Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Kwstas Fx

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  5
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με Kwstas Fx

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.494 προβολές προφίλ
 1. Αυτό που γράφω θέλω να κάνει τίποτα άλλο, όσα έχω δοκιμάσει είτε δεν μου τα κατεβάζουν με την καλύτερη ποιότητα που έχει στο youtube είτε σε κάποια βίντεο μου κατεβάζουν μόνο τον ήχο. Αυτό που θέλω είναι να βάζω το λινκ από το κανάλι και μετά αυτό να κατεβάζει όλα τα βίντεο, τώρα αν τα κατεβάζει ένα ένα είτε πολλά μαζί αυτό δεν με πειράζει αρκεί να το κάνει αυτόματα.
 2. Καλησπέρα σας. Θέλω να κατεβάσω από το youtube όλα τα βίντεο από κάποια κανάλια με την μεγαλύτερη ανάλυση που δίνει το youtube σε κάθε βίντεο. Έχω δοκιμάσει αρκετά προγράμματα και online τρόπους αλλά όλα κάποιο πρόβλημα μου παρουσίαζαν και στο τέλος δεν είχα το αποτέλεσμα που ήθελα. Αν κάποιος γνωρίζει κάποιο πρόγραμμα η τρόπο ώστε να τα κατεβάζει όλα μαζί στην καλύτερη ποιότητα ας μου πει. Σας ευχαριστώ.
 3. Kwstas Fx

  Κυβερνοασφάλεια

  Από όσο ξέρω υπάρχει. Παιδιά εκτός από αγγλικά βιβλία μήπως υπάρχουν και αντίστοιχα καλά βιβλία στα ελληνικά για πιο εύκολη ανάγνωση αλλιώς μένω και με αυτά που μου προτείνατε δεν υπάρχει πρόβλημα.
 4. Kwstas Fx

  Κυβερνοασφάλεια

  Καλησπέρα παιδιά . Θέλω να ασχοληθώ με το τομέα της κυβερνοασφάλειας . Για να έχετε μια ιδέα είχα ασχοληθεί λίγο παλιότερα με προγραμματισμό και γενικά τα πιάνω εύκολα . Θα ήθελα όσα άτομα έχουν ασχοληθεί με αυτό και γνωρίζουν και έχουν διάθεση ας μου πουν την γνώμη τους , από πού να ξεκινήσω , ποια βιβλία πρέπει να διαβάσω ή ακόμα και κάποια σχολή από απόσταση αν υπάρχει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.