Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

tolistrk

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  13
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1 Neutral

Σχετικά με tolistrk

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 27/11/1979

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Άνδρας

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Trikala

Πρόσφατες Επισκέψεις

975 προβολές προφίλ
 1. tolistrk

  Είκονες και copyright

  Μόνο κάποιος που κάνει αυτή τη "δουλεία" μπορεί να μας δώσει απαντήσεις στα καυτά ερωτήματα 😁 Όλα τα άλλα είναι κουβέντα να γίνεται, όχι ότι είναι κακό, άλλωστε σε forum γράφουμε!
 2. tolistrk

  Είκονες και copyright

  Ευχαριστώ για την απάντηση άλλα όπως βλέπεις εσύ και από τα αποτελέσματα που έψαξες για Lewis Hamilton με άδεια creative common βγάζει μόνο 5-6 φώτο με την φόρμα της mercedes η άλλες είναι 8 χρόνια και πιο παλιές. Και υπόψιν είναι ο το πιο δημοφιλές πρόσωπο αυτή την εποχή στην Formula 1, φαντάσου να έψαχνες για κάποιο άλλο πρόσωπο στο χώρο αυτό. Σκέψου τώρα μια ιστοσελίδα που θέλει να ανεβάζει 2 με 3 άρθρα τη ημέρα με περίπου 2 - 3 φώτο το κάθε άρθρο. Δύσκολα τα πράγματα!
 3. tolistrk

  Είκονες και copyright

  Εγώ παιδιά πιστεύω ότι οι ποιο πολλοί είναι παράνομοι, ειδικά στο θέμα τον σπορ που ενδιαφέρομαι εγώ να κάνω ιστοσελίδα. Τόσες ιστοσελίδες ελληνικές και ξένες δεν μπορεί όλοι αυτοί να αγοράζουν φωτογραφίες, Πολλά site έχουν άρθρα π.χ. formula 1 με πρόσφατες φωτο του συγκεκριμένου αγώνα όπου αναφέρεται το άρθρο.
 4. tolistrk

  Είκονες και copyright

  ευχαριστώ για την απάντηση 😀 Το είχα δει το unsplash που πρότεινες αλλα π.χ. οταν έψαξα για lewis hamilton δεν έχει ούτε μια φώτο! Το ίδιο ισχύει και για το pixabay και όλα τα παρόμοια, τελικά κάτι παίζει που δεν το γνωρίζω🙄 Τόσα site και τόσοι youtubers έχουν κανάλια με περιεχόμενο αρκετά σχετικο, τι να πω. Τουλάχιστον αν γνωρίζει κάποιος ας προτείνη κάποιες ιστοσελίδες που παρέχουν υλικό.
 5. tolistrk

  Είκονες και copyright

  Γεια σε όλους. Σκέφτηκα να ξεκινήσω για αρχή ένα blog με θέμα το μηχανοκίνητο αθλητισμό και συγκεκριμένα στην αρχή για τη Formula 1. Αφιέρωσα ψάχνοντας μερικές ώρες στο διαδίκτυο ώστε να βρω δωρεάν φωτογραφίες (και πρόσφατες) σχετικά με το θέμα της ιστοσελίδας που θέλω να κάνω, αλλά γρήγορα κατάλαβα πως δεν υπάρχει καθόλου ποικιλία. Μέτα λέω θα ψάξω να δω τι παίζει επί πληρωμή, αλλά και πάλι ήρθε η απογοήτευση διότι δεν βρήκα κάτι. Μερικά site που βρήκα ζητάνε τρελά λεφτά π.χ. 200+ ευρώ την κάθε φωτογραφία και κάποια άλλα συνδρομές με πάνω απο 100 ευρώ το μήνα. Και ερωτώ λοι
 6. Παιδιά απαντήσεις πιστοποιήσεις για Τεχνικός Η/Υ έχουμε τίποτα; 🙂
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.