Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Yellowie

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  93
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

50 Excellent

1 ΑΚΟΛΟΥΘΟΣ

Σχετικά με Yellowie

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

2.028 προβολές προφίλ
 1. Μπορεί στην Ευρώπη να μην έρθει ποτέ, Αμερική ξεχάστε το. Αλλά στην Κίνα; Ναι, μπορεί. Θα έχει πλάκα μετά από μερικά χρόνια οι Κινέζοι να πληρώνουν μόνο με τέτοια κάρτα αντί της MasterCard.
 2. Ξεχνάμε ότι στα Πανεπιστήμια χρησιμοποιούν Linux, τα δυνατότερα Workstations τρέχουν Linux και τα πολύ αγαπημένα servers
 3. Δεν κατάλαβα τί δικαιώματα ζητάει. Πήρε τηλέφωνο της Lenovo και το διαφήμισε με τα εφέ του για να δίξει το πόσο καλός είναι στο After Effects, σαν διαφήμιση. Η Lenovo πήρε μερικά κομμάτια του βίντεο που έδειχναν το προιόν της με editing και το έβαλε στην δικιά του διαφήμιση. Ο ίδιος, βάσει πνευματικών δικαιωμάτων, δεν έδειξε κάτι "δικό" του για να μπορέσει να προστατέψει το video. Γιατί γκρινιάζει τότε;
 4. Για αυτό λες; https://m.esa.int/Our_Activities/Observing_the_Earth/Copernicus/Free_access_to_Copernicus_Sentinel_satellite_data https://m.esa.int/Our_Activities/Observing_the_Earth/Copernicus/Overview4 https://en.wikipedia.org/wiki/Copernicus_Programme
 5. Εννοούσα όμως άμα έχει από μόνο του. Π.χ. μερικά Meizu έχουν το Flyme ενώ στην ιστοσελίδα του Sailfish OS πουλάνε έτοιμα smartphone χωρίς να μπεις στην διαδικασία του unlock bootloader και πάει λέγωντας.
 6. Θα ήθελα να μάθω άμα υπάρχουν στην χώρα μας tablet με διαφορετικό OS ή Android χωρίς Google apps. Κατά προτίμηση μαγαζιά online.
 7. Ανέκδοτο είναι αυτό που διάβασα; Σε λίγο το Airbnb θα μπαίνει στα σπίτια μας να φωτογραφίζει όλο το σπίτι και το τι έχουμε στις ντουλάπες για research για να κάνουν πιο ντόπιο εξπίριενς τα σπίτια που νοικιάζουν. Θα σου δώσουν 30€.
 8. Συμφωνώ μαζί σου για τα λεγόμενα σου. Πραγματικά, μετά το 2015 στο θέμα των laptops είναι μόνο fancy looking και μάρκα. Ένας φίλος πήρε ένα ROG το 2017 και εκτός ότι έχει θέμα με την θερμότητα, έχει θέμα και με το σκληρό δίσκο (στην αρχή νομίζαμε πως φταίει το Λειτουργικό Windows 8, αλλά το ίδιο έχει μετά από format με Windows 10). Παρόλα αυτά θα ήθελα να μάθω άμα η ποιότητα στα Motherboards παρέμεινε ίδια. Χρεωκόπησε όταν παιδιά άρχησαν να του ζητάν ακριβά δώρα όπως laptops, PCs, consoles και κινητά. Πλέον θα τον βρείς σε κάνα περίπτερο να πουλάει Coca-Coles.
 9. Εδώ και χρόνια είχε γίνει επιτυχής προσπάθεια και συνεχίζουν. Ακόμα και καρδιά έκαναν, αφτί... ό,τι θέλεις.
 10. Psi all the way https://psi-im.org/index.php
 11. Χαρίζω παιχνίδι "The Sims 2 with Pets" για το PlayStation 2
 12. Να ρωτήσω, άμα του αυξήσω στα 8Gb την RAM θα είναι καλό για AutoCAD; Θα κάνω βέβαια και μερικά project σε 3D εκτός από τα γνωστά 2D.
 13. Αφήστε εμάς στην Θεσσονίκη να χαιρόμαστε με το μετρό
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.