Προς το περιεχόμενο

MariosTW

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    9
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

MariosTW's Achievements

Contributor

Contributor (7/15)

  • Πρώτο Μήνυμα
  • Εκκίνηση Συζήτησης
  • 1 Εβδομάδα Μετά
  • Ένα Μήνα Μετά
  • 1 χρόνο Insomniac

Πρόσφατες Διακρίσεις

0

Φήμη

  1. αφου θα το κανω που θα το κανω..Εννοω να εμπιστευτω ενα σαιτ το οποιο ειναι απο γερμανια.(Πληρωνεις με χρεωστικη κανονικα ;;;; ) τα +38 δεν με χαλανε για τον 1700..εφοσον εχει και ψυκτρα. Οι ραμ ηταν 3200 αλλα αυτες ειναι ποιο φθηνες..για τον ssd δεν ξερω γιατι μου λες αυτον αλλα για να τον συνιστάς κατι θα ξερεις οπως και για τον σκληρο. Το κουτι δεν υπαρχει ελλαδα τουλαχιστον οχι αμεσα. Το τροφοδοτικο δεν μπορω να καταλαβω πως αυτο που προτεινες με 650+gold ειναι ποιο φθηνο απο 550w αλλα οκ... Επισεις υπαρχει καποια φθηνη καλη λυση για μηχανικο πληκτρολογιο; (το ξερω αυτο ειναι καινουριο απλα μου την καρφωσε αν ειναι κατι που μου αρεσει και το εχει εκει να τσιμπισω τωρα να μην πληρωσω τα δευτερα μεταφορικα αλλιως την επομενη φορα,...) Το μονο που μενει ειναι να τα παρω μπορεις να μου πεις απο μπορω να αγορασω key για win 10?ωστε να μην παρω 100 ευρο αντιγραφο;
  2. Tι λετε παιδια; Απο τιμες νομιζω ειναι καλα.Την ultrawide θα την παρω απο Ελλαδα ειναι ποιο φθηνα. Μπορειτε να μου πειτε αν εχω κανει καποιο λαθος;Οσο αναφορα συμβατοτητα κτλπ...
  3. Το συστημα θελω να κρατησει οσο γινεται παραπανω.Σαν αναβάθμιση σκευφτομουν μονο gpu και ραμ. Δεν νομιζω οτι θα μου κρατησει για ολη μου την ζωη προφανως απλα πιστευω οτι ο 1600 για τις αναγκες των games θα μου βγαλει μια 4ετια με την λογικη οτι θα αλλαξω και gpu αν χρειαστει . Λεω αν χρειαστει διοτι τα παιχνιδια που παιζω δεν ειναι και τα ποιο απαιτητικά(ασε που μερικα εχουν βγει εδω και καιρω καιδεν τα εχω αγγιξει ακομα ).Σε καθε περιπτωση θελω ενα ισορροπημένο συστημα περα των παιχνιδιων ..διοτι ανακατευομαι με πολλα κατα καιρους...Και οτι μου εχετε προτεινει ολοι μεχρι στιγμης με καλυπτει. Οσο αναφορα το μονιτορ πραγματικα παιδια δεν εχω ιδεα..και αυτος ειναι ο κυριως λογος που δεν εχω βαρεσει την παραγγελια Γενικα η ιδεα του wildescreen με συναρπαζει να σας πω το μονο που δεν θελω να φτιαξω ενα ωραια συστημα για 1080/1440 και να παρω την widescreen και να μην μπορω να παιξω ανετα και μετα να νιωθω οτι πεταξα τα χρηματα... Μπορεις λιγο να μου εξηγησεις ποιο ειναι το προβλημα με το κατεβασμα και τις widescreen?Δεν θα το τεντωσει ας πουμε ? Επισεις ψαχνω να βρω και το απο που θα τα παρω , κατα προτίμηση ελλαδα. Οσο αναφορα oc οπως ανεφερα και ποιο πριν δεν γνωριζω να κανω..αλλα σκοπευω να ζουληξω λιγο ακομα τον 1600 εφοσον ενημερωθω για το πως και ποσο.
  4. φιλε μου η συγκεκριμενη καρτα γραφικων(580) θα μπορει να ανταπεξελθει σε ultrawide monitor?Εννοω να παιζω ικανοποιητικα 50-60 fps . ποια ειναι η διαφορα μιας ultrawide με μια απλη σε ιδιες ιντζες;Το ξερω οτι ρωταω πολλα γενικα αλλα περα απο το να αγορασω pc προσπαθω και να μαθω πραγματα για κατι που γουσταρω και μιας και εχω βρει ενα σωρο τζιμανια εδω μεσα ..
  5. Μπορεις να μου πεις λιγο για την επιλογη του τροφοδοτικου και της μητρικης; Ειχα βαλει το συστημα σε ενα εργαλειο και μου ειχε βγαλει οτι θελω γυρω στο 350 w. Το bronze -gold ειναι η εγγυηση οτι δεν θα πεσει κατω απο το ποσοστο που υποσχεται; Υπαρχει καποιος λογος για την συγκεκριμενη mobo η μπορω να βαλω asrock ab350 ; Επισεις η επιλογη μονιτορ εχει να κανει με την καρτα γραφικων και το amd Freesync? Δεν εχω πολυ καταλαβει τι ειναι αλλα οταν θα συνδεσω το συστημα θα πρεπει να κανω κατι η θα ειναι ετοιμο;. Σε ευχαριστω εκ των προτέρων/
  6. Ναι ναι ευχαριστω και παλι. Τωρα μενει να βρω τι θα αγορασω και που.Καθως και το λειτουργικο ενα φιλος ανεφερε οτι μπορεις να αγορασεις σκετα κλειδια ποιο φθηνα.Καθως και τι παιζει με τα φανακια σε ενα case. Γενικα εμπιστευσαι αγορες εκτος Ελλαδος; Δυστυχώς δεν εχω..
  7. Το σαιτ το συγκεκριμενο στελνει Ελλαδα ; ειναι αξιοπιστο;
  8. Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο και τον κοπο σου. Δεν σου κριβω πως με εξερεση ισως το τροφοδοτικο για το οποιο το μονο που ξερω ειναι οτι απλα πρεπει να ειναι καλο..πανω κατω σκεφτομουν καπου εκει. Ειχαν παρει τα αυτια μου κατι για τις ραμ αλλα οπως ειπα δεν ξερω το πως και το γιατι. Με τον φιλο μου ,που και αυτος ψαχνεται για pc ,χρησιμοποίησα το ιδιο επιχείρημα με εσενα οσο αναφορα το 1600 και το 1600χ για να του πω να παρει τον 1600...θελω να ασχοληθω απλα δεν ηθελα να κανω καμια βλακεια και να τα κλαψω. Οσο αναφορα την μελλοντική κάλυψη το σκεπτικο μου ειναι : Τωρα ενας δυνατος επεξεργαστης μια μια mid range καρτα..και Αυριο ο ιδιος επεξεργαστης που θα ειναι ακομα σχετικος με μια καινουρια καρτα γραφικων. Δεν ξερω ισως το βλεπω αναποδα; Νομιζω ισχυει ομως οτι για gaming τα 1700 και πανω δεν θα μου δωσουν στο gaming κατι παραπανω στα παιχνιδια του σημερα (πολλες φορες ο 1600-1600χ θα αποδοσει καλυτερα λογου του μεγαλυτερου χρονισμου;;;Η τουλαχιστον ετσι διαβασα). Και αν στο μελλον τα παιχνιδια απαιτησουν παραπανω πυρηνες o 1600 δειχνει οτι θα ειναι σχετικος. Και παλι διορθωσε με αν λεω βλακειες . Ενα απο τα μεγαλυτερα κολλήματα που ειχα ειναι οτι ποτε δεν ειχα αρκετη ram..οποτε αυτο ηρθε η ωρα να αλλαξει..η μητρική που εστειλες σηκωνει να βαλω αλλα 16 g σωστα; Αν δεν σου κανει κόπο σε παρακαλω πες μου ποια 580 θα ειναι καλυτερη καθως και τι κουτι να διαλεξω περα απο ομοφια,θα χρειαστουν εξτρα φανακια;Και αν ναι τι μεγεθος-μαρκα .Phanteks p400 που προτεινε ο adtakhs το εχω δει ειναι ωραια και δεν ειναι πολυ ακριβο...εχει καλο airflow? ειχα διαβαζει ωραια σχολια για αυτο coolermaster master case 5 Σε ευχαριστω πολυ για το κοπο σου πραγματικα. κοιταξα τις τιμες σε ελληνικα μαγαζακια ειναι ποιο ακριβα απο το site που δειχνεις επισεις δεν γνωριζω γρι Γερμανικα χαχα. Καθως και οτι πρεπει να παρω απο το budget 100 ευρο για τα win 10.Και στα 1200 ειδη ειμαι στο οριο μου. Γενικα δεν εχω μεγαλη εμπειρια με online αγορες .Μεχρι το amazon φτανει η αφεντια μου και εκει τα περισσοτερα hardware εχουν την ιδια τιμη η ειναι ποιο ακριβα απο τα Ελληνικα μαγαζια , νομιζω λογο φορολογιας.
  9. Γεια σας με λένε Μάριο και ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φτιάχνω πρώτη φορά pc απο το 0 κυρίως επειδή πρώτη φορά έχω την ευκαιρία. Εχω ενα Λαπτοπ απο τα φοιτητικά μου χρόνια το οποίο δεν με καλύπτει εδω και παρα πολυ καιρο. Εχω λοιπον σκοπο και απωθημένο να φτιάξω κατι που θα με καλύψει τώρα και αν παρουσιαστεί η ανάγκη στο μέλλον θα αναβαθμιστει.(Κυρίως σκέφτομαι ως αναβάθμιση Ραμ και καρτα γραφικών.) Οι γνώσεις μου σχετικά με το τι και το πως είναι επιφανειακές , απλά και μονο επειδή παρακολουθώ χρονια το τι γινεται..αλλα δεν γνωρίζω σε βάθος τίποτα. (Εχω δυο "κωλύματα" τα οποία θα ηθελα να διατηρηθούν στο build που θα προτείνετε. 1)1000 ευρω ισως 1200 αν "πρέπει") 2)οχι Intel επεξεργαστη.) Οπότε βαση φορμας ξεκιναω 1)1000-1200 ευρω 2)Κυριως Online gaming τυπου LOL, Strategy τυπου Total war 2, ανοιχτού κόσμου τυπου Skyrim. Ισως καποια στιγμη χρειαστω σχεδιαστικά προγράμματα τυπου autocad 2d , αν και πιστεύω οτι καλύπτομαι. 3)Οθονη ειναι μια LG(νομιζω 21 ιντσων) 1080p η οποια θα αλλαξει στην πρωτη ευκαιρια.Ομως δεν θελω να ειναι μεσα στο κοστος.Καθως επισεις να τονισω οτ δεν με ενδιαφέρει 4k gaming. 4)περιφεριακα υπαρχουν και θα γινει αναβαθμιση καποια στιγμη.Δεν θελω να ειναι μεσα στο κοστος. 5)Θα προτιμουσα απο ενα καταστημα(μενω Βοιωτία).Δεν εχω θεμα και απο amazon απλα το φοβαμαι λιγο αν κατι παει στραβα με τις επιστροφες κτλπ. 6)Δεν εχω ξανασυναρμολογισει απο το 0, ισως απο καταστημα να ηταν ασφαλεστερο αλλα δεν φοβαμαι και να προσπαθησω. 7)win 10 τα οποια θα πρεπει να αγοραστουν,αλλα στο συστημα θα μπουν και linux. 8)Ναι στο συστημα θα γινουν αναβαθμισεις.Στο μελλον αν δεν καλυπτομαι θα ηθελα να αλλαξω ραμ και καρτα γραφικων.Περιφεριακα οθονες κτλπ..εν καιρο.Προς το παρων θα ηθελα ενα πυργο αξιομαχο. 9-10)overclock δεν γνωριζω να κανω οποτε μαλλον οχι.Οποτε σκεφτομουν κατι σε amd1600x. Κατε επεκταση δεν με ενδιαφερει και η υδροψηξη 11)Κουτι η κατι αλλο απο προυγουμενο συστημα δεν σκοπευω να χρησιμοποιησω.Για κουτι θα ηθελα κατι να μπορω να βλεπω μεσα..χεχε Σε καθε περίπτωση παιδια θα ηθελα να προτεινετε οτι πιστευεται οτι ειναι καλυτερο σε αυτο τον προϋπολογισμό με οποια ενεργεια θεωρειτε απαραιτητη για να πετυχουμε τον στοχο. Σας ευχαριστω και παλι.Ελπιζω η πληροφοριες να ηταν αρκετες και να μην σας κουρασα.
  • Δημιουργία νέου...