Προς το περιεχόμενο

ICE-T

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  349
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από ICE-T

 1. ICE-T

  Αγορά monitor 27" 1440p

  πολύ το ψιριζετε σε αυτά τα λεφτά το dell και το αντίστοιχο της lg είναι πολύ καλές προτάσεις, ακόμα και στων 1000ευρω μόνιτορ υπάρχουν ατέλειες flawless panel δεν υπάρχουν ακόμη.
 2. Την έχω βγάλει εδώ και 3,4 εβδομάδες και έβαλα την ψυχτρα που λέω και ησύχασα,και οι διαφορές τους είναι πολύ μικρές.
 3. υπήρχε κάποιο bug όταν υπήρχαν ταυτόχρονα συνδεμένες usb2 and usb 3 και αποσυνδέοταν και συνδεόταν η usb 2.σε άλλους χρήστες φριζαρε ο υπολογιστής κτλ.
 4. με usb 2.0 σε asus/gigabyte υπήρχε κάποιο θέμα το οποίο έχει λυθεί με την τελευταία αναβάθμιση bio's σε asus B550
 5. απλά σαν ενημέρωση έχουν καινούργιο chipset driver /ryzen master για 5600/5800Χ μόνο για αυτά τα 2 για κάποιο bug που παρουσιάζονταν
 6. ICE-T

  TP LINK VR900 - Wireless θεματα

  όλα τα VR600/900/2800 έχουν άθλιο Q.O.S ειδικά άμα πας να κάνεις priorize κάποιες συσκευές μπρικαρουν οπότε μην το πειράζεις καθόλου το q.o.s+μικρή ταχύτητα είναι απόλυτα λογικό.
 7. τι σχέση έχει η γκουμουτσα που πήρες με αυτήν που σου έδειξα στο μέγεθος? απολύτως καμία,και δεύτερον και αυτή που σου έδειξα και ακόμα η μεγαλύτερη pro 4 είναι δοκιμασμένες με αυτές τις μνήμες, κολυμπάνε τις είχα και τις 2 άντε γεια ...
 8. 😂 κάλα εσένα ότι σου δείχνουν θα λες την ίδια 🍬(δεν χωράει) Θα σου πει δεν χωράει πάλι
 9. από κεκτημένη ταχύτητα μάλλον έβαλες την άλλη.
 10. αυτή η revision λένε ότι είναι και ήσυχη
 11. εγώ δεν θα έπαιρνα καμία από τις 2 αλλά είναι προσωπική άποψη μπορείς να διαβάσεις στα ποστ επιλογή κατάλληλης ψυχτρας έχει πολλά θέματα με ίδια μηχανήματα που γράφουν αναλυτικά εντυπώσεις αρκετοί.
 12. 1151/1200 ίδιο socket είναι μην ανχωνεσαι
 13. για ψυχρές μιλάνε μάλλον μπερδεύτηκαν , συμβαίνει καμία φορά tridentz είναι η μνήμες σου 2 η 4?
 14. ο καθένας πουλάει/αγοράζει όσο θέλει αρέσει δεν αρέσει είναι αυτό που είναι δυστυχώς.
 15. TR4= threadripper τσιπακι εξηγήστε μου πωςθα πατήσει σε 1200/1151 😂
 16. ελεύθερη αγορά έχουμε πουλάμε όσο θέλουμε όταν βρίσκουμε λίγα κομμάτια συλλεκτικά και δώρο ο καφές της παρηγοριάς μαζί με κουλουράκι μετά το ταμείο 😂
 17. το κατάστημα που δείχνεις δεν το ξέρει ούτε η μάνα του,ένα παρόμοιο υπήρχε το Νοέμβριο και νύχτα εξαφανίστηκε,το έχεις για αντικείμενο και αξιόπιστο το Σκρούτζ?Όλοι καλύπτονται στο ελεύθερη αγορά είμαστε πουλάμε όσο θέλουμε .
 18. όταν οι τιμές τον Νοέμβριο ήταν κοντά στα 900/1000 για τις 3080 φώναζαν αρκετοί ότι ήθελαν msrp τιμές στην Ελλάδα, και όσοι αγόρασαν πιάστηκαν ... και από ότι φάνηκε στο τέλος αυτοί που αγόρασαν τότε γελάνε σήμερα.
 19. έχει έτοιμο θέμα με rocket lake cpu και μητρικές
 20. αδερφέ έχει ενότητα με ιντελ παραθεσε τις απορίες σου σχετικό θέμα για να σε βοηθήσουν κατάλληλα 3 φορα στο γράφω τι δεν καταλαβαίνεις
 21. light oc για καλύτερες θερμοκρασίες, έχει ενότητα με Intel που θα σε καθοδηγήσουν ακριβώς
 22. φίλε βάλε μια σταθερή τιμή voltages με 4.7 all core's , έχει ενότητα με Intel θα σε βοηθήσουν
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.