Προς το περιεχόμενο

katsiletra

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  113
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

17 Good

Σχετικά με katsiletra

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

572 προβολές προφίλ
 1. katsiletra

  Συζήτηση για την curve card

  Πόσο καιρό χρησιμοποιείς την curve;;;
 2. Άμα διάβαζες τους όρους της Ν26 θα δεις πόσο καιρό κάνουν τα εμβάσματα. Συνήθως 1 με 2 εργάσιμες. Όταν στέλνουμε περιμένουμε. Υπομονή.
 3. Σε 2 factor authentication πάντα βάζουμε και τον τηλεφωνικό αριθμό σαν εναλλακτική σε περιπτώσεις που δεν λειτουργεί το authenticator. Στο PayPal μπορείς για παράδειγμα με δύο τρόπους να μπεις στον λογαριασμό σου. Προσωπικά χρησιμοποιώ το Microsoft Authenticator χρόνια για να διάφορους λογαριασμούς χωρίς πρόβλημα.
 4. Από Revolut δηλαδή δεν παίζει μεταφορά;;
 5. Αν δεν κάνω λάθος έχει ακυρωτικά τέλη 50€ το metal πλάνο και νομίζω με την νέα πολιτική της Revolut Bank ακυρώνεται και η κάρτα. Δες εδώ καλύτερα και πράξε: Πώς να υποβαθμίσω τη συνδρομή μου | Κέντρο Βοήθειας Revolut | Revolut IT
 6. Μπορείτε να δηλώσετε στους παρόχους σας να εγγραφείτε στο Μητρώο 11 για να απαλλαγείτε από τέτοια φαινόμενα. Κι αν σας ξαναπάρουν μετά έχετε κάθε δικαίωμα για μήνυση και αποζημίωση.
 7. Το paypal το ενημερώνεις ανάλογα τι νόμισμα έχεις μέσα στην κάρτα. Αν έχεις λίρες και σε χρεώνει σε λίρες το αφήνεις ως έχει. Αν αγοράζεις σε ευρώ πριν τη συναλλαγή σε ρωτάει το paypal ποιος θες να κάνει την ισοτιμία, η revolut ή το paypal. Εμένα η revolut στο paypal την διάβαζε σαν αγγλική κάρτα και με χρέωνε σε λίρες. Έτσι έστειλα στο support ότι θέλω να με χρεώνει σε ευρώ γιατί ευρώ έχω μέσα.
 8. Μπορείς να στείλεις στο support στο paypal, ποιο θες να είναι το κύριο νόμισμα που θες να σε χρεώνει στην συγκεκριμένη κάρτα. Γράφεις τα τέσσερα τελευταία ψηφία της κάρτας και το νόμισμα που θες και στο αλλάζουν.
 9. Δυστυχώς συμβαίνουν κι αυτά.
 10. Πάτα το Χ και μίλα μαζί τους στο chat. Γράψε connect with agent για να σε συνδέσει με εκπρόσωπο το bot και πες του το πρόβλημα και θα σε βοηθήσει να ξεμπλοκάρεις τον λογαριασμό.
 11. Μίλα στο chat μαζί τους να σου πουν την διαδικασία για να ξεμπλοκάρει ο λογαριασμός.
 12. Εγώ αυτό το έλυσα σήμερα σε 5 λεπτά για την σύζυγο που έχει την χειρόγραφη με λατινικούς χαρακτήρες στο chat. Τελικά την δέχτηκαν.
 13. Πιο πρόγραμμα της revolut είχες το απλό;; Πλήρωσες τα έξοδα και σου τα επιστρέψανε μετά; Ή το κανονίζουν αυτοί;
 14. Αξίζει τελικά η ταξιδιωτική ασφάλιση; Είναι προτιμότερο να κάνει κάποιος αναβάθμιση σε premium ή metal πρόγραμμα πριν από το ταξίδι; Ή είναι γι αυτούς που ταξιδεύουν πιο συχνά, οπότε για ένα απλό ταξίδι συμφέρει το πρόγραμμα με την μέρα; Γιατί σαν ασφάλιση είναι πιο συμφέρουσα από αυτές που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εδώ. Το έχει κάνει κανένας;;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.