Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

acinonyx

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  54
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

11 Good

Σχετικά με acinonyx

 • Κατάταξη
  Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ
 1. acinonyx

  ΒΑΣΗ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

  Passwords και usernames σε βάση ? Λίγο επικίνδυνο μου ακούγεται. Έχεις κοιτάξει να χρησιμοποιήσεις κάποιον password manager καλύτερα?
 2. acinonyx

  Πρόβλημα με Excel - formula

  Σε μια formula στο κελί C13 =INDEX(A2:A9;MATCH(C12;OFFSET(A2;0;MATCH(C11;B1:L1;0);5;1);0)) με Exact match (εάν δεν βρίσκει και τις δύο τιμές θα φέρνει Ν/Α)
 3. Έχεις ξεχάσει μια παρένθεση αμέσως μετά το IF και άλλη μια στο τέλος =IF((F492+G492)/L492<0;0;(F492+G492)/L492) κατά τα άλλα μια χαρά δουλεύει
 4. acinonyx

  vlookup?

  Στο δεύτερο Sheet το ΑΦΜ είναι σε text?
 5. acinonyx

  Excel ερώτηση

  Εναλλακτικά χωρίς macro θα μπορούσε να το κάνεις απλά με ένα named range Επιλέγεις όλα τα κελιά που θες να σβήνουν και τους δίνεις ένα όνομα.(είτε συνεχόμενα είτε μεμονωμένα) Έπειτα κάθε φορά που θα θέλεις να τα σβήσεις επιλέγεις το named range και τα κάνεις delete.
 6. Σωστά μια "καλή" εταιρεία δεν "τιμωρεί" ποτέ τον πελάτη, τον "επιβραβεύει". Είναι ακριβώς το ίδιο και εντελώς διαφορετικό ταυτόχρονα. Σε κάθε περίπτωση επειδή είναι θεωρώ πως είναι άπειρα τα χαρτιά που ξοδεύονται και τα δέντρα που κόβονται άδικα, δεν θεωρώ πως έχει νόημα να μπει κάποιος στη διαδικασία να χρεώνει την κάθε εταιρία με 1 ευρώ παραπάνω απλά και μόνο για να την τιμωρήσει (που στο κάτω κάτω στο τέλος πάλι ο ίδιος θα το πληρώσει γιατί η εταιρεία θα το περάσει στο κόστος της).
 7. acinonyx

  προγραμμα για ετικετες?

  Χρησιμοποιώ αυτό: http://www.avery.com/avery/en_US/Templates-%26-Software/Avery-DesignPro-for-PC.htm Εχεί περισσότερες επιλογές και θεώρω πως είναι καλύτερο από το Word
 8. Επιλέγεις ολόκληρη τη στήλη και με δεξί click σου βγάζει επιλογή για Insert column. Στο κελί Α2 θα βάλεις τη formula που σου έγραψα (=IF(C2<>"";B2&B3;A1&2)) και θα την αντιγράψεις προς το κάτω.
 9. Αν και συμφωνώ και εγώ πως καλύτερο είναι να τα έχεις όλα σε μια γραμμή, εναλλακτικά έχω να προτείνω: Αρχικά βάζεις μια στήλη (στο τέλος μπορείς να την κάνεις hide ή να τη σβήσεις) μπροστά από τη στήλη Ονομετεπώνυμο και εκεί βάζεις τη formula: =IF(C2<>"";B2&B3;A1&2) Υποθέτω πως στη στήλη Α.Μ. υπάρχουν στοιχεία μόνο για τον μισθωτό και το αντίστοιχό κελί για τον πατέρα θα είναι κενό. Ύστερα το κάνεις sort.
 10. Έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενα posts στον Βασιλόπουλο για προϊόντα Kraft αξίας €12 παίρνεις δωροεπιταγή €6 (προσφορά φυλλαδίου) και επίσης παίζει 20% σε σοκολάτες και 25% σε μπισκότα (μέχρι και το Σάββατο). Αυτό που θέλω να προσθέσω είναι πως αυτά μέχρι και σήμερα θα συνδυάζονται μια χαρά στα μπισκότα Oreo και στις σοκολάτες Παυλίδη (στις κουβερτούρες σίγουρα γιατί το λέει, για τις άλλες δεν ξέρω).
 11. acinonyx

  Excel - Σύνθετη Αναζήτηση

  Έχω την αίσθηση πως κοιτάς σε λάθος κατεύθυνση. Το Excel είναι πρόγραμμα λογιστικών φύλλων ενώ αυτό που εσύ χρειάζεσαι είναι μια βάση δεδομένων. Όπως είπε και ο eMike αφού τα δεδομένα σου είναι της ίδιας μορφής μπορούν να μπουν όλα μαζί, αλλά να μπουν σε βάση δεδομένων. Όσο και αν δεν μου αρέσει η Access νομίζω πως για αυτό που θες θα κάνεις χαρά τη δουλεία σου. Απλά κανείς όλα τα sheets import* σε ένα table και με ένα απλό query βρίσκεις ότι θες. Το Excel μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν βάση δεδομένων, όχι όμως με τέτοιο όγκο. Αποφεύγω να βάζω πάνω από 40,000 γραμμές σε ένα
 12. acinonyx

  Excel - πως θα το κάνω;

  =IF(ISERROR(LEFT(A1;FIND("(";A1)-2));A1;LEFT(A1;FIND("(";A1)-2)) όπου Α1 το κελί του ονόματος.
 13. acinonyx

  Μικρό φυσητήρι

  Για μικρό φυσητήρι θα μπορούσες να χρησιμοποίησης και ένα σεσουάρ για τα μαλλιά. Αλλά (από προσωπική εμπειρία) δεν κάνει και τόσο καλή δουλεία και η κάτοχός του μπορεί να μην δείξει την απαιτούμενη κατανόηση...
 14. acinonyx

  Fargo - FX

  Πολλά στοιχεία από τους χαρακτήρες είναι copy-paste απο την ταινία. Αν και αρχικά αυτό δεν μου πολυάρεσε στο τέλος επειδή είναι τόσο καλά προσεγμένα αφήνει θετικότατη εντύπωση. Ακόμη νομίζω πως δεν έμειναν στην αντιγραφή μόνο από την ταινία αλλά γενικότερα από τους αδελφούς Coen. Σε όλο το επεισόδιο ο Thorton μου θύμιζε πολύ τον Anton Chigurh (τον ψυχασθενή που έπαιζε ο Bardem) από το No Country for Old men, ιδιαίτερα στη τελευταία σκηνή. Η αντιγραφή δεν είναι κακή, αρκεί να γίνεται καλά και στο πρώτο επεισόδιο έκαναν καλή δουλειά.
 15. acinonyx

  E-book reader?

  Το international version του paperwhite 2 είναι out of stock στο αμερικάνικο αμαζον. Μπας και έχει δίκιο τελικά το techcrunch και να βγεί τώρα το 3? Πάνω που είχα ψηθεί για το 2...
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.