Προς το περιεχόμενο

railroad

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  18
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με railroad

 • Κατάταξη
  Junior Member

Ιστοσελίδα

 • Website URL
  http://www.trains.gr

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας
 • Τοποθεσία
  αθήνα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. καλησπερα, τελικά πηρα τον photon mono se, με τον ρητίνης θέλω να τυπώνω μικρά κομμάτια όπως παρακάτω είναι ένα γαντζάκι εταζέρας περίπου 4,5 cm με 10mm η κατι σαν και το παρακάτω , αριστερά είναι το γνήσιο και δεξιά αντίγραφο αλλά από καλούπι σιλικόνης και το αντίγραφο είναι με ρητίνη πολυουρεθανης.
 2. Καλησπέρα και καλή χρονιά, θέλω μια βοήθεια για την αγορά εκτυπωτή ρητίνης, έχω ήδη έναν anet μετατροπή σε am8 και γενικώς σε μεγάλες εκτυπώσεις δεν έχω πρόβλημα , γιατι τα ποιο πολλά κομμάτια τρίβονται και βάφονται οπότε η λεπτομέρεια δεν πολύ ένοιαζε , τώρα θέλω να κάνω κάποιες κατασκευές με καμπύλες και γενικά πολύμορφα σχήματα, όλα αυτά είναι πλαστικά αυτοκινήτου εσωτερικά στην καμπίνα η εξωτερικά η στον χώρο μηχανής, έχει δοκιμάσει κάποιος ως προς την αντοχή στην θερμοκρασία η oποια πιθανότατα να φτάνει και τους 90 C, έχω διαβάσει αρκετά για τις ρητίνες αλλά άλλο η θεωρία και άλλο η πράξη
 3. καλησπέρα και χρόνια πολλά, έχω πάρει και εγώ τον anet a8 εδώ και πολύ καιρό αλλά λόγο δουλειών δεν τον είχα συναρμολογήσει, μεγάλη βοήθεια είχε το διάβασμα σχεδόν όλου του περιεχόμενου του συγκεκριμένου τόπου , μέσα σε δυο δίωρα περίπου τον είχα δέσει, πρώτη εκτύπωση ήταν το ρομποτακι , σχεδόν αμέσως έκανα την τροποποίηση στον διακόπτη για τον Ζ άξονα και μετά για την ρύθμιση για το τραπέζι. Έχω πάρει την μπλε ταινία για το τραπέζι άλλα με θερμοκρασία 80~100 C μετά από λίγο ξαπολάει και πολλές εκτυπώσεις μπλοκάρουν, νήμα έχω abs αλλά στις δόκιμες είδα ότι κάτω από 220 δεν παίζει.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.