Προς το περιεχόμενο

BlueBlade

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  630
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.324 Excellent

Σχετικά με BlueBlade

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

3.691 προβολές προφίλ
 1. Και ακριβώς δίπλα ένας από τους μεγαλύτερους καταυλισμούς ρομά στην χώρα. Το αν αυτό είναι καλό ή κακό ας το κρίνει ο καθένας, εγώ απλά το αναφέρω.
 2. Κανένα φόρουμ δεν διαθέτει τέτοιους πόρους. Δεν μπορείς να έχεις 1.000 mods να είναι όλη μέρα πάνω από σχόλια οπαδικά/πολιτικά/συνωμοσιολογικά κτλ. κτλ. Όπως είπα είναι περιορισμένες οι επιλογές. Είτε αφήνεις το φόρουμ στην μοίρα του, είτε μπλοκάρεις τέτοια θέματα είτε χρησιμοποιείς σύστημα Gazzetta που κάθε σχόλιο πρέπει να πάρει έγκριση πριν ανέβει (κάτι το οποίο προσωπικά συχαίνομαι)
 3. Δεν διαφωνώ, άλλο όμως να κάνεις ένα πολιτικό σχόλιο σε κάποιο θέμα. Άλλο όμως να ανοίξεις Topic "Εργασιακός Μεσαίωνας από την ΝΔ", στο δεύτερο είναι σίγουρο ότι το Topic θα γίνει Αφγανιστάν.
 4. Έχω πάψει να σχολιάζω στο συγκεκριμένο Site, μπορεί σπάνια να κάνω ένα σχόλιο για κάποιον αγώνα που συνήθως περνάει. Οτιδήποτε άλλο, σε περίπτωση που δεν συμφωνεί με την άποψη σου ο διαχειριστής δεν υπάρχει περίπτωση να σου το περάσουν. Σε φόρουμ πάντως όπως εδώ καταλαβαίνω γιατί δεν επιτρέπουν συγκεκριμένα θέματα. Ναι θα ήθελα να μπορώ να σχολιάσω εδώ τον αγώνα Ολυμπιακος - ΠΑΟΚ (σαν άνθρωπος εννοείται), αλλά είναι σίγουρο ότι θα εμφανιστούν αρκετοί πίθηκοι που θα κάνουν το Topic ιντερνετική Ριζούπολη. Να κάνεις θέμα για την Κυβέρνηση, πάλι θα γυρίσει σε πεδίο μάχης, για τα εμβόλια
 5. 1)Οδήγηση θα μάθεις στον δρόμο και με αρκετούς μήνες εξάσκηση. Στα μαθήματα απλά θα μάθεις τον χειρισμό του οχήματος όπου για αυτό μόνο εσύ ξέρεις πότε θα είσαι έτοιμος. Μπορεί να είσαι με 5 μαθήματα, μπορεί με 15, μπορεί με 30. 2)Υπό κανονικές συνθήκες, αν δεν έχεις κάποια άλλη ασχολία στην ζωή σου μπορείς να το πάρεις και σε 1 με 1.5 μήνα. Αλλά με την κατάσταση Covid δεν ξέρω πως είναι τα πράγματα μιας και είναι πάρα πολλοί αυτοί που είναι σε αναμονή εδώ και μήνες. 3)Βάση νόμου ξεκινάς με σήματα, πας να δώσεις και αν περάσεις αρχίζεις τα πρακτικά. Στην θεωρεία αυτό, γιατί τελευταία
 6. Οδηγικά είναι άλλη κατηγορία το Mini. Αλλά κουβαλάει μαζί και όλα τα "κακά" της BMW. Τσιμπημένη κατανάλωση, πολύ ακριβά ανταλλακτικά, ακριβά σέρβις και σαν μάρκα έχουν την φήμη ότι βγάζουν προβλήματα. Από τα δύο και εγώ θα σου πω Seat.
 7. I cry in adsl (Αθήνα, να χέσω τις διαφημίσεις τους για FTTH ενώ ακόμα ούτε VDSL σε ολόκληρη την πρωτεύουσα δεν έχουν αξιωθεί να βάλουν...)
 8. Δεν υπάρχει περίπτωση. Η Google "ζει" από όλο αυτό το σκηνικό, έφτασε στην κορυφή με το να μαθαίνει τα πάντα από τους χρήστες και στην συνέχεια να πουλάει τις πληροφορίες σε τρίτους. Ακόμα και να βάλει τέτοιο χαρακτηριστικό. Είναι μαθηματικά σίγουρο ότι θα είναι για τα μάτια του κόσμου με πολλούς αστερίσκους ή πολύ απλά δεν θα το τηρήσει ποτέ.
 9. Τέτοια κάνει η Apple και δεν βλέπω να την αποχωρίζομαι ποτέ. Γουστάρω απίστευτα που τους έχει στήσει όλους στον τοίχο στο θέμα της ιδιωτικότητας των χρηστών. Και όχι, δεν ζω σε ένα σύννεφο. Καταλαβαίνω απόλυτα ότι για τις δωρεάν υπηρεσίες πρέπει οι εταιρίες να βγάλουν ένα κέρδος γιατί αυτή είναι η δουλειά τους. Και το δέχομαι σε γενικές γραμμές, αλλά όχι, δεν μπορώ να δεχτώ ποτέ εφαρμογές όπως το Facebook και το Insta να μαθαίνουν τα πάντα για εσένα και να ζητάνε πολύ συγκεκριμένα στοιχεία. Για όνομα οι τύποι ζητάνε να τους στείλεις την ταυτότητα σου, ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης ζητάει
 10. BlueBlade

  Battlefield 6 - Φημολογία

  Προφανώς ρε παιδιά δεν θα είναι αυτά τα γραφικά του παιχνιδιού, εκτός αν σκοπεύουν να κυκλοφορήσουν το παιχνίδι για το Ps2. Αν υποθέσουμε ότι οι εικόνες αληθεύουν, τότε βλέπουμε μια δοκιμαστική έκδοση του παιχνιδιού. Εμένα αυτό που με "ψιλό χαλάει" είναι πως από τις εικόνες φαίνεται να είναι στο (κοντινό) μέλλον και αυτό δεν με τρελαίνει ιδιαίτερα. Προτιμούσα ένα παραδοσιακό Battlefield στο σήμερα όπως στο 3 και 4. Μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια, αλλά από τα φωτάκια στο ελικόπτερο και τα VTOL που κόβουν βόλτες στην δεύτερη εικόνα. Κάτι με χαλάει.
 11. BlueBlade

  Resident Evil VII.I.age

  Έπαιξα το Village και όσο πρόλαβα από το Castle. Πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές. Μου αρέσει που συνδυάζει έντονα παλιά στοιχεία RE ενώ ταυτόχρονα έχει την μορφή ενός κινηματογραφικού σύγχρονου Horror τίτλου. Γενικά μου αρέσει πολύ η νέα μορφή Resident Evil, από το να αρμέγουν την σειρά συνεχώς κάνανε τουλάχιστον κάτι δραστικό για να προσφέρουν κάτι καινούργιο. Περιμένω για την κυκλοφορία του παιχνιδιού. Κάτι ακόμα, για όνομα του Θεού. Δεν έχω καταλάβει τον λόγο που υπάρχει αυτή η γελοιότητα με τον περιορισμό χρόνου σε ένα Demo. Μιλάμε για ένα κομμάτι του παιχνιδιού που έτσι και
 12. Για δωρεάν συνδρομή μιλάς έτσι; Συμφωνώ απόλυτα. Προσωπικά θα μου καθότανε καλύτερα αν δεν υπήρχε καν η δυνατότητα δωρεάν συνδρομής στο κινητό όπως γίνεται στο Apple Music, παρά αυτό το χάλι που πλησιάζει τον μαζοχισμό. Να πρέπει να ακούσω Random Playlist για να πέσω στο τραγούδι που θέλω, περιορισμένα Skip, διαφημίσεις συνέχεια κτλ. Βέβαια η δωρεάν συνδρομή δουλεύει μια χαρά στην εφαρμογή των σταθερών υπολογιστών.
 13. Δεν την βγάζω χωρίς συνδρομή σε Music streaming υπηρεσία πια. Είτε αυτή είναι Spotify είτε Apple Music που χρησιμοποιώ κατά καιρούς. Ποιος θα μου το έλεγε ότι από την εποχή που πέρναγες τραγούδια από τον υπολογιστή στο κινητό θα μπορούσες με μια απλή εφαρμογή να έχεις όποιο τραγούδι θες. Και ναι βρε εξυπνάκιδες, ξέρουμε για τους τζαμπέ τρόπους δεν ανακαλύψατε τον τροχό. Αλλά υπάρχουν και μερικοί που πληρώνουμε για τις υπηρεσίες που απολαμβάνουμε, είτε μιλάμε για μουσική, σειρές, παιχνίδια κτλ. Δεν είναι ανάγκη να κλέβουμε τα πάντα, ειδικά από την στιγμή που τουλάχιστον στο κομμάτι μουσική
 14. Ο ΔΟΑΤΑΠ δεν αναγνωρίζει τα πτυχία των κολλεγίων, άρα μέχρι (και αν) να γίνει αναθεώρηση του συντάγματος δεν υπάρχει δυνατότητα απόφοιτος κολλεγίου να κάνει μεταπτυχιακό σε Ελληνικό πανεπιστήμιο.
 15. Εγώ πάλι ζω στην ευρύτερη περιοχή και ειδικά στον Αγιο Ελευθέριο δεν ισχύει σε καμία περίπτωση ότι δεν βλέπεις Έλληνα ούτε για πλάκα. Μάλλον μπερδεύεσαι με περιοχές όπως ο Αγιος Παντελεήμονας. Και συγνώμη, αλλά με 280€ δεν έχεις τόσο την ελευθερία να επιλέγεις όπου θες. Η Ν. Φιλαδέλφεια καλή σου ακούγεται, αλλά με 280€ στο άκουσμα θα σου μείνει. Εκτός πάντα αν βολεύεσαι με υπόγειο σε πολυκατοικία του 60, εκεί με λίγο ψάξιμο ίσως βρεις κατι σε νορμαλ περιοχή. Δυστυχώς είτε θα ανεβάσεις το μπατζετ, είτε θα πρέπει να κάνεις κάποιους συμβιβασμούς.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.