Προς το περιεχόμενο

KyrGR

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  282
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από KyrGR

 1. Αν είχες ενεργοποιήσει το usb debugging πριν ,κατεβάζεις το scrcpy και το ελέγχεις από την οθόνη του υπολογιστή. Αν όχι μπαίνεις σε recovery με τα πλήκτρα και τραβάς αρχεία με το adb. Αν και αυτά που σου λέω τα ξέρουν ήδη στο Γερμανό οπότε φοβάμαι ότι η βλάβη δεν περιορίζεται στην οθόνη
 2. KyrGR

  FM Radio .apk

  http://s000.tinyupload.com/?file_id=15526471607767022655 Ένα stock ραδιόφωνο θα δούλευε άραγε ή θα θέλει libraries; Από nougat το πήρα.
 3. KyrGR

  Xiaomi mi6 - Δεν ανάβει

  Κυκλοφορεί ένα πρόγραμμα Mi pc suite, δες αν το γνωρίζει.
 4. Κάποιοι launcher στις ρυθμίσεις κρύβουν το εικονίδιο. Μπορεί να μην το λένε καν εικονίδιο εφαρμογών αλλά πχ γραμμή ειδοποιήσεων. Long press στην αρχική και κάτω δεξιά είναι οι ρυθμίσεις του launcher
 5. KyrGR

  bitmore 710

  Δε φαίνεται σωστό. https://rootmydevice.com/download-allwinner-usb-drivers/ Πάντως δε νομίζω να έχουν recovery mode τα allwinner . Μάλλον χωρίς firmware δεν επαναφέρεται και δεν την βλέπω να κυκλοφορεί πουθενά. Αν την βρεις χρησιμοποίησε phoenixsuite
 6. https://forum.chuwi.com/t/topic/900 https://firmware247.com/chuwi-hi10-pro-firmware-windows-10/ Παραπάνω η μέθοδος και το λειτουργικό. Στα χαρτιά φαίνεται εύκολο, αν έχεις on the go και usb hub, φθηνά πράγματα είναι. Στην πράξη πάντα υπάρχουν δυσκολίες αλλά φαίνεται κατορθωτό να το επαναφέρεις. Βρήκα και αυτό το topic https://forum.chuwi.com/t/topic/352/6
 7. KyrGR

  bitmore 710

  Μήπως χρειάζεσαι Allwinner drivers για να το γνωρίσει το pc? Κατέβασε το usbdeview και αν το βλέπει σαν uknown usb device χρειάζονται drivers.
 8. KyrGR

  Activation Lock σε Apple Ipad

  Λογικά ναι, ξεκλειδώνει εν μέρει Δεν είναι όμως κάτι που μπορείς να το μάθεις εύκολα λόγω των πολλών scams που κυκλοφορούν και σε μπερδεύουν. Πχ αν σου λέει πάτα αυτό στην επείγουσα κλήση είναι απάτη, ή αν σου λέει ότι μπορείς να το κάνεις αποκλειστικά με windows. Εννοώ ότι σε κάποιο σημείο θα χρειαστείς έστω virtual mac.
 9. Root, έστω και με kingroot ( όχι kingoroot ) και απεγκαθιστάς youtube, chrome και ότι πιστεύεις ότι είναι ασφαλές να φύγει. Επίσης θα εγκαταστήσεις apps2sd ή link2sd και θα μεταφέρεις τουλάχιστον τα dalvik cache στην κάρτα μνήμης.
 10. KyrGR

  bitmore 710

  Αν πατήσεις power για 30'', το αφήσεις και συνδέσεις φορτιστή με πατημένο το home κάνει κάτι;
 11. KyrGR

  A30s root

  Αν κατεβάσεις το τρέχον firmware θα δουλέψει το Magisk manager, αν πάνε όλα καλά δεν χρειάζεσαι odin ή custom recovery. Για κάθε ενδεχόμενο όμως να μην έχεις τίποτα σημαντικό αποκλειστικά στην εσωτερική μνήμη ακριβώς πριν γράψεις fastboot flashing unlock στο adb( αυτό είναι και το πρώτο βήμα διότι χρειάζεσαι unlocked bootloader για να προχωρήσεις). Από το firmware εξάγεις το boot.img, το αντιγράφεις στην εσωτερική μνήμη (/sdcard/). Εγκαθιστάς την εφαρμογή Magisk manager, πάνω δεξιά λέει install το πατάς και διαλέγεις select a file to patch. Διαλέγεις το boot.img. Μόλις τελειώσει η διαδικασία σ
 12. KyrGR

  backup stock rom (mediatek)

  Το recovery πρώτα, είναι πιο ανώδυνο σε περίπτωση που το firmware είναι λάθος.
 13. KyrGR

  IPad mini 3 update

  Εννοώ ότι μετά το update θα είναι κλειδωμένο το icloud ( δεν θα μπαίνει καν στο λειτουργικό).
 14. KyrGR

  IPad mini 3 update

  Αν δεν ξέρεις πώς να κάνεις bypass μην κάνεις update Τώρα που βλέπω τα specs, όχι, μην κάνεις update. Μπορεί όμως και να σπάει με sliver ή ifrp, στο iphone 6 δουλεύουν.
 15. Ψάξε για 3d Models for free και φυσικά χρειάζεσαι κάποιο 3d πρόγραμμα για να τα επεξεργαστείς ,το Blender αν θέλεις να είναι δωρεάν, αναλόγως βέβαια πως θα τα χρησιμοποιήσεις.
 16. WO Mic είναι μία από τις εφαρμογές για android, θα χρησιμοποιήσεις την επιλογή Wi -Fi.
 17. KyrGR

  PC - Ρετρολαγνεία

  Εμένα πάλι δε θα με χάλαγε να είχα έναν i9 τη δεκαετία του 70, ακούγεται πιο cool.
 18. KyrGR

  swapfile αξιζει??

  Την ίδια θα έχεις απλά στις ρυθμισεις- μνήμη ή εφαρμογές θα φαίνεται περισσότερη ελεύθερη. Πχ σε ένα samsung s duos παλιό που έχω εγκατεστησα το swapper με 256 mB swap file και από 250 mB ελεύθερη ram πήγα στα 300 κατά μέσο όρο.Μπορεις να το ελέγξεις και με εφαρμογές όπως το disk info. Βάλε swappiness το ανάλογο ποσοστό πχ για ένα GB και swap 256mB βάλε 25%.
 19. Μην πας στο blender με το video αυτό στο μυαλό σου. Ξεκινά με πιο απλά animations , ίσως χρειαστούν και 2 μήνες για να αποκτήσεις την ανάλογη ευχέρεια.
 20. KyrGR

  swapfile αξιζει??

  Δεν βλέπεις περισσότερη ram ελεύθερη;
 21. Συμφωνώ με τη διαφορά ότι θα χρειαστείς και επεξεργασία εικόνας στην πορεία ( photoshop, gimp κλπ) εκτός αν πάρεις από κάπου έτοιμα textures.
 22. Γενικά για διπλές εφαρμογές ή/και λογαριασμούς χρησιμοποιώ την εφαρμογή parallel space.
 23. Πώς κρίνετε τα specs χωρίς να ξέρετε το ακριβές soc; Προς το παρόν βλέπω καλή ram/rom αλλά μέτρια κάμερα και ανάλυση οθόνης. Δεν είναι όμως ακριβότερο από ένα xiaomi 4/64.
 24. KyrGR

  s7 edge pattern -Επειγον-

  Αν ρίξεις twrp και φλασάρεις από εκεί λειτουργικό χωρίς να σβήσεις την εσωτερική μνήμη;
 25. Θα μπορούσες να σκανάρεις (ή φωτογραφίσεις και διορθώσεις την προοπτική) το αυτοκόλλητο χαρτί και να το χρησιμοποιήσεις σαν αναφορά (reference layer). Κάνε προεπισκόπηση εκτύπωσης με ημιδιαφανές το layer αυτό.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.