Προς το περιεχόμενο

jaguar13

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  68
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

18 Good

Σχετικά με jaguar13

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

647 προβολές προφίλ
 1. Καλυμμένοι είναι, για χρέωση zero σου μιλάνε, όχι για το κόστος της kwh. Το ίδιο με τις παπατζες στο τηλέφωνο που ξεκινάνε με το ποίημα σας προσφέρουμε 40% έκπτωση στο ρεύμα από τη ΔΕΗ, και αντί να τους μπιπ ο ΣτΚ και η ΡΑΕ τους αφήνουν ασυδοτους.
 2. Μόλις ζήτησα refund. Όπως είπε και ο φίλος από πάνω, αν και εφόσον έρθει το κρατάμε και ας ξανατραβήξουν τα χρήματα. Αν και δεν το κόβω να έρχεται.
 3. Μου ήρθε να παραλάβω από Athens Metro Mall. Με αυτά που διαβάζω, με προβληματίσατε. Έλεγα στην τελική να βγάλω το δίσκο και να τον κάνω εξωτερικό. Θα δω τι θα κάνω...Το πολύ πολύ να ακυρωθεί η παραγγελία μόνη της...
 4. Χάζευα λίγο το nuki, ωραίο φαίνεται το όλο πακέτο, πέρα από το να έχεις κύλινδρο διπλής λειτουργίας για σιγουριά μην τυχόν κλειδωθείς απέξω σε περίπτωση βλάβης, υπάρχει κάποιο άλλο catch που δεν βλέπω? Από ασφάλεια στην κωδικοποίηση του τι λέει? Επίσης, πόσες φορές κλειδώνει την πόρτα, μπορείς να του ορίσεις εσύ να την κλειδώνει μόνο μία φορά ή να την τερματίζει?
 5. Ναι, μαλλον δεν το ειπα σωστα. Ξεκινάει να τραβάει, αλλά επειδή έχει μπλοκάρει η αντλία της αποχέτευσης δεν το διώχνει, με αποτέλεσμα να σταματάει η λειτουργία όταν φτάσει σε μια προκαθορισμένη στάθμη στον πάτο.
 6. Αν καταλαβα καλά δεν τραβάει νερο? Πιθανόν να είναι η αποχέτευση (η αντλία) βουλωμένη? Ενδεικτικά σε miele το κόστος επίσκεψης για διάγνωση (minimum) είναι 40$. Και από εκεί και περα αναλόγως αν είναι κάτι απλό και φτιάχνεται επιτόπου και αν θέλει ανταλλακτικό.
 7. Το πλυντήριο ήταν κάτι που σου έβαλε ο ιδιοκτήτης και σου αύξησε το ενοίκιο για αυτό, ή απλά υπήρχε και στο άφησε; Γιατί, εκτός αν δεν έχω καταλάβει σωστά, μου ακούγεται κάπως να ζητάς να σου αγοράσει καινούργιο ο ιδιοκτήτης τη στιγμή που όπως είπες το χρησιμοποιείς 10 χρόνια.
 8. Δεν είναι καθόλου άσχετη κουβέντα το ότι ανέφερε τι του έκανε η watt&volt, μιας που στην αγορά κυκλοφορούν πολλοί αεριτζήδες, και προσωπικά για να γλιτώσω 10-15$ δεν θα δεσμευόμουν ποτέ για 2 χρόνια, ούτε και θα μιλούσα με κάποιον πωλητή που μου ξεκινάει την κουβέντα ναι γεια σας σας παίρνω για 50% έκπτωση στο ρεύμα σας. Αυτό το λες και απάτη! κατά τα άλλα συμφωνώ να δει τι τον συμφέρει.
 9. Μίλησα και εγώ μαζί τους, μου είπαν ότι είναι τα ίδια με κάποιες μικροαλλαγές στον προγραμματισμό της πλακέτας. Τώρα τι και πως....
 10. Κανείς κανένα σχόλιο για αυτά?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.