Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

apollon18

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  56
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

37 Excellent

Σχετικά με apollon18

 • Κατάταξη
  Advanced Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

531 προβολές προφίλ
 1. Καλησπέρα σας, επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, έχετε δεί κάτι πετρινα σπίτια που υποστηρίζουν ότι δεν είναι προκατ. Φαίνονται πραγματικά απίστευτα για τις τιμές που αναγράφουν. Δεν δίνω link για ευνόητους λόγους. Απλώς το ψάχνω γιατί θα με ενδιαφερε σαν λύση. Έχει κανείς εμπειρία?
 2. apollon18

  Μηχανη 400cc

  Δες για καινούριο το MAXSYM TL. Είναι scooter αλλά με συμπεριφορά μηχανης. Άνετο. Μπορείς να βάλεις και κουβέρτα να μην κρυώνεις. Για μέσα στην πόλη τέλειο και χαλαρά όμως πάς στην εθνική. Δεν έχεις θέμα με το "ξύλο". Δες το...αξίζει.
 3. Σχετικά με τις εξετάσεις, υπάρχει πορεία. Το αναφέρω γιατί διάβασα ότι δεν υπάρχει. Γενικά όμως σαν συμβουλή. Επειδή είναι η πρώτη σου μηχανή να πάρεις καινούριο. Βρες από την SYM όπως προείπαν και άλλου κάποιο καινούριο ώστε να είσαι σίγουρος. Μην πάρεις μεταχειρισμένο beverly που τους έχουν πιει το αίμα.
 4. Ποσό που διαθέτουμε : 500€ Χρήση υπολογιστή : παιδί γυμνασίου και Minecraft Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε: - Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη. όχι Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι? όχι Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος). αδιάφορο Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα? αδιάφορο Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύσ
 5. apollon18

  Vodafone H300s

  το φτηνό αδερφακι του 7590 (ρωτάω αν το είχες ψάξει και αυτό). Οπότε και VoIP την είδε κατευθείαν.....
 6. apollon18

  Vodafone H300s

  Δουλέυει και η τηλεφωνία? Αυτό που πήρες ή το 7530? Σε τι τιμούλα το βρήκες αν επιτρέπεται?
 7. apollon18

  Φακοί (Flashlights)

  Αυτός τι λέει? τον έχει κανείς? Vapcell S4+
 8. apollon18

  Φακοί (Flashlights)

  4 x 18650 με πόσα mA ταυτόχρονα τις φορτίζει?
 9. apollon18

  Φακοί (Flashlights)

  Καλησπέρα σας, διάβασα αρκετά reviews για φορτιστές μπαταριών. Σε μπαταρίες κατέληξα στις "Panasonic NCR18650B 3,7V 3400mAh Button Top Με προστασία". Απλά πολύ καλές. Για φορτιστή δεν μπορώ να βρω τον καλύτερο σε σχέση πάντα με την αξία του. Καμία άποψη? Θα φορτίζει 4 από τις μπαταρίες που ανέφερα.
 10. Μπορείς να αγοράσεις αυτό και να βάλεις switchακια φτηνα στις εξόδους για απόλυτο έλεγχο του δικτύου σου. https://teklager.se/en/products/routers/apu2e4-open-source-router
 11. Και έφαγα άκυρο....αντιπροσφορά δίνουν την F&U FL2D 5507 UH. Τι λέτε?
 12. Απλώς το Vodafone δεν έχει λειτουργία bridge.
 13. Λοιπόν το έκανα. Θέλει να απενεργοποιήσεις φυσικά το εσωτερικό του firewall. DHCP ανοιχτό. όπως και το WAN DHCP του pfsense. Γενικά το συγκεκριμένο modemακι είναι χάλια. Η vodafone δεν σε αφήνει να εγκαταστήσεις κάποιο δικό σου (βασικά αν σε νοιάζει το τηλ.). Τώρα το επόμενο βήμα αφού περάσει κάποιο χρονικό διάστημα για να μάθω τα του pfsense είναι ένα managed switch (το έχω αγοράσει) για να φτιάξω το εσωτερικό δίκτυο όπως θέλω και τα WiFI (εσωτερικό και guest). Αν σας ενδιαφέρει πάντως για καλό boxaακι pfsense pm για να σας πω ποιο αγόρασα (δεν θέλω να θεωρηθεί διαφήμιση).
 14. Ναι αυτή δήλωσα. και εύρος DHCP από 192.168.1.2 και μετά.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.