Προς το περιεχόμενο

eyw

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  462
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1
 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

514 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ eyw

 • Κατάταξη
  Senior Member

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

 • Website URL
  https://www.freebsd.org/

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

3.250 προβολές προφίλ
 1. με τα δεδομένα Mercedes, 72k€, ηλεκτρικό, να υπολογισθούν οι πιθανότητες επιτυχίας p1, p2 στην a. p1 για πλατεία Κολωνακίου, b. p2 για Μπουρναζίου.
 2. Μην γράφετε ό,τι σας κατέβει, δεν είναι bug, είναι feature.
 3. ελάχιστα και πέραν αυτού ουδέν. Η AMD τους παίζει μονότερμα και σε κάθε φάση τους βάζει γκολ. Η ιντελ αν ήταν ομάδα θα είχε υποβιβαστεί στη football league. AMD για κάθε τύπο εργασίας ή διασκέδασης.
 4. μπράβο καλορίζικες και trouble free, το CL16 στα 3.2GHz είναι καλύτερο ή φθηνότερο από το CL15 στα 3GHz? εκτός και αν έχεις σκοπό να το κατεβάσεις.
 5. δεν μιλάω ειδικά για σένα (ίσως να μην το διατύπωσα καλά στο σχόλιο, θα το διορθώσω) η γενική εντύπωση πάντως είναι σωστή. . ανάλογα πράγματα κάνει και το αμέρικα, πχ όταν σβήνει ή bannάρει accounts στις πλατφόρμες. Απλώς η Κίνα (και η κάθε Κίνα) μπορεί να μην έχει ακόμα τα κατάλληλα φίλτρα. Σχετικά με το feacesbook νομίζω ότι έχουν κάτι εγχώριο αντίστοιχο αλλά μπορεί να κάνω λάθος ή να τα μπερδεύω. . ναι πράγματι, αλλά δυστυχώς πολιτικά άρθρα προκαλούν πολιτικά σχόλια και ό,τι ακολουθεί.
 6. παραπληροφορείς, υπάρχει πρόσφατη (επί Trump) εμπορική συμφωνία ΗΠΑ-Κίνας για δασμούς και εμπόριο. https://en.wikipedia.org/wiki/China–United_States_trade_war ============================================================================================== ============================================================================================== ============================================================================================== . . Με κάτι τέτοιες ειδήσεις όπως "Αναστέλλονται οι πωλήσεις των drones της DJI στις ΗΠΑ" ανακαλύπτουμε ότι pro-Trump ή Trump Republicans δεν υπάρχουν μόνον στην αμερική αλλά και στο insomnia.
 7. ήδη γίνεται τα τελευταία 70 χρόνια, ουδείς λόγος ανησυχίας.
 8. Ευτυχώς που την λίθινη εποχή δεν υπήρχαν αμερικάνοι, ούτε στις σπηλές δεν θα είχαμε μπει ακόμα. . Η ηγέτιδα χώρα του ελευθέρου κόσμου και του ελευθέρου εμπορίου όλο και κάτι βρίσκει για να βάλει δασμούς ή φραγμούς στο εμπόριο, άλλοτε είναι κατασκοπίες, άλλοτε είναι κυρώσεις, άλλοτε είναι το trade deficit και οι κακιές συμφωνίες, φέτος οι πατέντες, κάτι θα βρουν και για του χρόνου. . Μπορεί πράγματι η Autel Robotics USA να έχει πατέντα, πραγματική και όχι αμερικλανιά που ως και τα χρώματα και τα σχήματα είναι πνευματική ιδιοκτησία και πατεντάρονται, δυστυχώς η χώρα προέλευσης (ΗΠΑ) της πατέντας μόνον αμφιβολίες (ίσως και γέλιο) προκαλεί. . εδώ η πατέντα https://patentimages.storage.googleapis.com/0d/5d/58/db8dfbc83ad261/US9260184.pdf, δεν την διάβασα, θέλει μελέτη και ψάξιμο, * ψάξιμο για το ότι δεν αντιγράφει κάποια άλλη πατέντα σε άλλη χώρα, * ψαξιμο για το ότι πράγματι αξίζει να είναι πατέντα και χρειάζεται προστασία, * ψαξιμο για το ότι αν θα την υπέβαλαν σε άλλο κράτος, πχ UK, ή EU θα ήταν πατέντα, μέχρι τότε The USA Empire strikes back (against the rest of the world) και μάλλον είμαστε ή ζούμε την alpha του cold war v2.0 . Αν θα έκανε κάτι παρόμοιο η Κίνα θα μιλάγαμε για καθεστώτα και ελευθερίες, τώρα απλώς για δικαστική απόφαση με πατέντες και justice is served.
 9. τα ξενοδοχεία ημιδιαμονής της παραλιακής πάντως έχουν τουλάχιστον wi-fi, έτσι έχω ακούσει. . έτσι από ανωτερότητα, ρώτα πρώτα ...
 10. ποιά σύγχρονη (2018 και δώθε) gpu είναι τουλάχιστον ισάξια σε απόδοση της Sapphire R9 270X 2GB OC twin-x (2013)? . το https://gpu.userbenchmark.com/ έχει πολλά αλλά έχουν γραφτεί ακόμα περισσότερα, είναι αξιόπιστο έστω και στο περίπου? Υπάρχει άλλο παρεμφερές site με μετρήσεις? δεν θέλω αναλυτικά και για τις 100άδες παιχνίδια που κυκλοφορούν αλλά μια γενική κατάταξη-ταξινόμηση.
 11. σε 2 από τα κορυφαία μοντέλα και στο best seller-vfm (3600) κολλάνε και ένα T μετά το X. ok, κάτι παραπάνω μπορεί να βάλουν στους XT, πχ χαμηλότερη κατανάλωση ή περιθώρια overclocking ή κάπως δαφορετικά χαρακτηριστικά. . Μαζί με τους σκέτους, πχ R5 3600 και τους X, πχ 3700X και τους PRO πχ PRO 3700, PRO 3600 θα εχουμε και τους XT και σε 5-6 μήνες και τους 4000. Θα μας μπερδέψουν, πόσοι θα είναι οι RYZEN σε κυκλοφορία, 25? παραπάνω? Μετά θα παραπονιούνται που δεν χωράνε και οι 40 στο BIOS.
 12. μπήκαν σε σπίτι συγγενή ρίχνοντας την πόρτα του διαμερίσματος πολυκατοικίας, ήταν όμως ξύλινη και όχι θωρακισμένη. τι μπορεί να γίνει σε σπίτι (εξοχικό ή μονοκατοικία) με κάποιο τροχό, πχ makita, και με 2-3 εφεδρικές μπαταρίες? edit: merged posts. είσαι από τους ελάχιστους που μαθαίνουν από τα λάθη ή παραλείψεις των άλλων ή χωρίς να την έχουν πατήσει πρώτα, οι περισσότεροι (και γω μέσα) πρέπει πρώτα να τους κλέψουν και μετά να αρχίσουν να σκέφτονται.
 13. καλορίζικη και να παραμείνει ως αποτροπή και άθικτη. Απαραίτητη κίνηση/επένδυση για την εποχή μας. ας μην δραματοποιούμε και γενικεύουμε τα πράγματα, αλλιώς αν κάποιος θέλει και είναι αποφασισμένος να μπει θα μπεί, ακόμα και στην αμερικάνικη πρεσβεία. η όλη ιδέα είναι να μην μπορεί ο κάθε περιστασιακός ή ψιλικατζής να παραβιάσει κλειδαριά ή πόρτα, οι δε έμπειροι και γνώστες να χρειαστούν χρόνο, εργαλεία, ίσως επιπλέον άτομο, πιθανόν να κάνουν θόρυβο ή να τους δουν. Κύλινδροι ασφαλείας, θωρακισμένες πόρτες, κάγκελα στα παράθυρα, συναγερμοί, κάμερες κλπ όλα μαζί λειτουργούν σαν φίλτρο. Μόνον μικρό ποσοστό κλεφτών μπορούν να τα παραβιάσουν και αυτό υπό πολλές προϋποθέσεις και όχι όλο το χρόνο και από αυτούς που μπορούν οι περισσότεροι δεν θα ρισκάρουν για να πάρουν κάτι από την οικοσκευή και 1 τηλεόραση και 2 κινητά.
 14. ok, καλό και το bestprice.gr και ας έχει κάποια θεματάκια εδώ και κει, θα στρώσει με τον καιρό. Εν τω μεταξύ ας προσλάβουν κάνα προγραμματιστή να δει λίγο μπουζί-βαλβίδες στην database τους, γράφω padlock (λουκέτα που κλειδώνουμε πόρτες και ντουλάπια) και μου βγάζει "Παρακαλώ, επιβεβαίωσε την ηλικία σου". Κάτι δεν πάει καλά, θα φταίει η νοθεία στη βενζίνη. Και αν γίνεται ας αφήσουν τα dark theme για αργότερα, αυτά είναι για μεγάλα παιδιά, άνω των 18.
×
×
 • Δημιουργία νέου...