Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

nikos_k1

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  119
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

37 Excellent

Σχετικά με nikos_k1

 • Κατάταξη
  Senior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 28 Αυγούστου

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.480 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα φίλε μου, δυστυχώς ισχύει αυτό που σου είπαν στο κατάστημα για την αντικατάσταση, καθώς και για την αλλαγή συσκευής. Συνέβη πρόσφατα σε οικείο πρόσωπο που άλλαξε κινητό με eSim και ενώ ψάχναμε γιατί δεν λειτουργεί η τηλεφωνία σε ερώτηση στο κατάστημα την ενημέρωσαν ότι χρειάζεται να βγει καινούρια eSim για τη νέα συσκευή.
 2. Το ρουτερ το έχεις απευθείας ή με Splitter? Γιατί φαίνεται να μαζεύεις ξαφνικά χιλιάδες CRC Error και γι αυτό χαμηλώνει και η ταχύτητα.
 3. nikos_k1

  Στρατός/Θητεία/ΕΔ

  Καλημέρα σε όλους, οι εσσο κατά 90% παρουσιάζονται την δεύτερη βδομάδα του μήνα ή αυτό αλλάζει ανά εσσο?
 4. Καλημέρα φίλε μου, θα πάρεις στο 13788 και θα πεις ότι κάηκε από κεραυνό και θα γίνει αντικατάσταση δωρεάν.
 5. Καλημέρα σε όλους. Αρχικά να σας ευχαριστήσω όλους για τις απαντήσεις σας πάνω στο θέμα. Σε επικοινωνία που υπήρξε με τον Δήμο, η απάντηση που έλαβα είναι ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι γιατί γίνεται σε ώρες εκτός κοινής ησυχίας. Αναφορικά με τα αλουμίνια με διπλά τζάμια και υψηλό βαθμό ηχομόνωσης ναι το έχουμε σκεφτεί και είναι στα άμεσα σχέδια για υλοποίηση. Να ενημερώσω ότι σε όλη τη διάρκεια της ημέρας έρχονται παιδιά και παίζουν (όπως και αυτή τη στιγμή που γράφω), αλλά ακόμα και με τις φωνές δεν έχουμε πρόβλημα. Το πρόβλημα βρίσκεται στην συγκεκριμένη κυρία η οποία νομίζει
 6. Καλησπέρα σε όλους, όπως αναφέρω και στον τίτλο έχω ένα πρόβλημα με θόρυβο από παιδική χαρά. Για να γίνω πιο σαφής και αναλυτικός, κολλητά στο σπίτι μου υπάρχει παιδική χαρά η οποία άνοιξε πρόσφατα μετά από εργασίες τις οποίες πραγματοποίησε ο Δήμος. Να πω από την αρχή ότι δεν είμαι κατά του να πηγαίνουν τα παιδιά και να παίζουν, καθώς και να ακούγονται οι φωνές τους κατά το παιχνίδι. Το πρόβλημα βρίσκεται με μια συγκεκριμένη κυρία, η οποία φέρνει τα παιδιά της τα οποία κυριολεκτικά ουρλιάζουν 3 ώρες συνεχόμενα, ενώ τα υπόλοιπα παιδιά παίζουν κανονικά με ελάχιστο θόρυβο. Στην
 7. Καμιά πόρτα στο Dslam θα είχε θέμα ή κανένα ζεύγος λογικά θα ήθελε αλλαγή.
 8. nikos_k1

  Αλλαγή πηγής & ηχείων

  Καλησπέρα φίλε μου, μια πρόταση για ηχεία από εμένα είναι τα TRF. Τα τοποθέτησα το καλοκαίρι μαζί με πηγή από Banggood και είμαι παραπάνω από ευχαριστημένος.
 9. nikos_k1

  Αντηλιακές μεμβράνες

  Καλησπέρα φίλε μου, στο δικό μου αμάξι (Smart 451) δεν αφαιρέθηκε τίποτα για την εγκατάσταση. Βέβαια είναι και πολύ απλή η τοποθέτηση στο Smart.
 10. Το καταλάβαμε ότι όταν απαγορεύεται δεν παρκάρουμε. Εσύ μάλλον δεν έχεις καταλάβει ακόμη ότι όταν κάποιος παρκάρει μπροστά στο γκαραζ σου δεν πας να του καταστρέψεις την περιουσία.
 11. Όταν πάντα φίλε μου το γκαράζ είναι νόμιμο και έχει και την αντίστοιχη σήμανση. Και στο αναφέρω διότι στην γειτονιά μου έχω 2 γκαράζ τα οποία δεν έχουν σήμανση και οι ιδιοκτήτες τους βάζουν τα αμάξια μέσα μόνο όταν βρέχει ή όταν δεν βρίσκουν να παρκάρουν, αφού έχουν γυρίσει 3-4 τετράγωνα για κανένα 20λεπτο.
 12. nikos_k1

  Πρόβλημα με A/C

  Σε ευχαριστώ και πάλι πάρα πολύ για τις πληροφορίες! Να είσαι καλά.
 13. nikos_k1

  Πρόβλημα με A/C

  Καλησπέρα σε όλους εκ νέου και σας ευχαριστώ και πάλι για τις απαντήσεις. Φίλε @meletis_m να ενημερώσω ότι δεν έχω τον κωδικό του μοτέρ διαθέσιμο, αλλά αν σε βοηθάει είναι η έκδοση με τα 84 άλογα που έχει και Turbo. Επίσης να ενημερώσω ότι σήμερα το αμάξι πήγε στον μηχανικό και μετά από έλεγχο στον αισθητήρα θερμοκρασίας της καμπίνας, το πρόβλημα ήταν ότι λόγω του σημείου που βρίσκεται (κοντά στα πόδια του συνοδηγού) είχε κουνηθεί το βύσμα του αισθητήρα και έδινε λάθος τιμές. Μετά από τοποθέτηση εκ νέου και έλεγχο για αρκετή ώρα, πλέον λειτουργεί το A/C και βγάζει ψυχρό αέ
 14. nikos_k1

  Πρόβλημα με A/C

  Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις πληροφορίες. Να σου πω την αλήθεια και εμένα δεν μου λέει κάτι το ότι το μηχάνημα που βάζει το φρέον το κάνει με ακρίβεια. Απλά με ‘’ενόχλησε’’ ότι όταν το πήγα δούλευε έστω και με χαμηλή ροή και τώρα προσπαθεί να με πείσει ότι δεν είναι σίγουρα το φρέον και φταίνε όλα τα άλλα.
 15. nikos_k1

  Πρόβλημα με A/C

  Έχει το αντίστοιχο μηχάνημα ο μηχανικός για την συντήρηση του A/C και μου ανέφερε ότι βάζει συγκεκριμένη ποσότητα για κάθε αυτοκίνητο. Εγώ θα πάω αύριο και θα απαιτήσω να κάνει εξαέρωση/έλεγχο κυκλώματος. Απλά το ζήτημα μου εμένα είναι ότι πάει να το ρίξει σε άλλα ζητήματα και δεν μπορεί να κάνει την απλή ενέργεια να ελέγξει το φρεον. Εννοείται ότι θα σας κρατάω ενήμερους.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.