Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

georgios29

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  32
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

14 Good

Σχετικά με georgios29

 • Κατάταξη
  Junior Member
 • Ημερομηνία γέννησης 23/06/1981

ΑΛΛΑ

 • Τοποθεσία
  Βούλα

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ευχαριστώ για την απάντηση @stonestef. Τελίκα όντως απλά ήθελαν σφίξιμο οι βίδες και δεν έχει κανένα πρόβλημα. Μου ήρθε και το build plate και το linear guide, οπότε έχω spare σε περίπτωση που χρειαστεί. Μέχρι τώρα πολύ ευχαριστημένος με τον εκυπωτή, αλλά δυστυχώς αρκετή φασαρία το όλο post- processing. Οι 2 πρώτες εκυπώσεις μου Mandalorian και Batgirl 😀
 2. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Τελικά επειδή δεν έβρισκα διαθέσιμο τον Saturn και ο Mighty ξέφευγε σε τιμή, πήρα τον Mono X που είχε βγει σε προσφορά. Πρώτη εντύπωση με το που άνοιξα το κουτί, όχι και η καλυτερη. Είδα μια βίδα πάνω στο γυαλί η οποία έλειπε από το κάτω μέρος του Z άξονα. Επίσης η βίδα που υπήρχε αριστερά ήταν χαλαρη. Επίσης το build plate δεν είναι εντελώς επίπεδο. Έστειλα στο support της Anycubic, και μου απάντησαν τη επόμενη μέρα, κάτι που δεν περίμενα με βάση αυτά που διάβαζα για την υποστήριξή τους. Η πρόταση τους ήταν να μου στείλουν νέο build plat
 3. Καλησπέρα παιδιά, σκέφτομαι να πάρω τον πρώτο resin printer μου για να τυπώνω φιγούρες σε καλύτερη ποιότητα σε σχέση με FDM. Τα πολυ μικρά minis δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα. Μετά από λίγο ψάξιμο, με budget μέχρι 700€ για μεσαίο εκτυπωτή, οι επιλόγες πάνω κάτω είναι: Anycubic Photon Mono X: Θεωρητικά ο καλύτερος βάση specs και με το μεγαλύτερο build volume. Αλλά το τι θα πάρεις είναι λίγο hit or miss. Ορισμένοι χρήστες είανι απόλυτα ευχαριστημένοι, άλλοι έχουν προβληματα όπως warped beds. Κάτι σαν την Creality των resin printers 😛. Elegoo Saturn: Σε reddit/forums, κλπ λένε π
 4. Εγώ πάντως έχω το tempered glass της Creality το οποίο είναι και αυτό 3mm. Νομίζω η διαφορά με το απλό γυαλί είναι ότι έχει κάποια ειδική επίστρωση για να κολλάει καλύτερα.
 5. Το ίδιο ακριβώς πρόβλημα είχα και εγώ στον ίδιο εκτυπωτή. Θεώρησα ότι με glass bed θα διορθωθεί η κατάσταση αφού θα ακουμπάει έστω στις 4 άκρες. Έχω την εντύπωση ότι έκανε το πρόβλημα χειρότερο. Ακόμα και μετά από manual mesh leveling 49 σημείων το κέντρο είναι πιο χαμηλά από τις άκρες. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι ότι έχει κάποιο πρόβλημα το frame, οπότε προς το παρόν κάνω level στο κέντρο και τυπώνω μόνο εκεί.
 6. georgios29

  Xbox Series X Topic v2

  Κοιτάζοντας και εγώ στο site της Microsoft για κονσόλα αγορασμένη 29/01, μου βγάζει εγγύηση σχεδόν 1.5 μήνα παραπάνω! 😮
 7. georgios29

  Xbox Series X Topic v2

  Παρέλαβα σήμερα και εγώ με παραγγελία στις 25/1 από Public. Download τωρα πάλι όλα από την αρχή 🤪
 8. georgios29

  Xbox Series X Topic v2

  Μόλις πήρα τηλέφωνο και εγώ στο Public για παραγγελία που είχα βάλει τη Δευτέρα στις 16:40. Μου είπαν ότι είναι στο κατάστημα της Γλυφάδας αλλά δεν έχει τιμολογηθεί ακόμα. Πήρα και στη Γλυφάδα και μου είπαν ότι έχουν παραλάβει κομμάτια αλλα είναι ακόμα στην κεντρική αποθήκη, Οπότε μάλλον από αύριο για εμένα που είχα βάλει παραλαβή από κατάστημα.
 9. Το κανονικό μου account χρησιμοποίησα και έπαιξε μια χαρά.
 10. Αγόρασα τη περασμένη εβδομάδα απο το Gamivo key του Cyberpunk για το αργεντίνικο store. Έπαιξε μια χαρά κάνοντας redeem το key μέσω VPN
 11. Επειδή έκανα την παραγγελία εχθές χωρίς το band, τους πήρα σήμερα τηλέφωνο. Η απάντηση στο αν ισχύει η προσφορά ήταν ότι ισχύει παρόλο που δεν αφαιρεί την τιμή, και θα έπρεπε να το έγγραφα στα σχόλια... Επειδή η παραγγελία μου ήταν ακόμα υπό επεξεργασία, μου το πρόσθεσαν τηλεφωνικά. Αν και ακόμα δεν έχει εμφανιστεί στην παραγγελία.
 12. Λέω μήπως είναι αυτή η επιλογή, αλλά δεν την δοκίμασα ακόμα.
 13. Για τα λεφτά της μια χαρά μου φαίνεται. Βέβαια στα απλά κανάλια κουράζει. Δεν δοκίμασα κάτι με γρήγορη κίνηση μιας και είναι στο υπνοδωμάτιο των γονιών οπότε πιο πολύ ειδήσεις και εκπομπές θα δείχνει. Αλλά για αυτό μου φάνηκε καλή. Αυτό που μου έκανε άσχημη εντύπωση ήταν ότι σε μια σειρά που έβαλα να παίξει μέσω Plex σε σκηνές με χαμηλό φωτισμό, σκοτείνιαζε όλη η οθόνη. Ίσως φταίει μια ρύθμιση για automatic contrast που νομίζω κάπου πήρε το μάτι μου. Γενικά πάντως αρκετά τίμια.
 14. Κάτοχος και εγώ της 50ρας Hisense από το Σάββατο. Παραδόξως δεν έχω παράπονο από τα, HD τουλάχιστον, κανάλια. Αλλά κατά τα άλλα, εντελώς απογοήτευση. Έχει σβήσει 2 φορές από μόνη της, με μόνο τρόπο να ανοίξει πάλι το να τη βγάλω από τη πρίζα για λίγη ώρα. Σήμερα ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί το τηλεκοντρόλ, και επανήλθε μετά από βγάλσιμο πάλι από το ρεύμα... Λέω να επικοινωνήσω με Γερμανό για επιστροφή. Το κακό είναι ότι από ότι είδα τελείωσε η επιστροφή της eurobank, και ότι προσφορές έχουν μείνει, είναι αρκετά πιο πάνω.
 15. Ευχαριστώ. Θα το ψάξω λίγο ακόμα, αλλά μάλλον προς το Mitsubishi προσανατολίζομαι
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.