητα Το Specter καλή ώρα ήταν μια ιδέα που προέκυψε μετά από πολύ κουβέντα και ιδέες μαζί με άλλους συναδέλφους και μαθηματικούς. Ο κώδικας είναι early alpha. Εξού και οι μεταβλητές, που προφανώς μονο ο γραφών μπορει να κατανοήσει για την ώρα. Δε ξέρω αν σε καλύπτει αυτό που λέω. Σου λέω απλά τα πράγματα πως έχουν. Τώρα, το τί έχει υπωθεί για τοστιέρες και ιπτάμενους δίσκους δε θέλω να ξέρω και καλύτερα να μη μάθω σε παρακαλώ γιατί θα μου χαλάσει η διάθεση. 2) Οχι δεν έχεις άδικο όπως το θέτεις και δε θα σε κατηγορησω οπότε μην αγχώνεσαι μίλα ελεύθερα. Πάμε λοιπόν με τη σειρά. Το ερευνητικό μου αλλά και εργασιακό κομμάτι έχει κινηθεί σε πολλά επίπεδα. Σημάδι της εποχής πες το, όρεξη για να μάθω πράγματα μέσα πό την εμπειρία πες το... δε ξέρω όπως το πάρει ο κάθε ένας. Αυτό που μπορώ να σου δώσω σίγουρα είναι email, τηλέφωνα, παραδείγματα εφαρμογών που είναι commercial, επάφές γενικά κτλ. να σου πουν για το επίπεδο εργασίας μου (Αν και δεν έχω λόγω και δε θέλω να αποδείξω κάτι). Α και για να μη παρεξηγηθώ, φυσικά ΔΕΝ τα έχω κάνει όλα μόνος μου. Οι ομάδες υπάρχουν εξάλλου στo Linkedin. (Δες Safecity για καλό παράδειγμα) Δεν γνωρίζω που επικεντρώνεσαι και σε ποια γλώσσα ή skill αλλά πιστεψέμε υπάρχουν κλάσης ανώτεροι με τα ίδια και πολύ περισότερα skills από τα δικά μου και το βάθος γνώσης τους είναι κορυφαίο. Είχα την τιμή μέσα από την εμπειρία μου με την google αλλά και στην ESA να γνωρίσω τέτοια τρελά μυαλά. Για μένα δεν είναι αδύνατον απλά θέλει κόπο και όρεξη. Να στο πω και απλά είναι θέμα/τρόπος ζωής. Παρατάς κάποια πράγματα και διαβάζεις ή ασχολείσαι ποιο εντατικά. Εγώ το κάνω από τα 13 μου χρόνια, μεγάλη λόξα - ξεκίνησα με QBASIC, VB, C και Pascal, και θα το κάνω, ελπίζω, μέχρι να γεράσω. Μου αρέσει να μορφώνομαι και να εξελίσσομαι. Δεν κατανοώ το κακό που είναι! Άρα για να είμαι συνοπτικός και να σου απαντήσω προφανώς σε αυτό που λες: Είμαι κορυφαίος σε όλα? ΟΧΙ ΦΥΣΙΚΑ! Απλά ξέρω πολύ έως και πάρα πολύ καλά πολλά, αν θές εμπορικά ή αναγκαία κομμάτια στις γλώσσες για παράδειγμα, που έχουν αξία για την υφιστάμενη αγορά. Όσο εξελίσεται η αγορά και οι ανάγκες τόσα νέα πράγματα μαθαίνω. Ζωντανό παράδειγμα η C# που ανέφερες. Τι ωραίο παράδειγμα. Γράφω από το 2008 αν θυμάμαι καλά. Δε σταματά να με εκπλήσει και σε κάθε νέο .NET release αλλάζω και τη κουλτούρα που γράφω, αλλά γράφω και ποιο καλά με τα νεά extensions και API κτλ. Ελπίζω να σε κάλυψα.
 8. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Όπως όλοι γνωρίζουμε η Δικαιοσύνη είναι αργή. Αυτό βέβαια ίσως να ήταν και καλό. Δεν έχω καμία όρεξη να δω στο δικαστήριο ένα παιδί 15 ετών. Δε κερδίζω κάτι και δε μου αρέσει να είμαι μια τέτοια "κακή" φιγούρα και να έχει ποινή ένα παιδί επειδή ενδεχομένως το οικογενειακό του περιβάλλον ΔΕΝ τον στήριξε ή δε του εμφύσησε αν θέλεις βασικές αρχές διαλόγου και λογικής και να σέβεται!
 9. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Καλησπέρα και ευχαριστώ για την απάντηση. Προφανώς και έχεις δίκιο, απλά ΔΕΝ ήμουν εγώ αυτός που έκανε ίσα με 50 λογαριασμους (όλοι banned φυσικά) και έχει πει πράγματα που στέκουν ως "απειλή" άρα επάνω τους έκανα και τις αγωγές... Είναι ψύχωση! Δεν έχω καούρα να φανώ ως superman προσωπικά. Αυτό το κρίνεις εύκολα από τη δουλειά κάποιου έτσι κι αλλιώς. Στο συγκεκριμένο group "Έλληνες Προγραμματιστές και Designers" υπήρξε πάλι κακή αναφορά (με photoshop μάλιστα) και έγινε χαμός ενώ εγω φαντάσου πετούσα για Αγγία ,τότε. Ε, καταλαβαίνουμε νομίζω όλοι το βάθος της υπόθεσης... Αγαπητέ εάν έρθεις στη θέση μου θεωρώ πως θα κατανοήσεις τα όσα αναφέρω. Έχεις δίκιο στο οτι δεν έχω στόχο, ούτε όρεξη πλέον, να κυνηγήσω παραπάνω αλλά απλά να αναφέρω το ιστορικό για να υπάρχει και η γνώση πως η ιστορία έχει βάθος και δεν είναι απλά τα πράγματα όταν θίγεις και κακολογείς δημόσια. Όσο για τα σχόλια στο video, είναι δικές μου εκτιμήσεις και μπορεί να κάνω λάθος όπως είπα αλλά ειναι αυτό που νομίζω. Το ότι ένας όμως ή και περισσοτεροι άνθρωποι μπαίνουν στη διαδικασία να δημιουργήσουν 50+ accounts και να προκαλέσουν αλλά και να σε μελετησουν ακόμα και το ύφος του τοτε (2006) για να πείσουν πως είμαι εγώ. Νομίζω πως είναι τρομακτικά ανώμαλο!
 10. gdeladoor

  Programmer's Off Topic Thread

  Αγαπητά μέλη, αγαπητές κυρίες, αγαπητοί κύριοι, αγαπητά παιδιά και λοιποί. Αναγκάστηκα λόγω της κατάστασης που έχει επικρατήσει και μετά από παρότρυνση των συνεργατών μου, μετά από περίπου 10 χρόνια να συνδεθώ ξανά στο insomnia για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Όλα αυτά τα έτη, άντεξα πολύ χλευασμό χωρίς υπόβαθρο και επιχειρήματα από κάποια άτομα τα οποία έχουν δημιουργήσει πλαστές δικές μου "εικόνες" ή avatar αν θέλετε, μέσα σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα διασπείροντας ψευδείς ειδήσεις και άλλα με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Θέλω σοβαρά να λύσουμε τα όποια θέματα και με καλή πρόθεση για κουβέντα. Θεωρώ πως η "πλάκα" έχει ξεφύγει και δε θα ήταν για κανέναν ευχάριστο να ασκηθούν οι ποινικές διώξεις οι οποίες έχω καταθέσει για: συκοφαντία, μείωση προσωπικότητος, ηθική και επαγγελματική βλάβη, κ.α. στα άτομα τα οποία έχουν ανηλεώς και ανελλιπώς κοροϊδέψει και χλευάσει (μέσα από ψεύτικα προφίλ) εμένα, την οικογενειά μου και συνεργάτες μου εδώ και πολλά χρόνια. Σας απαντώ λοιπόν με ένα video για να δείτε και κατα πρόσωπον τί πιστεύω. Για την ιστορία θέλω να πω, πως ο συνάδελφος που είχα κάποτε διαπληκτιστεί είναι, αν θυμάμαι καλά, ο d0p. Ο συγκεκριμένος είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος από όσο γνωρίζω είναι στην Αμερική και έχουμε καλές σχέσεις. Θεωρώ λοιπόν πως έχει δημιουργηθεί μεγάλος μύθος γύρω από το ονομά μου σε πράγματα που δεν θα έπρεπε καν να έχουν ειπωθεί μιας και δεν με γνωρίζετε προσωπικά αλλά ούτε και τις πραγματικές μου αντιλήψεις. https://www.youtube.com/watch?v=rCkZJa86CfM Σημείωση: To nickname: gdeladoor είναι η ατάκα φίλων για το Δελα-πόρτας (door), όπως είπαμε μου αρέσει και είμαι θετικός στο χιούμορ, όχι όμως και στη ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ! Ευχαριστώ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.