Προς το περιεχόμενο

PanagiwtisTech

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  8
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

2 Neutral

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ PanagiwtisTech

 • Κατάταξη
  Newbie

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

293 προβολές προφίλ
 1. Έχω το asus x551 και αυτό το πρόβλημα μου το εμφανίζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα. (Μπορεί και δυο φορές την ημέρα αλλά μπορεί και για ένα μήνα να μην το κάνει καθόλου) Έχω δοκιμάσει να αλλάξω driver της κάρτας ή και update και δεν είδα διαφορά. Έχω κάνει και format και αλλαγή σκληρού (πρόσθεσα ssd όπου έχω τα windows) και πάλι τα ίδια. Επίσης δεν το κυνήγησα όσο ήταν σε εγγύηση καθώς το πρόβλημα δεν είναι μόνιμο και ίσως να μην το έβλεπαν καν. Νομίζω είναι θέμα hardware (στο chip της κάρτας γραφικών) αλλά από την εμπειρία μου πιστεύω πως θα μείνει ως έχει και δεν θα επιδεινωθεί. Απλά το ανέχεσαι και κάθε φορά που σβήνει η οθόνη αυτό το ένα δευτερόλεπτο προσεύχεσαι να ανοίξει ξανά 😂
 2. Υπάρχει περίπτωση να έχει ξεραθεί η πάστα στον επεξεργαστή. Λειτουργούσε σωστά μέχρι που το άνοιξες και ίσως κούνησες λίγο την ψήκτρα, οπότε δημιούργησες κενά ανάμεσα σε επεξεργαστή και ψήκτρα. (εκτός και αν άλλαξες πάστα, αν και δεν το αναφέρεις)
 3. PanagiwtisTech

  iphone xr καμερα

  Μήπως όταν δεν έχεις ανοιχτή την κάμερα αυξομειώνει την ένταση του ήχου μόνο του? Τα Volume up/down buttons λειτουργούν κανονικά?
 4. Ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον δικό μου πριν 3 περίπου χρόνια.. Θυμάμαι είχα βρει φουσκωμένους πυκνωτές αριστερά του επεξεργαστή. Τωρα ενδέχεται στη δική σου περίπτωση να μην βλέπεις κάτι φουσκωμένο αλλά να έχει χάσει τη χωρητικότητά του ή και να βραχυκυκλώνει μόλις πάρει ρεύμα. Κάποια εξαρτήματα όταν υπολειτουργούν (το 1/20 που αναφέρεις) είτε δεν κάνουν καλή επαφή (ψυχρές κολλήσεις) είτε δουλεύουν όταν αναπτύξουν κάποια θερμοκρασία. ζέστανε με ένα σεσουαρ (όχι πολύ να το ακουμπάς με το χέρι) τμηματικά και σταδιακά τους πυκνωτές κυρίως και κάνε προσπάθειες ενώ είναι ζεστό να το βάλεις μπρος. Χώρισε σε 4 μέρη την πλακέτα σου και ένα ένα τμήμα που θα δοκιμάζεις μετά θα το αφήνεις να κρυώσει για να πας στο επόμενο.
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Cookies

Χρησιμοποιούμε cookies για μια καλύτερη εμπειρία πλοήγησης στο site.