Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

k.perdikoulis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  0
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με k.perdikoulis

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

1.173 προβολές προφίλ
 1. Δευτέρα κανονικά θα πρέπει να εμφανιστεί.
 2. Λογικά κατ' εξαίρεση σε εμένα και σε όσους είναι υφιστάμενοι συνδρομητές.
 3. Καλησπέρα και από εμένα, και εγώ παρακολουθώ το συγκεκριμένο θέμα και είμαι στο NRG save 40 περίπου 2 μήνες χωρίς να έχω ενεργοποιήσει το πρόγραμμα fixed, (Korakie μας πήρες στο λαιμό σου 😀) πλάκα κάνω, επικοινώνησα σήμερα με το αρμόδιο τμήμα και τους έκανα παράπονα ότι είχα συμφωνημένη τιμή για το πρόγραμμα fixed στα 4 ευρώ και θα το ενεργοποιούσα μετά το δωρεάν 4μηνο. Για να μην πολυλογώ στο τέλος καταλήξαμε ότι κατ' εξαίρεση θα μου αφήσουν το fixed στα 4 ευρώ. Μεγάλο ευχαριστώ στα παιδιά που ασχολούνται με αυτό το θέμα.
 4. Καλημέρα, στη δική μου περίπτωση (Eurobank) με βόλεψε που έγινε έτσι γιατί κάθε τέλος του μήνα πήγαινα στο ταμείο της τράπεζας και ενώ είχα τα χρήματα από τον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο, εγώ έπρεπε να καταθέσω το υπόλοιπο των χρημάτων για να μη φαίνεται ληξιπρόθεσμο.
 5. Στο σύστημα του ΓΕΦΥΡΑ, στις πληρωμές φαίνονται το ποσοστό της επιδότησης και το ποσό που καταβάλει το δημόσιο.
 6. Ναι, σου αναφέρει το ποσό που της επιδότησης που θα καταβάλει το κράτος με το ποσοστό που του αναλογεί, καθώς και το ποσό που καλείσαι να καταθέσεις εσύ.
 7. Καλημέρα, όχι τα χρήματα μπαίνουν στο τέλος του μήνα, ίσως Παρασκευή ή Δευτέρα.
 8. Καλησπέρα, σε εμένα ήρθε σήμερα το μεσημέρι.
 9. Έτσι ακριβώς και εγώ τα ίδια σκέφτομαι και δεν επαναπαυόμαι με τα λεγόμενα της Eurobank
 10. Έτσι έγινε, τον περασμένο μήνα πήγα και πλήρωσα μέσω του καταστήματος τις 2 προηγούμενες ληξιπρόθεσμες οφειλές. Απλά θεώρησα ότι σύμφωνα με αυτό που είπε χθες ο Nicodemus ότι θα μου τράβαγαν και το υπόλοιπο της δόσης από τον λογαριασμό που εξυπηρετείται το δάνειο. Τέλος πάντων με βλέπω πάλι σε κατάστημα για πληρωμή της ληξιπρόθεσμης οφειλής.
 11. Καλησπέρα και καλό μήνα σε όλους, σε εμένα πάντως πελάτης Eurobank μου τράβηξαν μόνο το ποσό από τον ειδικό λογαριασμό και μου άφησαν το ποσό που μου αναλογεί ανέγγιχτο ζ με αποτέλεσμα για ακόμη μια φορά να φαίνεται ληξιπρόθεσμο.
 12. Καλημέρα και καλή εβδομάδα σε όλους, και εγώ μόλις έλαβα το πολυπόθητο mail, πελάτης eurobank.
 13. Καλησπέρα, το ίδιο και σε εμένα, ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
 14. Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, τελικά και εγώ απευθύνθηκα σε καταστήματα της Eurobank και έκανα κατάθεση το ποσό της ληξιπρόθεσμης δόσης. Καλό είναι κάποια στιγμή να φτιάξουν το σύστημα για να μην έχουμε κάθε μήνα το πάρε δώσε στο κατάστημα. Thanks για την ενημέρωση IKthgr και Pegaman.
 15. k.perdikoulis

  Ψησταρια Υγραεριου

  Παιδιά καλησπέρα, μόλις πήρα από το the mart μια tomahawk black Angus για δοκιμή, έχει κανείς να προτείνει τρόπο και χρόνο ψησίματος? Φαντάζομαι Indirect αλλά και στο τέλος direct αλλά από χρόνους τι κάνουμε? Συνήθως τα τρώμε rare ή medium rare. Ευχαριστώ
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.