Προς το περιεχόμενο
  • Εγγραφή

Konstantine4U

Members
  • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

    57
  • ΜΕΛΟΣ

  • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

15 Good

2 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Konstantine4U

  • Κατάταξη
    Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.648 προβολές προφίλ
  1. Konstantine4U

    Halo Reach limited edition - Xbox 360

    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 15/10/2021 08:29 πμ

    • Πώληση
    • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

    Η σπάνια limited edition του αριστουργήματος Halo Reach σε ΑΡΙΣΤΗ κατάσταση. Καμία γρατζουνιά, απλά δείτε τις φωτογραφίες. Όσοι μένετε Αθήνα το βλέπετε & από κοντά. Η τιμή είναι τελική. Παραλαβή από μετρό Αγίου Δημητρίου, έξω από το Metromall. Στέλνω και πανελλαδικά. Εγγύηση οι αξιολογήσεις μου.

    40 €

  2. Έχεις ένα δίκιο που να μην είχες 😂
  3. Επειδή παίδες έχω μπερδευτεί, υπάρχει κάποια διαφορά στην ονομασία σε σχέση με εμάς εδώ? Επειδή έχω έναν γνωστό που έχει πάρει το redmi 10 pro. Νόμιζα ότι το 10άρι έχει βγει ήδη.
  4. Πάρα πολύ καλή δουλειά. Τα fan made καταλήγουν καλύτερα από πολλές κινηματογραφικές παρωδίες. Ίσως επειδή είναι αυτό που λένε οι λέξεις (fan made), επειδή πολύ απλά είναι φτιαγμένο από ανθρώπους που έχουν παίξει ΌΛΗ τη σειρά & την έχουν λατρέψει & μπορούν να προσδώσουν το ύφος & την πλοκή που απαιτείται για να γίνει κάτι πολύ καλό. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η ταινία Dragon Ball 🤮 ακόμα ξερνάω 🤮🤮🤮
  5. Αισθητήρα tof έχει το μεγάλο που δεν έχει το μικρότερο.
  6. Συμφωνώ φίλε μου. Ήμουν σκεπτικός στην αρχή να πω την αλήθεια αλλά είπα να δοκιμάσω την εμπειρία χρήσης ενός Huawei χωρίς τις λεγόμενες υπηρεσίες google με ότι συνεπάγεται. Τώρα πλέον όχι μόνο δεν έχω καταλάβει διαφορά αλλά αυτά που θέλω εγώ προσωπικά να κάνω μου φαίνονται πιο εύκολα στη συσκευή που κρατάω τώρα. Άλλοι έχουν άλλες απαιτησεις οι οποίες μπορεί να σχετίζονται για παράδειγμα με παιχνίδια. & πάλι έχω το more apps, κατεβάζω αυτό που δεν έχω στο AppGallery ακόμα & είμαι έτοιμος. & μου έρχονται & ενημερώσεις. Τώρα αν θες ντε & καλά να βλέπεις playstore κατέβασε από
  7. Η συσκευή θα αξίζει τα λεφτά της 100%. Το θέμα είναι να έχεις υπομονή, να βρεις τις εφαρμογές που χρειάζεσαι για να συνεχίσεις να κάνεις τη δουλειά σου. Σαν πρώην Samsung χρήστης, μετά το s20 ultra, εμπιστευτικά τη Huawei (χρήστης p40 pro) & δεν το μετάνιωσα. Στην αρχή ψιλοδυσκολεύτικα αλλά βρήκα λύσεις. Τα έχω συγχρονίσει όλα & μια χαρά. Έβαλα & το gspace το οποίο τελικά δεν το χρησιμοποιώ. Το λειτουργικό του πολύ πιο smooth από τα galaxy. Μπαταρία υπερκομπλέ. Κάμερα σούπερ. Όλα μια ιδέα είναι τελικά, μια συνήθεια που τελικά αν ψαχτείς στο τέλος θα είναι σα να μην έχει αλλάξει κάτ
  8. Επίσης, σε περίπτωση που πάθει κάτι η τηλεόρασή μου ο κωτσοβολος μου έδωσε τηλέφωνο για τα κεντρικά του κωτσοβολου & όχι της lg. Από εκεί θα ερθουν από τον κωτσοβολο & θα αξιολογησουν τη ζημιά. Φιλέ μου λυπάμαι για την αντιμετώπιση που είχες διότι με τα λεφτά που δίνουμε απαιτούμε να έχουμε την καλύτερη αντιμετώπιση.
  9. Μάλλον δεν κατάλαβες φίλε μου πως όταν έκανα την 5ετή εγγύηση από κωτσοβολο δεν ασχολούμαι με την lg hellas που έδινε 2 χρόνια αλλά με τον ίδιο τον κωτσοβολο. Φίλος είχε την b6 και του την άλλαξαν με c7 λόγω burn in. & αυτό επειδή δεν είχαν την ίδια να του δώσουν. Βγήκε & κερδισμένος.
  10. Εγώ που πήρα την c8 στις 55 ίντσες από κωτσόβολο είχε τότε προσφορά η ίδια η lg 300 ευρώ δωροκάρτα αν την έπαιρνες τότε μέχρι τέλος της χρονιάς. Έκανα & πενταετή εγγύηση επίσης του κωτσόβολου & είμαι καλυμμένος για όλα. & ευχαριστημένος απόλυτα.
  11. Κάτοχος s7 edge & περιμένοντας το s20 ultra να πω ο,τι δεν είναι άσχημο. Αν στα ίδια λεφτά κυμαίνεται & το motorola razr, όπως έχει ακουστεί, τότε & λόγω ανώτερου hardware είναι πρώτη επιλογή για όποιον επιθυμεί κάποιο clamshell smartphone.
  12. Notch free επειδή θα χρησιμοποιείται η τριπλή κάμερα & για selfie όπως θα διπλώνει. Όχι & άσχημα...
  • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.