Προς το περιεχόμενο

Nnoutas

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  258
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

70 Excellent

Σχετικά με Nnoutas

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.205 προβολές προφίλ
 1. Η αξία του κάθε προϊόντος αναγράφεται πάνω στο πακέτο. Τώρα αν ο τελωνειακός υποπτεύεται ότι κάποιο πακέτο αναγράφει χαμηλότερη αξία από την πραγματική ζητάει αποδεικτικά αγοράς.
 2. Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί. Ναί μπορείς να βάλεις ότι ακουστικά θες
 3. Ή το πιο πιθανό να μην επικοινωνήσουν καθόλου μαζί σου, να κολλήσουν το πρασινο αυτοκόλλητο και να συνεχίσει την πορεία του. Edit Η απάντηση πήγαινε στο προηγούμενο φίλο και το έγραψα κατά λάθος εδώ.
 4. Υπάρχουν και περιπτώσεις που την γλιτώνουν αλλά δεν είναι ο κανόνας.
 5. Μήπως είχες πληρώσει import fees με την αγορά;
 6. Είπαμε. Μέχρι 22 ευρώ μαζί με τα μεταφορικά. Οπότε στο παράδειγμά σου το τελικό ποσό ξεπερνα αυτό το ποσό και θα χρεωθείς. Όλα τα δέματα που έρχονται από χώρες εκτός ΕΕ περνάνε από το τελωνείο, ελέγχονται και για όσα χρειάζεται (άνω των 22 ευρώ) μπαίνει η έξτρα χρέωση
 7. Μα, εφόσον είναι μονο 5 ευρώ, είναι κάτω από την ατέλεια των 22 (μαζί με τυχόν μεταφορικά) οπότε δεν υπάρχει περίπτωση χρέωσης στο τελωνείο.
 8. Χωρίς να είμαι σίγουρος 100%, νομίζω ότι αυτό απλά σταματά τη συνδρομή στο τέλος του μήνα.
 9. 1) Ναι 2) Μπορείς να απενεργοποιήσεις την αυτόματη ανανέωση και όταν λήξει προσθέτεις τη διάρκεια που θες με την πατέντα. Τα λεφτά δεν επιστρεφονται.
 10. Δεν παίζει να πληρώσεις εξτρά εδώ αν η αξία είναι κάτω από 22 ευρώ (μαζί με τα μεταφορικά)
 11. Πολύ γρήγορη αποστολή. Παρέλαβα με speedex σε 13 μέρες. Απλά δεν έχει ενημέρωση το τρακιν μέχρι να παραλάβει εδώ η speedex.
 12. Ότι και να επιλέξεις είναι τυχαίο το πόσο γρήγορα θα έρθει. Όλα τα δέματα από αλι "κολλάνε" για πολλές μέρες στο αεροδρόμιο- τελωνείο.
 13. Τελικά κατάφερα να συνδεθώ 2 ώρες μετά.
 14. Προσπαθώ να συνδεθώ σήμερα με το tunnelbear σε Brazil και δεν μπορώ. Σε όλες τις άλλες χώρες κανονικά. Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα;
 15. Ευχαριστώ. Συμφέρει περισσότερο από τις εβδομαδιαίες που αναφέρονται σε προηγούμενα πόστ;
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.