Προς το περιεχόμενο

Paragontas-x

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  2.225
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

424 Excellent

Σχετικά με Paragontas-x

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Μήπως είναι κάτι εναλλακτικό του cloudflare
 2. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Έχει στείλει κανείς μοχλό xbox series x πίσω στην Microsoft? Αν ναι του τον αντικαταστήσανε με νέο ή ανακατασκευασμένο και πόσο έκανε να πάει και να έρθει ο μοχλός αντικατάστασης?
 3. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Σου απάντησα ήδη ποιο πριν. Και σου ξανά λέω δεν κατάλαβες τι εννοώ στο αρχικό μου ποστ. Δεν σύγκρινα ποτέ το dlss με το ray tracing. Οτιδήποτε άλλο μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
 4. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Θα σε παρακαλέσω να διαβάσεις λίγο καλύτερα τι ακριβώς έχω γράψει γιατί πιστεύω δεν κατάλαβες τι ακριβώς λέω. Ray tracing. Οτιδήποτε άλλο θέλεις επ' αυτού στείλε μου προσωπικό μήνυμα γιατί είμαστε ήδη εκτός θέματος.
 5. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Βιάζεσαι πολύ μου φαίνεται. Και όταν είχαμε δει τα αρχικά βίντεο του ray tracing2 πολλοί έλεγαν τα ίδια(Ότι είναι gimmick και άλλα τέτοια ωραία) αλλά τώρα δεν νομίζω να υπάρχει άτομο που να πει ότι το ray tracing 2 είναι παπατσες(Gimmick) και δεν κάνει τίποτα.
 6. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Ή κάνεις παραγγελίες σε πολλά καταστήματα και αν κάποιο φέρει κομμάτια σε ενημερώνει. Δεν λέω να προπληρώσεις κομμάτι χωρίς να το πάρεις έτσι.
 7. Paragontas-x

  Xbox headset

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 05/06/2021 06:17 πμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ψάχνω ένα συμβατό με το xbox series x bluetooth headset για να συνδέσω στη κονσόλα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι ασύρματο ή όχι(Ιδανικά θα ήθελα να είναι). Με ενδιαφέρει να είναι ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.

 8. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Εγώ προσωπικά θα σου πρότεινα να πάρεις 4 μπαταρίες eneloop και ένα ταχύ φορτιστή και είσαι άρχοντας και πολύ ποιο φτηνά θα σου έρθει. Εγώ προσωπικά αυτό έχω κάνει(Χωρίς να είναι eneloop οι μπαταρίες που έχω γιατί δεν βρήκα)
 9. Εμένα προσωπικά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα(Τουλάχιστον εμφανισιακά) με ότι είχα στο firefox 88.0.1. Δεν ξέρω γιατί έγινε αυτό αλλά δεν με χαλάει κιόλας.
 10. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Στο sleep mode(instant on εννοείς μαλλον) δεν ακούγεται απολύτως τίποτα.
 11. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Ίσως μετά από ώρες να ακούσεις πολύ λίγο τον ανεμιστήρα αλλα τρομερά πολύ λίγο και αυτό τρομερά σπάνια. Και για να ακούσεις κάτι πρέπει να μην ακούγεται τίποτα άλλο και να έχεις στο mute την τηλεόραση.
 12. Paragontas-x

  Xbox Series X Topic v2

  Εμένα προσωπικά όχι δεν ακούγεται απολύτως τίποτα. Δεν ξέρω αν η Microsoft το αναγνωρίζει αυτό σαν πρόβλημα. Αν πάντως το αναγνωρίζει στείλε την.
 13. Δαλαδη στην esr υπάρχει μόνο ένα update το χρόνο και τέλος; Όσο για το μήνα που λες το νέο που έβαλαν στη νέα έκδοση του firefox το έβαλαν δοκιμαστικά μόνο για 1 μήνα? Εμένα προσωπικά δεν άλλαξε απολύτως τίποτα με την προηγούμενη έκδοση. Απολυτως τιποτα.
 14. Αν από το απλό κανονικό firefox 89.0 64 ή 32 bit γυρίσεις σε esr τα addons σου και οι ρυθμίσεις σου θα ισχύουν ή θα πρέπει να το στήσεις όλο από την αρχή? Και πείτε μου λίγο μερικούς λόγους να γυρίσει κάποιος από το απλό κανονικό firefox σε firefox esr.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.