Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

A10B

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  64
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  Και εδώ και εκεί αλλά και λίγο ακόμα παραπέρα.

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.995 προβολές προφίλ

A10B's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

20

Φήμη

 1. A10B

  Ηλεκτρονικό τσιγάρο V2

  Συστήνονται ανεπιφύλακτα: Geek Vape Wenax Stylus και Aspire AVP Cube Να είστε καλά.
 2. A10B

  Nokia 8910i και Nokia 8800d Sirocco

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 17/12/2021 09:03 μμ

  • Πώληση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Nokia 8910i - Τιμή: 90.00€ ΑΠΟ ΤΙΤΑΝΙΟ ΣΕ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, MADE IN FINLAND. NOKIA γνήσιο φορτιστή. Δύο γνήσιες NOKIA BLB-2μπαταρίες. Γνήσιο NOKIA HANDS-FREE. Nokia 8800d Sirocco Edition BOXED - Τιμή: 240.00€ ΣΕ ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ-ΥΠΕΡ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΑΓΡΑΤΖΟΥΝΙΣΤΟ ΑΤΣΑΛΙ, ΑΧΑΡΑΚΤΗ ΟΘΟΝΗ. ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟ, ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ, MADE IN GERMANY. ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΒΙΤΡΙΝΑΣ. Με το γνήσιο κουτί του, το ανοξείδωτο καπάκι του, και τις ετικέτες του. Με φορτιστή βάσης, που φορτίζει και το τηλέφωνο και τη δεύτερη μπαταρία ταυτόχρονα. Με δύο ακόμα NOKIA γνήσιους φορτιστές απλούς (3 συνολικά). Με δύο γνήσιες NOKIA BP-6X μπαταρίες. Με γνήσια θήκη προστασίας NOKIA. Με BLUETOOTH HEADSET SAMSUNG WEP-185. Με NOKIA HDC-5 HANDS-FREE KIT black. Με εγχειρίδια χρήσης , οδηγούς, κ.α. Γίνεται αποστολή παντού έπειτα από κατάθεση σε τράπεζα του ποσού της αγοράς ή με εντολή αγοράς από εσάς σε όποια κουριερ επιθυμείτε για να συσκευαστεί παρουσία του υπαλλήλου. Διαθέσιμες επιπλέον φωτογραφίες και πληροφορίες σε προσωπικό μήνυμα και τηλεφωνικά. * * * Παρακαλώ μη στέλνετε άσκοπα μηνύματα για παζάρια. Τα τηλέφωνα ΔΕΝ πωλούνται από ανάγκη. * * *

  1 €

 3. Μόλις ολοκληρωθηκε η διαδικασία της αγοράς τους. Σας ευχαριστώ πολύ.
 4. Σας ευχαριστώ. Σίγουρα δε θα έρθει ηλεκτρολόγος ξανά για αυτό και το ερώτημα μου.
 5. Έπειτα από ανακαίνιση παλιάς μεγάλης εξοχικής μονοκατοικίας και το διαχωρισμό της σε δυο μικρότερες ανεξάρτητες οικίες, δυστυχώς ο ηλεκτρολόγος δεν τοποθέτησε καμία πρίζα τηλεφώνου στη μια από αυτές. Ποια λύση θα ήταν τώρα η καλύτερη για να έχει και το σπίτι αυτό μια νέα ανεξάρτητη γραμμή για σύνδεση τηλεφώνου και ίντερνετ; Έξω από το σπίτι σε απόσταση περίπου ενός μέτρου υπάρχει μικρό μεταλλικό κουτί του ΟΤΕ σαν αυτό της φωτογραφίας. Τι πρίζες και καλώδια δικτύου θα χρειαστούν;
 6. A10B

  Προτάσεις βιβλίων

  Το βιβλίο που ψάχνετε είναι το μυθιστόρημα "Κρατήσου απ' τα όνειρά σου" από τη συγγραφέα Δαμιανού-Παπαδοπούλου Γιόλα (εκδ. Ωκεανίδα 2010).
 7. A10B

  Κίτρινη γραμμή παρκάρισμα

  Από τη στιγμή που ήρθε συνεργείο του δήμου και έκανε τη διαγράμμιση αυτή είναι νόμιμη. Όμως δεν είναι νόμιμος αυτός που παρκάρει εκεί ακόμα και αν είναι μπροστά στο σπίτι του. Δεν οριοθέτησε ο δήμος κάποιο χώρο με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για προσωπική στάση/στάθμευση του αλλά κάποιο χώρο στον οποίο ενοχλεί η στάση/στάθμευση όλων. Αν καλέσετε την τροχαία θα του δώσει κλήση.
 8. Σας ευχαριστώ. Έχετε δίκιο αλλά σιγά μην το έδιναν διαφορετικά 😄 Σύμφωνα με τις παρατηρήσεις, η προσφορά παρέχει ατελείωτα data με διάρκεια 30 ημέρες.
 9. https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/#/ https://www.wind.gr/gr/f2g/paketa/details/#/?bundleurl=giga-full-summer Παρατηρήσεις Η προσφορά παρέχει ατελείωτα data με διάρκεια 30 ημέρες και κόστος 9,90€. Η προσφορά ισχύει για όλους τους συνδρομητές F2G έως 31.08.2021 Δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό ενεργοποιήσεων της προσφοράς Το πακέτο καταναλώνεται με προτεραιότητα που σημαίνει ότι καταναλώνεται πρώτο αν έχεις και άλλα GB από άλλα πακέτα ή bonus Τα ενσωματωμένα ΜΒ του πακέτου της προσφοράς είναι διαθέσιμα και στην περιαγωγή απο Ε.Ε. προς Ε.Ε. (Ζώνη 1). με όριο 5.3ΜΒ στη χρήση δεδομένων. Ενημέρωση υπολοίπου παρέχεται μέσω 1265, www.f2g.gr & MyF2g App. Τα MB καταναλώνονται ανα ΚΒ
 10. Αν θέλετε στείλτε μου σε π.μ: Τον τύπο, το μέγεθος, το σημείο τοποθέτησης της (όχι μόνο την περιοχή) και το όνομα της εταιρείας που θα τη διαχειρίζεται. Ακόμα να ξέρετε πως οι όποιες αλλαγές στο περιεχόμενο της (συνήθως είναι ανά 15μερο) θα γίνονται πάντα μεταμεσονύχτιες ώρες και ανάλογα το μέγεθος της ίσως χρειαστεί γερανοφόρο όχημα και αρκετούς εργάτες με ότι συνεπάγεται αυτό. Σε διαφορετική περίπτωση θα απαιτήσουν κλειδιά εισόδου και ταράτσας για να έχουν ανεμπόδιστη πρόσβαση σε αυτή. Και στις δύο αυτές περιπτώσεις να συνυπολογίσετε τις έκτακτες επισκέψεις έλεγχου και συντήρησης μεμονωμένων ατόμων ή και ολόκληρων συνεργείων. Επίσης, πρέπει να γνωρίζετε πως από τη στιγμή που θα έχει έστω και ένα απλό λαμπάκι φωτισμού (πόσο μάλλον αν μιλάμε για πιο σύνθετες κατασκευές με αρκετούς προβολείς ή και μοτέρ τα οποία θα λειτουργούν όλο το 24ωρο) θα απαιτήσετε την καταβολή της πλήρους αξίας όλων των λογαριασμών ρεύματος της παροχής. Ανάλογα με την κατασκευή και αμέσως μετά από την τοποθέτηση της, θα ζητήσετε και μόνωση της ταράτσας και ανανέωση αυτής κάθε δυο χρόνια π.χ. Φυσικά όλα αυτά θα γίνουν εγγράφως και θα το προτείνουν οι ίδιοι από μόνοι τους αν είναι από τους ελάχιστους σοβαρούς του χώρου. Όσο υπερβολικά και αν σας ακούγονται αυτά είναι σταγόνα στον ωκεανό μπροστά στους όρους και τις υποχρεώσεις που έχουν ακόμα και σήμερα τέτοια ιδιωτικά συμφωνητικά συνεργασιών. Όλα όμως είναι αποτέλεσμα αυτών που σας έγραψα στην πρώτη γραμμή με τις απαντήσεις να μετασχηματίζονται σε εξισώσεις.
 11. A10B

  Ψάχνω κουτάβι κανίς

  Με αφορμή αυτά να σας ενημερώσω πως ακόμα και από δήμο ή φιλοζωική υπάρχει περίπτωση να σας ζητηθεί να καταβάλετε κάποιο οικονομικό αντίτιμο για την υιοθεσία. Έξοδα διατροφής, ιατροφαρμακευτικής κάλυψης, μεταφοράς, είναι μερικά από αυτά. Προσωπικά μου έχει συμβεί δύο φορές από διαφορετικές φιλοζωικές. Αν και δεν είχα κανένα πρόβλημα να καταβάλω αυτά τα ποσά και άλλα τόσα, μου έκανε αρνητική εντύπωση πως στη δεύτερη περίπτωση ζητήθηκε το ποσό μόλις παρέδωσαν το ζωάκι δίχως να έχει προηγηθεί καμία σχετική ενημέρωση. Εύχομαι να βρείτε αυτό που ψάχνετε.
 12. «Επανάληψις, μήτηρ πάσης μαθήσεως» Η απόλαυση ενός ήρεμου περιβάλλοντος, αποτελεί αδιαμφισβήτητη έκφανση του δικαιώματος επί της προσωπικότητας, η οποία συνακόλουθα προσβάλλεται, όταν διαταράσσεται η ωφέλεια από την απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος είτε με την εκπομπή ρύπων, όπως καπνού και αναθυμιάσεων, είτε θορύβων (ηχορύπανση). Μάλιστα, αν η εκπομπή είναι τόσο ισχυρή ώστε να απειλείται και η υγεία των κοινωνών, τότε επέρχεται προσβολή και μίας επιπλέον αυτοτελούς έκφανσης του γενικού δικαιώματος της προσωπικότητας, δηλαδή εκείνης που αφορά το ειδικότερο δικαίωμα στην υγεία. Η προστασία του ατόμου έναντι της ηχορύπανσης μπορεί να θεμελιωθεί και στις περί γειτονικού δικαίου διατάξεις του Αστικού Κώδικα, και ειδικότερα στο άρθρο 1003, σύμφωνα με το οποίο ο κύριος ακινήτου: Δεν έχει υποχρέωση να ανέχεται εκπομπές θορύβου και λοιπές οχλήσεις συναφούς φύσης από άλλο γειτονικό ακίνητο, σε περίπτωση που αυτές παραβλάπτουν ουσιωδώς τη χρήση του δικού του, όταν εξαιτίας των εκπομπών αυτών το ακίνητο καθίσταται ανθυγιεινό και ακατάλληλο για να κατοικηθεί. Ουσιώδης πρόσθετη προϋπόθεση με βάση την ανωτέρω διάταξη είναι, οι οχλήσεις αυτές να προέρχονται από χρήση που δεν είναι συνήθης για τα ακίνητα της συγκεκριμένης περιοχής. Ακόμα και αν κάποια από τις αναφερόμενες στο ΑΚ 1003 εκπομπές, δεν παραβλάπτει ουσιωδώς τη χρήση του ακινήτου και προέρχεται από τη συνήθη χρήση των ακινήτων της περιοχής, ο ιδιοκτήτης του γειτονικού ακινήτου οφείλει να λαμβάνει πρόσφορα μέτρα, προκειμένου η ενόχληση να αποτραπεί ή να μετριαστεί. Η υποχρέωση αυτή του γείτονα μπορεί να θεμελιωθεί στην ΑΚ 281. Οπότε, αν η πολύ δυνατή μουσική βλάπτει ουσιωδώς τη χρήση του ακινήτου ο ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει με αγωγή την παύση και παράλειψη στο μέλλον, αν είναι μισθωτής προστατεύεται με την αγωγή διατάραξης νομής. Υ.Γ. Η νομοθετική μέριμνα για την προστασία του πολίτη από τη δυσμενή επίδραση της ηχορύπανσης, δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, καθόσον κάποιες εκδηλώσεις κρίνονται αντικειμενικά πρόσφορες να προκαλέσουν τη διατάραξη της πνευματικής ηρεμίας του μέσου ανθρώπου ανεξάρτητα από την οριοθέτησή τους σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.
 13. A10B

  Σεμινάρια βιβλίου

  Αν αξίζουν ή όχι αυτό θα το κρίνει ο καθένας προσωπικά. Μπορείτε όμως να διαβάσετε διάφορες απόψεις εδώ κι εδώ. Αν όμως αυτό που σας ενδιαφέρει είναι να γίνετε επαρκέστερος αναγνώστης και ενεργητικός κριτικά σκεπτόμενος πολίτης μέσα από τη μελέτη αλλά και τη συστηματικά επιστημονική προσέγγιση των λογοτεχνικών κειμένων ή να πειραματιστείτε με την παραγωγή δικών σας λογοτεχνικών κειμένων, τότε το Διαπανεπιστημιακό Πρόγραμμα Σπουδών είναι ιδανικό.
 14. Η απόλαυση ενός ήρεμου περιβάλλοντος, αποτελεί αδιαμφισβήτητη έκφανση του δικαιώματος επί της προσωπικότητας, η οποία συνακόλουθα προσβάλλεται, όταν διαταράσσεται η ωφέλεια από την απόλαυση του φυσικού περιβάλλοντος είτε με την εκπομπή ρύπων, όπως καπνού και αναθυμιάσεων, είτε θορύβων (ηχορύπανση). Μάλιστα, αν η εκπομπή είναι τόσο ισχυρή ώστε να απειλείται και η υγεία των κοινωνών, τότε επέρχεται προσβολή και μίας επιπλέον αυτοτελούς έκφανσης του γενικού δικαιώματος της προσωπικότητας, δηλαδή εκείνης που αφορά το ειδικότερο δικαίωμα στην υγεία. Η προστασία του ατόμου έναντι της ηχορύπανσης μπορεί να θεμελιωθεί και στις περί γειτονικού δικαίου διατάξεις του Αστικού Κώδικα, και ειδικότερα στο άρθρο 1003, σύμφωνα με το οποίο ο κύριος ακινήτου: Δεν έχει υποχρέωση να ανέχεται εκπομπές θορύβου και λοιπές οχλήσεις συναφούς φύσης από άλλο γειτονικό ακίνητο, σε περίπτωση που αυτές παραβλάπτουν ουσιωδώς τη χρήση του δικού του, όταν εξαιτίας των εκπομπών αυτών το ακίνητο καθίσταται ανθυγιεινό και ακατάλληλο για να κατοικηθεί. Ουσιώδης πρόσθετη προϋπόθεση με βάση την ανωτέρω διάταξη είναι, οι οχλήσεις αυτές να προέρχονται από χρήση που δεν είναι συνήθης για τα ακίνητα της συγκεκριμένης περιοχής. Ακόμα και αν κάποια από τις αναφερόμενες στο ΑΚ 1003 εκπομπές, δεν παραβλάπτει ουσιωδώς τη χρήση του ακινήτου και προέρχεται από τη συνήθη χρήση των ακινήτων της περιοχής, ο ιδιοκτήτης του γειτονικού ακινήτου οφείλει να λαμβάνει πρόσφορα μέτρα, προκειμένου η ενόχληση να αποτραπεί ή να μετριαστεί. Η υποχρέωση αυτή του γείτονα μπορεί να θεμελιωθεί στην ΑΚ 281. Οπότε, αν η πολύ δυνατή μουσική βλάπτει ουσιωδώς τη χρήση του ακινήτου ο ιδιοκτήτης μπορεί να ζητήσει με αγωγή την παύση και παράλειψη στο μέλλον, αν είναι μισθωτής προστατεύεται με την αγωγή διατάραξης νομής. Υ.Γ. Η νομοθετική μέριμνα για την προστασία του πολίτη από τη δυσμενή επίδραση της ηχορύπανσης, δεν περιορίζεται μόνο στις ώρες κοινής ησυχίας, καθόσον κάποιες εκδηλώσεις κρίνονται αντικειμενικά πρόσφορες να προκαλέσουν τη διατάραξη της πνευματικής ηρεμίας του μέσου ανθρώπου ανεξάρτητα από την οριοθέτησή τους σε συγκεκριμένα χρονικά πλαίσια.
 15. Έχω μείνει ενεός με την απάντηση σας. Συγγνώμη, αλλά ή δεν κατανοείτε τι γράφετε ή δεν έχετε καμία σχέση με το ηρωικό επιχειρείν. Οι επιλογές κύριε των συνεργατών μας, αφορούν αποκλειστικά και μόνο εμάς τους "εργοδότες". Άρα κατ' επέκταση είμαστε υπόλογοι για τις άκρως προκλητικές κι αντί επαγγελματικές συμπεριφορές τους. Πολλώ δε μάλλον, όταν ο δικός μας "εργοδότης" είναι το καταναλωτικό κοινό, ένα κοινό το οποίο εμπαίζεται κι εν τέλει πλήττεται, από τη δική μας και μόνο επιλογή.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.