Προς το περιεχόμενο

staman007

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  40
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  100%

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από staman007

 1. Με ενδιαφέρει το tablet. Στέλνω πμ. Άκυρο, μόλις είδα ότι δεν κάνεις αποστολές.
 2. Ευχαριστώ πολύ για τον κωδικό!
 3. Αποσύρω το ενδιαφέρον μου για την τσάντα.
 4. Με ενδιαφέρει η τσάντα για λάπτοπ, στέλνω πμ.
 5. Με ενδιαφέρουν οι μητρικές αν γίνεται αποστολή. Στέλνω πμ.
 6. Απλά το αναφέρω. Ένας αντάπτορας δεν μπορεί να δουλέψει σε όλα τα ίδια πληκτρολόγια/ποντίκια. Τα προγραμματίζουν να δουλεύουν με διαφορετικές συχνότητες για να μην συγχέονται σε χώρους που έχουν πολλούς υπολογιστές κοντά μεταξύ τους (πχ σχολεία, internet cafe).
 7. Εγώ θα έλεγα να απενεργοποιήσεις τα Intel HD Graphics και μετά να δοκιμάσεις να κάνεις την εγκατάσταση των drivers.
 8. Ενώ η φιλοσοφία αγοράς από Ελλάδα δεν είναι.. Όπως και να το κάνεις κανένα κινητό δεν κατασκευάζεται στην Ελλάδα, οπότε είτε είσαι εσύ ο διαμεσολαβητής είτε είναι άλλος, η πλειοψηφία από Κίνα έρχονται.
 9. δες δύο μηνύματα πάνω από το δικό σου και θα καταλάβεις. Το να ρωτήσεις για εξήγηση που δεν είχα δώσει στο αρχικό μου post θα ήταν πιο ευγενικό από το να προσπαθείς να επιβληθείς. Ούτε εμένα με ενδιαφέρει τι γίνεται "σε κεντρικότατο μεγάλο ελτα μεγάλου δήμου της Αττικής". Όλα τα ΕΛΤΑ είναι το ίδιο και σε όλα τα ΕΛΤΑ όταν στέλνεις κάτι με αντικαταβολή το στέλνεις μέσω της επιταγής που έδειξα. Εσύ παρόλο που δεν καταλάβαινες για τι πράγμα μιλάω, επέμενες ότι δεν είχα καταλάβει. Αυτό σου λέω να μην κάνεις, αν δεν καταλαβαίνεις, μην λες του άλλου ότι δεν καταλαβαίνει. Τώρα εσένα όταν στέλνεις κάτι με αντικαταβολή μπορεί να στη συμπληρώνουν οι υπάλληλοι την επιταγή και να μην την πιάνεις ποτέ στα χέρια σου. Αυτό είναι άλλο πράγμα.
 10. Ναι τα είχα μαζί μου μόλις πήγα στα ΕΛΤΑ και τα έβγαλε φωτοτυπία ο προϊστάμενος εκεί πέρα. Εφόσον του είπα να περιμένει τη φύλαξε τη φωτοτυπία μαζί με την αίτηση που συμπλήρωσα. Έστειλα εκείνη την εικόνα γιατί εκείνη την ώρα δεν έβρισκα ολόκληρη την επιταγή αντικαταβολής και μου κάνατε όλη επίθεση ότι δεν είχα καταλάβει. Αυτή είναι η επιταγή που συμπληρώνω και έχω καμιά εικοσαριά τέτοιες: Προσπάθησε να το κάνεις εσύ πράξη πρώτα πριν παροτρύνεις τους άλλους. Άλλα μας έλεγες χθες περί του θέματος απώλειας της επιταγής:
 11. Εμένα μου είπαν ότι δεν ισχύει αυτό.. Όντως απαράδεκτη η όλη κατάσταση..
 12. Γνωριζόμαστε με τον ταχυδρόμο, μίλησα σήμερα μαζί του και μου είπε ότι δεν έχει περάσει στα χέρια του. Είπα και στα ΕΛΤΑ να φυλάξουν την αίτηση που συμπλήρωσα να περιμένω καμιά εβδομάδα ακόμα μπας και. Γιατί και με τα 5€ που θα δώσω μπαίνω μέσα σε επιταγή αξίας εικοσάρικου..
 13. Μάλλον ούτε εσύ γνωρίζεις..
 14. Λοιπόν για να πω τι γνωρίζω και να μου πείτε τι δεν έχω καταλάβει. Όταν στέλνω έναν φάκελο με αντικαταβολή δίνω και την επιταγή μαζί που την έχω συμπληρωμένη ήδη. Έχει τρία κομμάτια που κόβονται. Το κάτω το κρατάει το ταχυδρομείο του παραλήπτη και το πάνω κομμάτι το στέλνουν πίσω στην πόλη μου. Όταν παραλαμβάνω υπογράφω στο πάνω δεξιά κομμάτι το οποίο και κρατάνε και μαζί με τα χρήματα μου δίνουν το πάνω αριστερό κομμάτι. Είναι κάτι που δεν έχετε καταλάβει εσείς ίσως; Αυτό που έχει συμβεί είναι ότι έχει χαθεί το πάνω κομμάτι που ήταν να είχε έρθει στα ΕΛΤΑ της πόλης μου, ενώ το κάτω το έχουν στα ΕΛΤΑ του παραλήπτη.
 15. Εγώ δε μίλησα για επιταγή να μου έρθει στο σπίτι. Μίλησα για απώλεια επιταγής μετά την παραλαβή και πληρωμή του φακέλου. Κανείς όμως δεν απάντησε στην ερώτησή μου. Edit: Λάθος, τώρα παρατήρησα ότι στο αρχικό ποστ ανέφερα ότι δε μου έχει έρθει καμία επιταγή. Εννοώ ότι γενικότερα έχει χαθεί η επιταγή (αυτό που λέει και ο τίτλος δηλαδή), δεν έχω πάρει χρήματα και ρωτάω αν μπορώ να πάρω αποζημίωση σε τέτοια περίπτωση.
 16. Θα προτιμούσα να απαντήσει κάποιος που να γνωρίζει.. Όταν ο παραλήπτης δώσει τα λεφτά, στέλνεται η επιταγή από τα ΕΛΤΑ του παραλήπτη στα ΕΛΤΑ της πόλης μου όπου και μου φέρνει ο ταχυδρόμος τα λεφτά στο σπίτι.
 17. Καλησπέρα στο forum. Είχα στείλει στις 29/4 ένα φάκελο με αντικαταβολή αξίας 24,40€. Τον παρέλαβε ο παραλήπτης στις 4/5. Εμένα δε μου έχει έρθει καμία επιταγή μέχρι τώρα, και συνήθως μου έρχονται στη βδομάδα πάνω μιας και στέλνω συχνά με αυτόν τον τρόπο. Κάλεσα σήμερα το κατάστημα ΕΛΤΑ του παραλήπτη και μου είπαν ότι η επιταγή είχε αποσταλεί από αυτούς. Μετά πήγα στο κατάστημα που είχα στείλει και με έβαλαν να συμπληρώσω μια αίτηση αναζήτησης για την απώλεια της επιταγής. Και αφού τη συμπλήρωσα με ενημέρωσαν ότι είναι να πληρώσω 5€ και αρνήθηκα. Αποζημίωση δεν πρέπει να μου κάνουν; Δεν μπορώ στην περίπτωση αυτή να συμπληρώσω αίτηση αποζημίωσης;
 18. Ααα καλά, νόμιζα ότι ήταν 25/1/2020. Δεν πρόσεξα τη χρονολογία, my bad..
 19. Το έψαξα λίγο και βρήκα ότι τη χώρα μπορείς να την αλλάξεις στα Account Settings -> General: (Δεν έχω κάνει όμως καμία δοκιμή έτσι)
 20. Έγινε τίποτα; Γιατί και εμένα τώρα γίνονται τα ίδια ακριβώς.
 21. Όντως δε γίνεται να αγοράσεις παραπάνω από ένα παιχνίδια τη φορά για να ισχύσει το κουπόνι. Δεν το ήξερα.. 10€ για το Watch Dogs 2 Gold Edition.
 22. Μάλλον δεν το καταλαβαίνω.. Ok ας έχει πέσει η τιμή της τούρκικης λίρας, δεν θα έπρεπε να είχαν ανέβει οι τιμές των παιχνιδιών ανάλογα; Αν είναι έτσι τα πράγματα δεν αξίζει να πάρει κάποιος μόνο αυτό το παιχνίδι, καθώς αν βάλει 4-5 παιχνίδια ακόμα στο καλάθι και ισχύσει το κουπόνι, θα τα πάρει όλα για 2€.
 23. Έφτιαξα άλλο account εξ' αρχής με vpn και ναι 3€ χρεώθηκα. Από το δικό μου account δε το δοκίμασα καν για να μην έχω θέματα.
 24. Πάντως για αγορά από Τουρκία με οποιαδήποτε χρεωστική κάρτα χρεώνει 3€ περίπου χωρίς κουπόνι. Χαμηλό ΦΠΑ; 🤨
×
×
 • Δημιουργία νέου...

Χρήσιμες πληροφορίες

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.