Προς το περιεχόμενο

evkar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  1.174
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

333 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ evkar

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Τοποθεσία
  255.255.255

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. πάντως ακούω διφορούμενες απόψεις για το θέμα πετρέλαιο η αέριο. ένας γνωστός έβαλε αέριο σε μονοκατοικία , και μου έλεγε τις προάλλες ότι εκεί που έκλεινε το πετρέλαιο τον απρίλη μέχρι οκτώβρη ή και νοέμβρη (μιλάμε για αθήνα) τώρα με το αέριο έβαλε μόνιμο πάγιο χειμώνα καλοκαίρι , που δεν είναι πολύ (γύρω στα 15 ευρώ το μήνα ) αλλά μπήκε νέο μόνιμο κονδύλη στον πρυυπολογισμό του . εντάξει έχει και πλεονεκτήματα (δεν περιμένεις τον πετρελαιά , δεν μυρίζει , δεν σε κλέβουν κλπ) αλλά έχω την ενύπωση ότι το αέριο συμφέρει σε μεγάλες καταναλώσεις πολύ περισσότερο .δεν είμαι ειδικός , ούτε έχω αέριο ,με πετρέλαιο είμαι , αλλά ,λαμβάνοντας υπόψη και το σημαντικό αρχικό κόστος εγκατάστασης (μιλάω για την περίπτωση της αντικατάστασης εξοπλισμού) , πιστεύω ότι θέλει μια σκέψη.
 2. Πάντως η lenovo βλέποντας και τα καινούργια μοντέλλα του 2020 έχει πάρει κεφάλι στον χώρο των φορητών , κακά τα ψέματα. Toshiba είχε ένας γνωστός μου και ήταν πολύ ευχαριστημένος κυρίως με θέμα εγγύησης . Θα συμφωνήσω για Vaio κρίμα που δεν τα φέρνουν Ελλάδα.
 3. Δυστυχώς έχει σταματήσει να βγάζει μικρά η sammy.Το τελευταίο ήταν το S2 στις 8 inch. Πολύ καλό tablet ,αλλά έχει μείνει στην έκδοση 7.
 4. λοιπόν , πρώτα απόλα είναι ο δεδδηε και όχι η δεδδηε , αφού μιλάμε για διαχειριστή ρεύματος.( ο διαχειριστής ). τώρα , αν το σπίτι είναι κλειστό και έχει ρεύμα , πληρώνει κανονικά και δτ και δφ και ταπ. αν το σπίτι είναι κλειστό και έχει κοπεί το ρεύμα , πρέπει να ενημερωθεί ο δήμος ,πηγαίνοντας στο λογιστήριο του δήμου αντίγραφο της διακοπής του ρεύματος , αφού ο δεδδηε δεν το κάνει μόνος του .η απαλλαγή αρχίζει από την πρωτοκόλληση στον δήμο του αντιγράφου της διακοπής του ρεύματος. αν το σπίτι είναι κλειστό ,έχει κοπεί το ρεύμα αλλά χρησιμοποιείται , τότε οφείλονται κανονικά οι φόροι αναδρομικά με πρόστιμα μιας πενταετίας που μπορεί να φτάσουν και στο 100% . στην περίπτωση αυτή είναι όμως υποχρέωση του δήμου να αποδείξει ότι χρησιμοποιείται . αποκοπή μετρητή σπάνια γίνεται ,αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ο δεδδηε δεν μπορεί να το κάνει .τον χρόνο δεν τον ξέρω. επανατοποθέτηση μετρητή (αν τον αφαιρέσουν) δεν συμφέρει σε καμία περίπτωση γιατί ξαναπληρώνεις τα πάντα , μιλάμε για κόστος πάνω από 1000 ευρώ, πέρα από τα χαρτιά που πρέπει να ξαναπάς (άδειες ,πιστοποιητικά κλπ) . για κάποιο λόγο δεν έχω κεφαλαία στο πληκτρολόγιο γιαυτό όλα τα παραπάνω είναι γραμμένα με μικρά.
 5. όρισε του γράμμα ,όπως σου γράφει ο συμφορουμίτης. το να χάνει το γράμμα δεν είναι τίποτα , εγώ είχα ssd σε ένα σύστημα , μια τον έβρισκε μια τον έχανε .τελικά με τα πολλά προέκυψε ότι ήταν θέμα τροφοδοσίας , άλλαξα την γραμμή τροφοδοσίας (μιλάμε για 750w τροφοδοτικό) και ήταν εντάξει. με την πληροφορική ποτέ δεν βαριέσαι ..
 6. το κομμάτι "οι καινούργιοι ryzen 4000 προσφέρουν ως επί το πλείστον μεγάλη ισχύ και ικανοποιητική διάρκεια ζωής της μπαταρίας" , δεν μου πολυαρέσει ,άρα υπάρχουν εφαρμογές που δεν προσφέρει μεγάλη ισχύ ,και το drain της μπαταρίας φτάνει ......στο θεό ? στον τομέα των γραφικών η ενσωματωμένη πως τα πάει? λαμβάνοντας υπόψη ότι οι καινούργιοι tiger lake της ιντέλας πάνε πολύ καλά φτάνοντας σε απόδοση μια dedicated mx 150. καλή η διαφήμιση για την προώθηση των προϊόντων αλλά σαν καταναλωτές ας κρατάμε και .............μικρό καλάθι.
 7. Πολυ καλύτερη προσφορά έχει το e-lenovo μέχρι την κυριακή, έναν legion Y530 στα 649.ψάξτο,δεν μπορώ να βάλλω άμεσο λίνκ αλλά ρίξε μια ματιά.
 8. Και όμως φίλε μου ,έχει δίκιο ο Ζάχαρης . Το να πέσεις σε refurbished αξιόλογο κομμάτι είναι θέμα καθαρά σύμπτωσης και τύχης. Και εγώ έχω ένα factory refurbished laptop τρία χρόνια και δουλεύει ακόμη , αυτό όμως δεν είναι ο κανόνας. Δεν είναι τυχαίο ότι τα περισσότερα γίνονται εισαγωγή από Γερμανία (εξ ου και γερμανικό πληκτρολόγιο ) όπου οι μεγάλες εταιρίες τα αλλάζουν ,πετώντας τα ουσιαστικά. (μάλλον τα άλλαζαν γιατί με τα νέα δεδομένα του κορονοιού θα αλλάξει και αυτό) . Γενικά απο refurbished μόνο class A factory πιστοποιημένο , αν βρεις ,και αυτό δεν θα είναι φτηνό . Αν μπορείτε , προσπαθήστε να τα αποφύγετε.
 9. έχει σήμερα ο Γερμανός μια Hisense 32' στα 117 ευρώ. Ρίξτε μια ματιά και σε αυτήν .Τώρα 32 ίντσες και FHD είναι νάχαμε να λέγαμε.
 10. evkar

  Nvidia Ampere

  Αύγουστο , λέει θα αρχίσει η παραγωγή , δεν ξέρω αν αληθεύει . Το θέμα είναι θα πέσει κανα ξεστοκάρισμα στη 20..σειρά , η έχουν υπολογίσει το stock και θα έρθουν ίσα βάρκα ίσα νερά?
 11. Λοιπόν , για να βοηθήσουμε λίγο και κανέναν άλλο που έχει παρόμοιο Θέμα. Πολλές οικοδομικές άδειες ,κυρίως παλιότερες έχουν χαθεί ή έχουν καταστραφεί τα αρχεία των πολεοδομιών . Το θέμα είναι πολύ μεγάλο και απασχολεί πολύ κόσμο. Αν δεν μπορεί να βρεθεί το στέλεχος της άδειας ,πολύ πιθανό για οικοδομές πριν το 1980 , και δεν υπάρχουν ούτε σχέδια, κατόψεις, τομές ,μελέτες κλπ , πρέπει να γίνει ανασύσταση φακέλου στην πολεοδομία με μηχανικό . Ψάχνουμε να βρούμε οποιοδήποτε πιθανό έγγραφο , από σύσταση μέχρι έναρξη ηλεκτροδότησης στη ΔΕΗ . Αν δεν ξέρουμε χρόνο ανοικοδόμησης , πάμε στην γεωγραφική υπηρεσία στρατού και ζητάμε επίσημες αεροφωτογραφίες της περιοχής ,που υπάρχουν και πριν από τον πόλεμο. όλα αυτά ,μαζί με νέες μελέτες του μηχανικού , τις καταθέτουμε στην πολεοδομία ή τις ανεβάζει ο μηχανικός ηλεκτρονικά στο σύστημα και έτσι το σπίτι αποκτά ΄καινούργιο φάκελο οικοδομής. Δυστυχώς πολλά αρχεία πολεοδομιών έχουν καταστραφεί και είτε δεν έχουν καθόλου αρχεία από τις άδειες που έβγαλαν είτε έχουν μισούς φακέλους. Ναι , όσο κιαν φαίνεται περίεργο , στο ελλάντα δημόσιες υπηρεσίες έχουν χάσει τα αρχεία τους ,και κανείς δεν έχει τιμωρηθεί. Είναι να μην σου τύχει , αν σου τύχει, έχει πολύ τρέξιμο , πολλά έξοδα και καλό μηχανικο.
 12. Το παλιό ,μεταπολεμικό ,μοντέλο της αποταμίευσης - επένδυσης , έχει τελειώσει οριστικά . Δεν ξέρω αν το παιδί θα μπορέσει να αγοράσει σπίτι ή όχι , αλλά αν αποκτήσει σπίτι ή άλλα περιουσιακά στοιχεία θα μπει και επίσημα στον θαυμαστό κόσμο των "νοικοκυραίων" - φορολογικών θυμάτων του ελληνικού κράτους . Να του πούμε επίσης ότι την πτώχευση του 2010 του ελληνικού κράτους και την κρίση που κρατάει δέκα χρόνια , την πλήρωσαν αυτοί που είχαν "επενδύσει" στο ελλάντα , οι ¨νοικοκύρηδες ¨ που λέμε και στο χωριό , και όχι αυτοί που τα έφαγαν . Η κρίση αυτή , όπως είχα διαβάσει κάπου, ήταν η επιβράβευση του χαραμοφάι , αυτού που δεν επένδυσε πουθενά , δεν έκανε τίποτε και που έβγαινε και φώναζε στους δρόμους "να πληρώσουν οι άλλοι , οι πλούσιοι κλπ κλπ . " Προσωπικά , δεν θα έριχνα ούτε δεκάρα τσακιστή στην Ελλάδα , αλλά ο καθένας αποφασίζει μόνος του .
 13. Να ρωτήσω ,αν με τον ryzen 5 και την vega 8 που έχει ενσωματωμένη ,μπορείς να παίζεις τίποτα απλά παιχνίδια , τύπου WOW ,κλπ ?
 14. καλή προσφορά , δεδομένου ότι στο κάτω καμμάτι της αγοράς η nilfisk είναι μονόδρομος . Μεταλλική αντλία , που είναι σημαντικό , καλή ποιότητα κατασκευής για enty lvl μηχάνημα . Αν τηρηθούν οι κανόνες λειτουργίας δεν θα έχετε θέμα. Όλα τα πλυστικά τα λειτουργούμε με συνεχή ροή νερού , ανοίγουμε πρώτα τη βρύση , φεύγει ο αέρας από το λάστιχο και μετά το συνδέουμε με το μηχάνημα , και αφού τα έχουμε κάνει όλα αυτά μετά το συνδέουμε με το ρεύμα και πατάμε το κουμπί on off. Μετά τη λειτουργία αδειάζουμε το πλυστικό από υπολείμματα νερού γέρνοντάς το πίσω μπρος. Από κάτι kaercher , και λοιπές ιστορίες , το συγκεκριμένο είναι πολύ καλύτερο. Αν πάντως επιένετε για Kaercher , μόνο τα επαγγελματικά της σε τιμές πάνω από 400-500 ανταποκρίνονται πλέον στο παλιό καλό όνομα της εταιρείας.
 15. H Sharp δεν είναι vestel , αλλά βγαίνουν από την πολωνική UMC . Όσοι έχετε προβλήματα με resets κλπ κατεβάστε το τελευταίο firmware και αναβαθμίστε . Αν δεν το έχετε στείλτε ένα mail στην UMC ,δεν ξέρω αν έχει αντιπροσωπεία στην Ελλάδα.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.