Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

evkar

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  1.269
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

438 Excellent

Σχετικά με evkar

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Τοποθεσία
  255.255.255

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. "pc απο τα τζαμπο" ,ό,τι καλύτερο έχω ακούσει τώρα τελευταία .Καλό!! Βέβαια , μην το πολυγελάμε και τελικά καταλήξουμε όντως στα jumbo για pc , με το χάλι που έχει η αγορά.
 2. Ένας από τους πρωτοπόρους , σε κάθε περίπτωση . Claud Shannon , Sinclair , Sugar , οι μηχανικοί της Xerox και Ibm , έθεσαν ουσιαστικά τις βάσεις για αυτό που έχουμε σήμερα , σε επίπεδα που ούτε οι ίδιοι το φανταζόντουσαν . R.I.P.
 3. Πρέπει να βρισκόμαστε στη χειρότερη ίσως περίοδο για αγορά -αναβάθμιση pc , κυρίως λόγω του chip shortage αλλά και της τεράστιας αύξησης των μεταφορικών , τα containers έχουν φτάσει τα 13.000 (Δέκα τρεις χιλιάδες ) δολάρια το ταξίδι ,τρελό νούμερο , τον Ιανουάριο ήταν 5.0000 δολ. το κοντέινερ , , οπότε θα πρότεινα να βρει μια έτοιμη λύση ενός επώνυμου με ενσωματωμένα γραφικά , αφού μιλάμε για light gaming , η αν θέλει οπωσδήποτε ξεχωριστή κάρτα γραφικών να πάει σε 1050 ti κοντά στα 250 euro. Κάθε Σεπτέμβρη υπάρχουν ελλείψεις στην αγορά και μέχρι να γεμίσουν οι αποθήκες παίρνει κάποιο χ
 4. Όσοι έχουν 11 και πάνω (για να μην πω XS ) δεν έχουν ουσιαστικό λόγο αναβάθμισης . Από το 14 και πέρα μάλλον θα αλλάξουν ουσιαστικά τα δεδομένα. Είναι σίγουρο πάντως ότι η εμφάνιση του 13 θα πιέσει πολύ τις τιμές των 11 και 12 , σε βαθμό μεγαλύτερο απότι είδαμε τα προηγούμενα χρόνια σε παλαιότερες εκδόσεις Από καιρό έχει αρχίσει μια συμπίεση των τιμών , κυρίως στο 11 , που θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη όσο θα μεγαλώνει η κυκλοφορία του 13 .
 5. αληθεύει ότι περιμένουν πολύ μεγάλη άνοδο των τιμών του φυσικού αερίου για τον ερχόμενο χειμώνα και ότι οι εποχές του φθηνού αερίου έχουν περάσει . Γιατί το σκέφτομαι , αλλά αν είναι να πάει στα ύψη δεν έχει νόημα , μένω και με το πετρέλαιο.
 6. evkar

  Formula 1 2021

  καλά όχι ότι και ο Ham είναι κανένα ¨λουλούδι" αλλά λέμε τώρα. Πάντως όντως φαίνεται να υπάρχει μια "συμπάθεια" στον Ham . Βέβαια μετά τα γκαραγκιοζιλίκια με την βροχή , δεν ξέρω πόση σοβαρότητα έχουν πια οι διοργανωτές . Οπότε μην τα παίρνετε όλα "τοις μετρητοίς" .
 7. Και εγώ νομίζω ότι όσοι είναι από xs και πάνω δεν έχουν πραγματικό λόγο αναβάθμισης . Τώρα ,αν θέλεις να είσαι πάντα με την τελευταία λέξη της μόδας χτυπάς το 13 με προπαραγγελία καταβάλλοντας και το αντίστοιχο αντίτιμο,.
 8. Το θέμα είναι τεράστιο και έχει πολλές πτυχές. Πρώτα απόλα το Ε3 (το καινούργιο μετά το 2018) δεν είναι καθόλου εύκολο ,μιας και ουσιαστικά οι ΑΑΔεδες εξομοίωσαν τα παλιά β΄κατηγορίας (σήμερα απλογραφικά) με τα Γ΄κατηγορίας (σήμερα διπλογραφικά) . Αν δε εμπλέκονται και ενδοκοινοτικές κλπ γίνεται ακόμη πιο δύσκολο. Μόνος μπορείς να το κάνεις ? Μπορείς , ξέρω πολλούς που το κάνουν μόνοι τους , αλλά θέλει πολύ διάβασμα και συνεχή παρακολούθηση των εγκυκλίων που οι Ααδέδες βγάζουν κατά ριπάς. Βέβαια είναι και θέμα επαγγέλματος .Αν έχεις ένα γραφείο με απλογραφικά , και φως , νερ
 9. Εγώ θα πω κάτι άλλο .Δεν πιστεύω να παίζεις μόνο WoW με αυτό το σύστημα ,γιατί αλλιώς τολμώ να πω , ότι είναι ο ορισμός του overkill γιa wow . Και μένα προσωπικά δεν μου άρεσε η κούκλα , που θυμίζει την αντίστοιχη του Tom Hanks στον ναυαγό , αλλά στην τελική αυτό είναι υποκειμενικό και θέμα προσωπικού γούστου. Πάντως μπράβο στην υπομονή σας να συναρμολογείτε τέτοια μηχανάκια.
 10. Εγώ θα επαναλάβω απλά αυτό που σου είπαν τα παιδιά , αγόρασέ τα όσο νωρίτερα μπορείς . Ένας i-3 10105F , (10100 δεν βλέπω διαθέσιμο) με μια απλή μητρική και 2Χ8 BG ram είναι μια χαρά , και άσε τα σούπερ ντρούπερ συστήματα , εκτός κιαν είσαι power user , super gamer , ueber παίχτης κλπ , οπότε αλλάζει . Οπωσδήποτε αλλαγή στο τροφοδοτικό , δεν εμπιστευόμαστε τροφοδοτικό πάνω από 7 βαριά 10 χρόνια , ακόμη κιαν ΔΕΙΧΝΕΙ ότι δουλεύει εντάξει . Τα enermax παλιά ήταν καλά τροφοδοτικά , σήμερα δεν ξέρω τι ρόλο παίζουν. Οι τιμές στους ημιαγωγούς ανεβαίνουν , και στο σκρουτζ μην κοιτάς τις
 11. εδώ διάβασα ότι οι παλιοί dual και quad core pentium της intel έχουν αναβιώσει και είναι και σε ζήτηση για απλά συστηματάκια και σεις μιλάτε για τον 2600 AMD , που είναι τεχνολογία .......αιχμής . Τι να λέμε τώρα, ..... Κάτι κάρτες 460 κακώς τις χάρισα , έπρεπε να τις κρατήσω , όσο παλιότερο τόσο μεγαλύτερη αξία , κάτι σαν την αρχαιολογία ένα πράμα.
 12. Και η φημισμένη greek salat αποτελείται από δυο μερίδες φέτα , ένα αγγούρι και 200 γραμμάρια ελαιόλαδο. Δεν βαρέθηκαν με τις επερχόμενες αλλά και τις πρώην και τις επόμενες , που λέει και ένα λαικό άσμα .
 13. Μια συμπλήρωση και από μένα , Σε τροφοδοτικό αν μπορούσες να ανέβεις στη σειρά RM της corsair ή στην σειρά focus της seasonic ,και τα δύο κορυφή σε ποιότητα .Για τα watt νομίζω 550 είναι αρκετά όπως σου προτείνουν. Ο nvme της KIngston είναι δοκιμασμένη λύση (τίποτε το τρομερό , απλά καλός) αν και 49.50 δεν είναι και καμιά τρομερή έκπτωση , αλλά ό,τι μπορείς να γλυτώσεις καλό είναι. Κατά τα άλλα θα συμφωνήσω με την επιλογή του 10400F , ό,τι πιο vfm στην παρούσα φάση.
 14. Προσωπικά πολύ αμφιβάλλω αν οι τιμές στις gpu ξαναγυρίσουν σε λογικά επίπεδα , ούτε και το 2023 .Πάντως το υπάρχει μεγάλη έλλειψη σε chips φαίνεται και στην αυτοκινητοβιομηχανία .Τώρα βέβαια εκεί οι τιμές δεν ανέβηκαν 300% , αλλά πέτσινος είναι αυτός , να μην βάλει κάνα φράγκο στην άκρη για τα γεράματα. Τώρα όσοι περιμένουν από την intel να φτιάξει η κατάσταση , μάλλον θα απογοητευθούν. Βάλαμε τον λύκο να φυλάει .......τους άλλους λύκους.
 15. Να δούμε τιμές , να δούμε σχέση τιμής -απόδοσης , να δούμε που ακριβώς "βρίσκεται" η DDR5 από άποψη απόδοσης σε σχέση με την 4 , και όλα αυτά στην πράξη .Πάντα στην αρχή κρατάμε μικρό καλάθι , βασική αρχή στην τεχνολογία. Να δούμε και τις καθημερινές εφαρμογές που χρειάζονται οκτώ και 16 cores , και μετά το ξαναζυζητάμε. Το μόνο (σχεδόν) σίγουρο , είναι ότι δεν θα έχει προβλήματα διαθεσιμότητας όπως συμβαίνει με τους κόκκινους . Καλά είναι τα Alder Lake .....Giannena Lake ή ZEN MEN SEN και SOUAREN αλλά να μπορούμε να τα βρίσκουμε και σε λογικές τιμές .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.