Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Kodo

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  165
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

10 Good

Σχετικά με Kodo

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 26/09/1993

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 • Τοποθεσία
  Θεσσαλονίκη

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος εαν γνωρίζει πως πληρώνω το παράβολο για τη μεταβίβαση του οχήματος μου μέσω winbank ή μέσω του e-paravolo, προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το ΚΕΠ αλλα δεν μπορεσαν να με κατατοπίσουν 🤷‍♂️Βρίσκομαι στην ανατολική Θεσσαλονίκη οπότε υποθέτω οτι θα πρεέι να κάτω καταθεση στο Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σας ευχαρισ΄τω πολύ εκ των προτέρων 😃!
 2. Καλησπέρα παιδία. Θα ήθελα να μου απαντήσει κάποιος εαν γνωρίζει πως πληρώνω το παράβολο για τη μεταβίβαση του οχήματος μου μέσω windbank ή μέσω του e-paravolo, προσπάθησα να έρθω σε επικοινωνία με το ΚΕΠ αλλα δεν μπορεσαν να με κατατοπίσουν 🤷‍♂️Βρίσκομαι στην ανατολική Θεσσαλονίκη οπότε υποθέτω οτι θα πρεέι να κάτω καταθεση στο Μεταφορών Ανατολικής Θεσσαλονίκης. Σας ευχαρισ΄τω πολύ εκ των προτέρων 😃!
 3. Τώρα είναι ευκαιρία να πάρουμε την πόλη που βρίσκονται σε ταραχή 🤷‍♂️ just sayin...
 4. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Δηλαδή αυτός μπορεί να ισχυρίζεται ότι μου έδωσε μετρητά στο χέρι χωρίς καμία απόδειξη και να είναι καλυμμένος; 🥴 υπάρχουν δύο τρόποι, αυτός που ανέφερες και ο άλλος που ανέφερε ο φίλος πιο πάνω με τους ασβερκους, το θέμα είναι να μην φτάσει στα άκρα.
 5. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Ευχαριστώ! Πάω τώρα να κάνω άρση παρακράτησης! Με έσωσες
 6. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Ναι έχεις δίκιο. Δεν θα είχα θέμα να τα πάρω τα χρήματα αργότερα λόγω της κατάστασης που επικρατεί, το θέμα είναι ότι με την συμπεριφορά του καταλαβαίνω ότι δεν θα τα πάρω ποτέ.
 7. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση. Το "μέχρι τέλος του 2020" το βάλαμε τυπικά, υποτίθεται ότι θα έπρεπε να είχα λάβει ένα ποσό μέχρι στιγμής , δεν έχω πάρει ούτε ευρω όμως (το γράφω και πιο πάνω)
 8. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Ναι εννοείται υπάρχει γνήσιο υπογραφής.
 9. Kodo

  Παρακράτηση κυριότητας SOS

  Έχω μια υπεύθυνη δήλωση που γράφει ότι του έχω μεταβιβασει το αυτοκίνητο και ότι πρέπει να ξοφλήσει το ποσό μέχρι τελος του 2020. Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει αυτό. Οπότε στην ουσία η παρακράτηση του δεσμεύει απλά το αυτοκίνητο, δεν μπορεί να το πουλήσει.
 10. Ένας φίλος υποφέρει από τα DEVERROR. Δεν μπορεί να παίξει καν. Κάθε 5 λεπτά το ίδιο, όχι μόνο στο warzone και στο multi-player και στο single player. Η μόνη λύση είναι το format; έχει δοκιμάσει τα πάντα! Μόνο format δεν έχει κάνει.
 11. Καλησπέρα! Προ κορωνοϊού λόγω οικονομικών προβλημάτων αποφάσισα να δώσω το αμαξάκι μου που τόσο πολύ το αγαπούσα. Λόγω του ότι η τιμή ήταν μεγάλη και δυσκολεύομουν να το δώσω στα λεφτά που ζητούσα αποφάσισα να το δώσω σε έναν γνωστό μου με δόσεις (τα μισά χρήματα προκαταβολή τα άλλα σε δόσεις) όπου μου είπε ότι θα μου ξεχρεωσει το ποσό μέχρι τον Σεπτέμβρη του 2020. Πήγαμε λοιπόν και κάναμε μεταβίβαση με παρακράτηση κυριότητας στο όνομα μου. Ο γνωστός μου όμως λόγω πανδημίας δεν δουλεύει πλέον και δεν μου δίνει ούτε ευρώ, δεν φτάνει αυτό γκρινιάζει κι ολας ότι το αυτοκίνητο είναι προβλημ
 12. Καταρχάς πέρα από το οτι είναι από τις χειρότερες courier, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είναι η μόνη που έχει έλεγχο πριν την παράδοση; Υποτίθεται δηλαδή... Όσες φορές τους έχω ζητήσει έλεγχο πριν την παράδοση δεν το έχουν σημειώσει καν και μου έχουν δημιουργήσει πρόβλημα με πελάτες.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.