Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

MidnightTX

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  26
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

9 Neutral

Σχετικά με MidnightTX

 • Κατάταξη
  Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

432 προβολές προφίλ
 1. Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει αυτό. Είναι σαν να βάζεις ένα ποτήρι μέσα σε ένα φάκελο , να κολλάς απ έξω ένα αυτοκολλητάκι εύθραυστο και ένα βελάκι προς τα πάνω και καθάρισες. Κακή συσκευασία και ζημιά = ευθύνη του αποστολέα απλά και ξεκάθαρα και δεν αποζημιώνεσαι για τίποτα. Το επιστρέφεις πίσω στην εταιρεία ταχυμεταφορών , προωθείται για πραγματογνωμοσύνη και αν φυσικά κριθεί πως ήταν ευθύνη της εταιρείας η ζημιά αποζημιώνεσαι παίρνοντας πίσω τα χρήματα που πληρώθηκαν για την αποστολή. Τώρα όσον αφορά το περιεχόμενο αν έχεις παραστατικά που αποδεικνύουν την αξία του τότε ναι αποζημιώ
 2. MidnightTX

  Θυμα απατης και Εγώ.

  Από την στιγμή που το απόρρητο της αλληλογραφίας προστατεύεται νομικά οι μόνοι που μπορούν να ανοίξουν αποστολή για να την τσεκάρουν είναι ο εκάστοτε υπάλληλος/υπεύθυνος της εταιρείας που εκτελεί την μεταφορά αν υπάρχει υποψία αντικειμένου απαγορευμένο προς μεταφορά και η αστυνομία κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Τα υπόλοιπα είναι εξυπηρετήσεις και χάρες σε φίλους και γνωστούς ή άγνοια κινδύνου από το εκάστοτε κατάστημα ταχυμεταφορών. Το παράδειγμα της Γενικής που δίνεις είναι προς αποφυγήν όχι προς μίμηση και δυστυχώς το πλασάρουν και σαν υπηρεσία. Ουκ ολίγοι τον τελευταίο καιρό έρχοντ
 3. Εννοείται πως μπορείς να το αρνηθείς δεν το συζητάμε , και φυσικά και δεν θα σε πιέσει η εκάστοτε εταιρεία ταχυμεταφορών να το πάρεις , δεν είναι εισπρακτική Εξάλλου οι courier πληρώνονται για να το πάνε από το σημείο Α στο σημείο Β , όχι με βάση τις επιτυχημένες παραδόσεις.
 4. Απλά λοιπόν επιβεβαιώνουμε πως δεν υπάρχει διάθεση για πληροφόρηση και αλληλοβοήθεια , αλλά να αποδείξουμε ποιός την έχει μεγαλύτερη. Κρίμα που ανάλωσα τον χρόνο μου σε αυτό. Παρακαλώ τους διαχειριστές να κλειδώσει το νήμα δεν αξίζει τον κόπο.
 5. Θα ήθελα σε παρακαλώ να κάνεις μια ανασκόπηση στην αρχή του post και να μου πείς από που ακριβώς βγαίνει το συμπέρασμα ότι είμαι εκτελωνιστής , αφού ούτε το είπα , ούτε το υπονόησα και από όσο γνωρίζω τα τελευταία 28 χρόνια δεν ζώ ούτε στην Αθήνα ούτε και στην Θεσσαλονίκη όπου υπάρχουν τελωνειακά τμήματα εκτελωνιστών ιδιωτικών εταιρειών ταχυμεταφορών για να μπορώ να εργάζομαι σε αυτά. Θα σε παρακαλούσα θερμά να μην διαστρεβλώνεις τα λόγια μου , πόσο μάλλον κάτι που ποτέ δεν έγραψα βγάζοντας αυθαίρετα συμπεράσματα και δημιουργώντας εντυπώσεις. Για μια ακόμη φορά , εργάζομαι ως υπάλληλος εσω
 6. Αντικειμενικά φθηνά , με βάση την Ελληνική αγορά , και αξιόπιστα μου έρχονται μόνο 2 εταιρείες στο μυαλό για εξωτερικό. Eurosender η πρώτη και καλύτερη , μπορείς να το ψάξεις για περαιτέρω πληροφορίες online , και η ACS που έχει την υπηρεσία EU Economy. Τώρα από χρόνους παράδοσης για την Eurosender ξέρω πως χρησιμοποιεί οδική μεταφορά οπότε μιλάμε για χρόνους παράδοσης 1 - 2 εβδομάδων , με tracking number κανονικότατα. Νομίζω βέβαια και η ACS οδική μεταφορά πρέπει να χρησιμοποιεί , αλλιώς δεν δικαιολογείται το φθηνό της υπόθεσης αν πήγαινε με αεροπλάνο.
 7. Κάθετη απάντηση που να ικανοποιήσει δεν πιστεύω πως υπάρχει. Από την μια πλευρά είναι ο πελάτης που θεωρεί υπέρογκο το ποσό της αμοιβής του εκτελωνιστή ( και εγώ είμαι μέσα σε αυτούς ) , από την άλλη η εταιρεία θα σου πεί πως αυτή είναι η διαδικασία , αυτός είναι ο τιμοκατάλογος και βάση της υπηρεσίας που παρέχω την κοστολογώ Χ ποσό. Τώρα αν το Χ πρέπει να γίνει Ψ , να ανέβει ή να μειωθεί , είναι κάτι που κινείται με βάση τις τάσεις της αγοράς , τον κλάδο , και την τιμολογιακή πολιτική της κάθε εταιρείας. Προσωπική μου άποψη είναι πως , αν και την βρίσκω υπερτιμολογημένη , είναι μια υπ
 8. MidnightTX

  To topic του sportsdirect.com

  Η DHL συνεργάζεται με την speedex σε διάφορες πόλεις εκμεταλλευόμενη το δίκτυο της για τις παραδόσεις εντός Ελλάδας. Το επιβεβαιώνω και εγώ μιας και στην πόλη που διαμένω συμβαίνει το ίδιο.
 9. Για αυτό ακριβώς και είπα πως δεν θα πώ σε ποιά εταιρεία εργάζομαι , μιας και ο σκοπός είναι να βοηθήσω σε τυχόν πρόβλημα ή απορία και όχι να διαφημίσω ή να προωθήσω κάποια εταιρεία. Εξάλλου μην πλανάσαι , δεν θα πάρω κανα βραβείο employee of the month ούτε και κανα μπόνους στον μισθό μου αναφέροντας την εταιρεία , αλλά πιθανότερο είναι να απολυθώ γιατί όντως σκοπεύω να δίνω αμερόληπτες απαντήσεις. Anyway είπα να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου.
 10. Την καλημέρα μου στους συνφορουμίτες. Το συγκεκριμένο πόστ το δημοσιεύω όχι για να επισημάνω κάποιο πρόβλημα που έχω προσωπικά με εταιρείες ταχυμεταφορών , απλά επειδή εργάζομαι σε μια από αυτές εδώ και αρκετά χρόνια και θεώρησα χρήσιμο να υπάρχει ένα νήμα που να παραθέτουμε τα προβλήματα ή τα παράπονα μας και όπως μπορώ από την πλευρά μου να βοηθάω με πιθανές λύσεις για να αποφεύγουμε όλοι μας παρεξηγήσεις και ταλαιπωρία στις συναλλαγές μας. Να σας προλάβω πριν αρχίσετε το "κράξιμο" , δεν ανοίγω το νήμα ούτε για να διαφημίσω την εταιρεία που εργάζομαι , για αυτό και δεν θα πρόκειται ν
 11. Δηλαδή υπήρχε η αποστολή 150 μέτρα μακριά σου , και αντί να πας να το πάρεις κάθεσαι και παραπονιέσαι επειδή δεν στο φέρανε? Εντάξει δεν πιανόμαστε πουθενά!
 12. Αυτό λέει και ο φίλος πιο πάνω με την aramex. Αυτό που περιγράφεις δεν είναι τριγωνική αποστολή , απλά το Κινεζο-κατάστημα νοικιάζει μια αποθήκη εντός EU , στοκάρει και κάποιους κωδικούς που πουλάνε μέσα και πουλάει Ευρώπη. Φυσικά αν προσέξεις είναι ελαφρώς αυξημένες οι τιμές σε σύγκριση με την Κινέζικη αποθήκη καθώς έχουν συμπεριλάβει δασμούς ένεκα φορολογικής αποθήκης κτλ.
 13. Αν καταλαβαίνω σωστά τι θέλεις να πείς , δεν λέγεται τριγωνική συναλλαγή. Αυτό που μπορείς να κάνεις , φυσικά δεν ξέρω το κατα πόσο σε συμφέρει , είναι να νοικιάσεις μια ταχυδρομική θυρίδα στην Αγγλία στην οποία θα στέλνονται οι αποστολές σου από τρίτες χώρες , και κατόπιν θα επαναπροωθούνται στην Ελλάδα με διεύθυνση αποστολέα την θυρίδα σου. Υπάρχουν διάφορες εταιρείες που κάνουν αυτή την δουλειά , freight forwarding λέγεται η υπηρεσία Google it!!
 14. Γενικότερα πλέον περνάνε ΤΑ ΠΑΝΤΑ από το τελωνείο , μιας και λόγο ατμίσματος κάνω αγορές από εξωτερικό , και Ευρώπη και κυρίως Κίνα , τα τελευταία 4,5 χρόνια. Εδώ και 2 μήνες περίπου το τελωνείο θερίζει τα πάντα , με τις ανάλογες καθυστερήσεις και επιβολή φόρων και δασμών. Πολύ προσοχή λοιπόν στις αγορές.
 15. Τι ακριβώς εννοείς , για εξήγησε το λίγο.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.