Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

niktac

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  20
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.513 προβολές προφίλ

niktac's Achievements

 1. Καλησπέρα, Την επόμενη εβδομάδα θα Βερολίνο. Αποτι τσέκαρα δεν χρειάζεται PLF για την είσοδο στην Γερμανια, σωστά? Αλλα χρειάζεται για να γυρίσεις Ελλάδα! Απο εκεί και μετα έχετε κάποιες προτάσεις που είναι must do sτο Βερολίνο ή κατι για αποφυγή?
 2. Καλησπέρα. Δηλαδή από Ελλάδα Γερμανία δεν χρειάζεται τίποτα (εκτός από τα πιστοποιητικά covid) ενώ από Γερμανία Ελλάδα χρειάζεται το PLF? Ταξίδι με αεροπλάνο.
 3. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  η freestyle 365 μαζί με τα μεταφορικά είναι στα 678€. τα μεταφορικά είναι 211€ αν και όταν θα έρθει Ελλάδα δεν ξέρω τι τιμή θα είναι. Η Travel Iq είναι στα 321 με τα μεταφορικά τα οποία είναι μόλις 21€ οι τιμές παίζουν +- κάθε ήμερα και μπορεί να την πετύχεις ακόμα και 250+μεταφορικα όταν η τιμή στην Ελλάδα είναι 400! Νομίζω είναι ισχυρό κίνητρο για να την παρεις απο γερμανια δυστυχός....
 4. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  Εάν αγοράσεις κάτι απο γερμανία ΠΧ μια Napoleon... PΠρεπει να κάνεις κάποια μετατροπή σε σωλήνωσες συνδέσμους ρυθμιστές κτλ ή κανονικά πας στο κατάστημα παίρνεις την φιάλη και ξεκινάς. Ζαχαρωνω από γερμανικό κατάστημα μια Travel Iq ή freestyle 365 (αν και εχει πολλά μεταφορικά)
 5. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  ρε φιλε.... ποτε θα τις δούμε αυτές τις τιμές εμείς....
 6. Για τα πρώτα 2-3 ζευγάρια θα παρεις μόνο biomecanika.
 7. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  Έχει κανένας γνώμη για τις ψησταριές exinos ?
 8. niktac

  mendley 150?

  Καλησπέρα, για καινούργιο scouter για χρηστή 70% αστική και 30% εκτός πιστεύετε ότι είναι καλή λυσή το mendley 150? ΘΑ είναι το πρώτο και δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία σε μηχανές. Προτείνετε κατι άλλο στο ιδιο budget πανω κατω? και για την ιδια χρήση?
 9. Όλα τα τύπου gel (δολοματα) θέλουν 1-2 εβδομάδες για να δεις το αποτέλεσμα
 10. Αυτός με τι κριτήρια κανει την εκτίμηση? αν κατι εγω το θεωρω καλή τιμή αυτος δεν θα το βγάλει παραπάνω? δεν υπάρχει πιθανότητα να τα βρούμε... με τον εκτιμητή?
 11. Αρα βασίζονται σε αυτό που θα τους πεις εσυ προφορικά οτι πχ. το σπίτι θα το παρεις 100χ ενώ πχ έχεις συμφωνήσει με τον πωλητή στα 80χ και ολες οι διαδικασίες θα γίνουν δανείου για τα 100χ.
 12. Αυτό το 70% είναι δυνατόνν να γίνει 80% ή και παραπάνω με κανέναν τρόπο? και από τι εξαρτάται?
 13. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  Δεν έχω βγάλει άκρη ακόμη με απευθείας παραγγελία οι περισσότεροι που έχω ρωτήσει δεν στέλνουν Ελλάδα!
 14. niktac

  Ψησταρια Υγραεριου

  Πάντως δεν μπορώ να δεχτώ ότι πχ η napoleon travelq pro285-bk στην Γερμανία έχει 280€ και εδώ 400€
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.