Προς το περιεχόμενο

asinoro

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  171
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  0%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

72 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ asinoro

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  https://plirophoria.blogspot.gr/

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

1.840 προβολές προφίλ
 1. Προβλέπω να έχουμε εξελίξεις και διαχωρισμό Ubuntu με Linux Mint, γιατί αρχίζει και επιβάλει καταστάσεις το Ubuntu όπως με τα snaps, κάτι που οδήγησε το Linux Mint 20 να τα απενεργοποιήσει στην καινούργια του έκδοση. Βέβαια, το Linux Mint έχει εναλλακτική το LMDE 4 που είναι βασισμένο στην σταθερή έκδοση του Debian. Θα δούμε!
 2. asinoro

  Μακριά Linux χρήστες από Acer!

  @Rockdye, το έχει κάνει ήδη έβαλα και τον σύνδεσμο στο φόρουμ του Linux Mint.
 3. asinoro

  linux mint 19.3 xfce 32 bit προβληματα

  Εάν έχεις τον πυρήνα 5 δοκίμασε τον 4.15 να δεις εάν έχει διαφορά.
 4. asinoro

  Μακριά Linux χρήστες από Acer!

  Εχθές παρουσιάστηκε στο φόρουμ του Linux Mint, ένας χρήστης που θέλει να περάσει το Linux σε ένα καινούργιο λάπτοπ, αλλά παρόλο όλες τις προσπάθειες που έχει κάνει το Live USB και οι Λίνουξ εντολές δε βρίσκουν τον σκληρό δίσκο. Από τον σύνδεσμο του φόρουμ στο Acer δείχνει ότι ο σκληρός είναι ήδη προδιαμορφωμένος για Windows και από ότι φαίνεται και όλο το λάπτοπ. Οπότε μακριά από Acer χωρίς λειτουργικό σύστημα για τους μελλοντικούς χρήστες του Λίνουξ. https://forums.linuxmint.com/viewtopic.php?f=46&t=312896 https://community.acer.com/en/discussion/589603/linux-live-usb-doesnt-detect-hdd-on-aspire-3-a315-56
 5. Ο κύριος του οποίου ως avatar χρησιμοποιείς (Nikola Tesla), έδειξε ότι μπορείς να μεταφέρεις ενέργεια (ηλεκτρισμό), ασύρματα σε χαμηλές συχνότητες σε όλον τον πλανήτη από μία πηγή. Όταν μπορείς να μεταφέρεις ενέργεια σε όλον τον πλανήτη, τότε μπορείς να μεταφέρεις και ίντερνετ. Τώρα γιατί οι πολλές κεραιούλες διάσπαρτες ιδιαίτερα στις πόλεις, που θα εκπέμπουν σε υψηλές συχνότητες με μεγάλο βαθμό απορροφησιμότητας και από το ανθρώπινο σώμα, είναι κάτι που θα διαπιστωθεί στο μέλλον και από εσένα εάν ζεις στον αστικό ιστό.
 6. mphxths, Καταλαβαίνω τον πόνο σου, αλλά πες μου πως αλλιώς να δεις τα νέα email και πόσα είναι, εάν δεν έχεις το FireTray και παλαιότερη έκδοση Thunderbird; Τουλάχιστον το Birdtray λειτουργεί ανεξάρτητα από τον Thunderbird (δεν είναι addon), διαβάζοντας απλά τη βάση δεδομένων του. Υ.Γ. Πότε θα φτιάξουν το site ώστε να στέλνει αυτόματα ειδοποιήσεις σε νέα απαντητικά μηνύματα;
 7. Το δοκίμασα στο Mint 18.3 δουλεύει άψογα, βάλτε τον μεταφραστή για όσους και όσες δε γνωρίζεται Αγγλικά, είναι γενικά εύκολο στην εγκατάσταση και παραμετροποίηση. https://www.linuxuprising.com/2018/10/birdtray-thunderbird-tray-icon-with-new.html
 8. Εάν δεν απαντήσει γρήγορα με το FuchsiaOS η Google θα αναγκαστεί να συρθεί στο τρένο της Huawei και το HarmonyOS, γιατί η αλληλεπίδραση των διαφορετικών συσκευών με το 5G, σε ενιαίο περιβάλλον λειτουργίας είναι μονόδρομος.
 9. Μήπως το Android γίνεται Harmony OS; Φαίνεται ότι ο micro kernel της Google με το Fuchsia OS δεν περπατάει, κάτι που αντιθέτως πάει καλά με τον micro kernel του Harmony OS. Μιας και η ανάγκη ενός λειτουργικού συστήματος που θα τρέχει σε όλες τις συσκευές από pc, tv μέχρι έξυπνα ρολόγια είναι απαραίτητη, είναι ζήτημα χρόνου η συνεργασία της Google με την Huawei, διότι στο ξύλο χωρισμένοι στην μάσα ενωμένοι.
 10. Τα σύγχρονα αεροπλάνα θα έπρεπε να πετάνε αυτόνομα (απογείωση, πτήση, προσγείωση), και μόνο εάν κάτι δεν πάει καλά να υπάρχει κυβερνήτης, ώστε να παίρνει τον έλεγχο του αεροσκάφους. Εάν δεν έχουμε την τεχνολογία να το επιτύχουμε, τότε καλύτερα να μην υπάρχουν οι αυτοματισμοί που δεν δίνουν τη διαχείριση του αεροσκάφους στον κυβερνήτη όταν το θελήσει.
 11. Σίγουρα μετά το 2100 (εάν υπάρχουν άνθρωποι ακόμη σε αυτόν τον πλανήτη), θα υπάρξουν ανθρωπομηχανές (Cyborg), αλλά στο τέλος μάλλον θα επικρατήσουν τα ρομπότ ή βιορομπότ (εγκέφαλο κομπιούτερ με DNA βάση δεδομένων τεραστίων δυνατοτήτων), διότι θα είναι ικανότερα από τους ανθρώπους και τα Cyborg.
 12. Μέχρι το ITER να ενεργοποιηθεί ή αντίστοιχα προγράμματα, η παροχή ηλεκτρικής ενέργειας και η ηλεκτροκίνηση θα γίνει με τις συμπαγές συσκευές πυρηνικής σύντηξης σαν της Lockheedmartin https://www.lockheedmartin.com/en-us/products/compact-fusion.html
 13. Από την στιγμή που δημοσίευσα αυτήν την λογική τοποθέτηση σε κανάλι του εξωτερικού τους έχω τρελάνει όλους, γιατί άρχισαν και μιλάνε συστηματικά για το DNA. Είναι όμως η πρώτη φορά που ολοκληρωμένα διατυπώνω αυτήν την τοποθέτηση και θέλω την βοήθειά σας ώστε να ελέγξουμε μαζί την αξιοπιστία αυτού του τεστ. Η χώρα μου και η γλώσσα μου είναι αναμφισβήτητα ο καλύτερος τόπος αξιολόγησης. Πρόκειται να ελέγξουμε τον ακόλουθο κανόνα λογικής και να επαληθεύσουμε όλες τις πιθανότητες ακολουθώντας λογικά βήματα. Κανόνας λογικής Το DNA εκπληρώνει τον κανόνα της λογικής, που λέει, ότι "μια έξυπνη δημιουργία απαιτεί έναν έξυπνο δημιουργό". Κάθε λογική πορεία που παίρνουμε για να διαπιστώσουμε αν αυτή η δήλωση είναι σωστή, δείχνει πάντοτε στο ίδιο συμπέρασμα ότι "μια έξυπνη δημιουργία απαιτεί έναν έξυπνο δημιουργό". Το εάν το DNA είναι έξυπνη δημιουργία είναι πέρα αμφισβήτησης, διότι είναι το κατασκευαστικό υλικό που δημιούργησε όλα τα όντα στον πλανήτη Γη συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Βήμα 1 Ο δημιουργός του έξυπνου δημιουργού, που δημιούργησε το DNA, μπορεί να είναι μόνο ένας δημιουργός, αν το σύμπαν είναι ένα ον. Το σύμπαν είναι αυτοσυντηρούμενο σύστημα, το ίδιο και ο δημιουργός. Όπως στο σύμπαν των ανθρώπων, είμαστε για τα βακτήρια των εντέρων στο σώμα μας το δικό τους σύμπαν. Βήμα 2 Το σύμπαν είναι απεριόριστο, επομένως υπάρχουν απεριόριστοι δημιουργοί. Εφαρμόζεται επίσης στη Θεωρία του Big Bang. Βήμα 3 Υπάρχει ένας δημιουργός ή λίγοι δημιουργοί που δημιούργησαν το σύμπαν, κατά συνέπεια και το DNA. Ποιος δημιούργησε τον ένα δημιουργό ή τους λίγους δημιουργούς ακολουθεί το βήμα2. Βήμα 4 Η ίδια η φύση είναι ο ευφυής δημιουργός που δημιούργησε από μόνη της το έξυπνο DNA. Η φύση είναι μέρος του σύμπαντος, το σύμπαν είναι αυτοσυντηρούμενο σύστημα, το ίδιο και η φύση. Η πιθανότητα ότι η φύση που δημιουργήθηκε από το σύμπαν, το οποίο δημιουργήθηκε από το Big Bang, ακολουθεί το βήμα 2. Συμπέρασμα Τα παραπάνω τέσσερα (4) βήματα, συμφωνούν σε ένα πράγμα. Υπάρχει δημιουργός του DNA.
 14. Η πολιτική και οι πολιτικοί είναι το κατάντημα της ίδιας της κοινωνίας, τι θες να δεις σε ένα πολιτικό φόρουμ πόση παραπάνω κατρακύλα υπάρχει ακόμα;
 15. Τα βίαια άτομα έχουν βίαιο τέλος. Βία ασκείς ως έσχατο μέσο εφόσον κινδυνεύει η ζωή σου ή άλλων ανθρώπων. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις κινδυνεύεις να υποστείς ζημιά ή να προξενήσεις ζημιά κάτι που θα σε σημαδεύει αρνητικά σε όλη σου την ζωή.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.