Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mitsel

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με mitsel

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

286 προβολές προφίλ
 1. mitsel

  Αγορά νέου αυτοκινήτου SUV

  Σίγουρα θα πάω να δω κι άλλα αυτοκίνητα καθώς δεν επείγομαι. Σημαντικό για μένα (ακόμα και από το budget) είναι ότι δεν έχω ούτε την διάθεση αλλά κυρίως ούτε τον χρόνο να μπλέξω με ένα προβληματικό μοντέλο. Γι΄αυτό προσπαθώ να ενημερωθώ όσο γίνεται περισσότερο για το κάθε αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει.
 2. mitsel

  Αγορά νέου αυτοκινήτου SUV

  Με το χρώμα δεν έχω κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.Μάλλον σε λευκό κοιτάω λόγω γούστου (και της γυναίκας). Αλλά θεωρώ απαραίτητο να έχει κάποιο καλό πακέτο εξοπλισμού. Για αυτό κοιτούσα το KUGA και το 3008 μήπως και σε αυτά τα χρήματα έπαιρνα κάτι πιο ''τούμπανο'' από εξοπλισμό.
 3. mitsel

  Αγορά νέου αυτοκινήτου SUV

  Μόνο τα 3 (Q3,3008,Kuga) πρόλαβα να δω μέχρι τώρα λόγω καραντίνας.
 4. mitsel

  Αγορά νέου αυτοκινήτου SUV

  Μόνο τα 3 (Q3,3008,Kuga) πρόλαβα να δω μέχρι τώρα λόγω καραντίνας. Το diesel η αλήθεια είναι ότι με προβληματίζει λόγω Θεσσαλονίκης.
 5. Καλησπέρα σας, Εδώ και λίγο καιρό είμαι σε αναζήτηση νέου αυτοκινήτου, Budget γύρω στα 35 χιλιάδες (επιθυμητό όχι πολύ πάνω απ' αυτό το ποσό). Μένω Θεσσαλονίκη, κύριος λόγος μετακίνησης ταξίδι μια φορά τον μήνα περίπου 500 χλμ (σίγουρα) και ότι χιλιόμετρα κάνω σε βόλτες ή διακοπές. Κάτω από 15 χιλιάδες χλμ το χρόνο. Για μέσα την πόλη δεν με ενδιαφέρει λόγω ύπαρξης παπιού και πιο μικρό αυτοκίνητο (FIAT PANDA). Οικογένεια τετραμελής, παιδιά ακόμα μικρά. Τα αυτοκίνητα που κοιτάω είναι SUV και είμαι ανάμεσα σε Audi Q3, Ford Kuga και Peugeot 3
 6. Λάρισα δεν υπάρχουν τέτοια ενοίκια γι αυτά τα σπίτια. Θες 500+.
 7. mitsel

  ΑΥΞΗΣΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

  Διπλάσιοι ναι.Παραγεμισμένοι με προκάτ πατάτα όμως. Κάποτε τουλάχιστον έτρωγες π.χ. Γιώτης κρέας. Οι τιμές τσιμπούσαν σιγά σιγά. Από 2,80 σε 3 από 3 σε 3,20 κλπ.
 8. mitsel

  ΑΥΞΗΣΗ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ

  Γι΄αυτό έχω 3 χρόνια να φάω πιτόγυρα στη Σαλονίκη. Ας τα φάνε μόνοι τους οι μάγκες.
 9. Πρέπει πριν από κάθε αγορά να γίνεται μια στοιχειώδη έρευνα. Δυστυχώς πολλοί δεν την κάνουν.
 10. Όπως και στις τηλεοράσεις την 65xf9005 την πήγε από 1999 ευρώ σε 2149...
 11. Ρώτησα κι εγώ τα παιδιά στο avclub, αλλά συγκεκριμένα για την Β8 δεν μου απάντησε κάποιος κι έτσι ρώτησα και την LG και πήρα την παραπάνω απάντηση που πόσταρα. Σε ευχαριστώ πάρα πολύ.
 12. Αυτό είδα κι εγώ και αφαίρεσα το εμπρός. Πάντως έχει και πίσω. Η απάντηση στην ερώτησή μου πρός την Lg: "Αγαπητέ κύριε , Οι οθόνες τηλεοράσεων OLED της εταιρείας μας δεν διαθέτουν προστατευτική μεμβράνη προς αφαίρεση. Για την εγκατάσταση και έναρξη λειτουργίας της τηλεόρασης σας ακολουθήστε μόνο τις οδηγίες χρήσης της. Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση επικοινωνήστε με την LGE στο 801 11 200 900 ή 210 48 00 564, Δευτέρα με Κυριακή. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το site μας www.lg.
 13. Το πάνελ της b8 έχει μπροστά και πίσω κάποιο φιλμ προστασίας; Αυτό αφαιρείται;
 14. Είμαι σε αναμονή παραλαβής...
 15. Ενημέρωση αγορά 22/11 με χρεωστική, σήμερα μου πιστώθηκαν όλα τα yellows κανονικά . Μπράβο στην τηλεφωνική υποστήριξη των Public που παρόλο δεν γνώριζαν το θέμα λεπτομερώς, ρώτησαν ενημερώθηκαν και ενημέρωσαν και εμένα τηλεφωνικά όλοι τους για να μην υπάρχει αμφιβολία και σκοτεινά σημεία. Άψογοι. 👏
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.