Προς το περιεχόμενο

konnak

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  774
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

204 Excellent

Σχετικά με konnak

 • Κατάταξη
  Senior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

4.322 προβολές προφίλ
 1. Δεν έκανα SEPA για λόγους ταχύτητας, θα έπαιρνε μια μέρα επιπλέον. Βέβαια, πλέον το μετάνιωσα που δεν έκανα από την αρχή SEPA... Έκανα σήμερα το πρωί, φαντάζομαι Δευτέρα θα γίνει η μεταφορά.
 2. Παιδιά, γενικά αντιμετωπίζετε πρόβλημα χρησιμοποιώντας κάρτες για deposit (είτε debit είτε credit); Προσπαθώ με Bitstamp και με Kraken. Μετά από δύο επιτυχημένες αγορές με χαμηλά ποσά (100 ευρώ) δοκίμασα κάτι μεγαλύτερο και έκτοτε δεν ολοκληρώνεται ποτέ η συναλλαγή. Από την τράπεζα μου είπαν ότι την πρώτη φορά που δοκίμασα πιο μεγάλο ποσό ενεργοποιήθηκε κάποια δικλείδα (την οποία επαναφέραμε) αλλά τις επόμενες δεν έβλεπαν κάτι περίεργο. Νόμισα ότι για κάποιο λόγο αποτύγχανε το Bitstamp, αλλά και στο Kraken δεν κατάφερα κάτι, ακόμα και επιχειρώντας με μικρά ποσά.
 3. Περίεργο, εμένα παίζει κανονικά. Μήπως παίζει τίποτα με ρυθμίσεις μπαταρίας/παρασκηνίου στο κινητό; Εμένα με το που βγάλω φωτογραφία στο σπίτι βλέπω να συγχρονίζει επί τόπου (εμφανίζεται το εικονίδιο του FolderSync στην μπάρα ειδοποίησης).
 4. Χρησιμοποιώ το FolderSync για να το κάνω αυτό με network drive. Μπορείς να ορίσεις πολλά folder pairs, κατευθύνσεις, πότε να γίνεται το sync (ακαριαία ή με schedule), αν θα γίνεται π.χ. μόνο αν φορτίζει το κινητό, κ.ο.κ.
 5. konnak

  Dexter Season 8

  Το Dexter έπρεπε να τελειώσει με το γαμωτέλειο φινάλε της 4ης σεζόν συν το 1ο μισό του 5x01. Δηλαδή ακριβώς μετά το θάνατο της Ρίτα και με τον Dexter να φεύγει στη θάλασσα με το σκάφος υπό το soundtrack του Conoci la paz. Οι τρεις σεζόν που ακολούθησαν χαμήλωσαν τη σειρά πάρα πολύ συνολικά με αποτέλεσμα να έχει αφήσει μια κακή ανάμνηση, ενώ οι πρώτες 2 συν την 4η σεζόν ήταν εξαιρετικές. Δεν πρόκειται να δω πιθανό reboot ούτε από περιέργεια.
 6. Ναι, οκ, έχει φύγει αυτό, δεν μίλαγα συγκεκριμένα για το Visual Core. Γενικώς δεν έχει κάποιο άλλο chip συν-επεξεργασίας.
 7. Παθαίνω κατάθλιψη κάθε φορά που χρησιμοποιώ το Search του File Explorer στην 1809 που τρέχει το εταιρικό laptop (λόγω ΙΤ policy) και θυμάμαι πόσο γαμάτο ήταν πριν το χαλάσουνε στην 1909...
 8. Είναι πιο ακριβό απ' ό,τι θα έπρεπε, λογικά Black Friday θα πέσει σίγουρα στα €549 στην Ευρώπη (ή £499 UK). Αν κάποιος δεν είχε ποτέ Pixel είναι δύσκολο να του μεταφέρεις την εμπειρία το κινητό να είναι το ίδιο ή και περισσότερο (προσωπική εμπειρία μετά το Android 10) smooth 3 χρόνια μετά την πρώτη κυκλοφορία του. Έχω το Pixel 2 από τον Δεκέμβρη του 2017 και είναι ακόμα απόλαυση στη χρήση του. Έχουν περάσει από τα χέρια μου από ναυαρχίδες Samsung μέχρι τα τελευταία (καλά) Xiaomi. Ωστόσο, το αποτέλεσμα σε κάθε περίπτωση ήταν το ίδιο: για τα προσωπικά μου γούστα, το λογισμικό μετά από κάποιους μ
 9. Νέα συνδρομή στα €27,2 μέσω Βουλγαρίας συν το EARLY15 code, μόλις. Αν υπολογίσουμε και την επιστροφή από πέρυσι, €27-€16, 11 ευρώ η σεζόν. Not bad. Επειδή άλλες χρονιές δεν είχα επιχειρήσει να παίξω φθηνότερα με χρήση VPN, χρειάζεται να μπαίνω με VPN για να βλέπω ή το χρειάζεσαι μόνο για την συνδρομή; Έχω συνδρομή VPN, απλά αναρωτιέμαι μήπως σου ακυρώνουν τον λογαριασμό αν το πάρουν πρέφα.
 10. Έλεγε μέσα στις επόμενες 45 εργάσιμες. Είχα την εντύπωση ότι έλεγε μέσα στις επόμενες 45 ημέρες γενικά. Οπότε ναι, έχεις δίκιο, αρχές Οκτώβρη πάει.
 11. Αφ' ενός είχα προβλέψει κάτι σαν το 15%, είναι και ο Παναθηναϊκός για λύπηση φέτος, οπότε ζήτησα το 20% πίσω. Δεν έχω πάρει φράγκο μέχρι στιγμής. Υπάρχει κάποιος που να έχει πάρει;
 12. @Delas.46 συγνώμη κιόλας αλλά μήπως είσαι της Alpha και γι' αυτό ο υπερβάλλων ζήλος; Κούρασε λίγο το fanboyism χωρίς κανένα λόγο. On topic, χρησιμοποιούσα το my Alpha Wallet/Tap 'n' Pay και πραγματικά προτιμούσα το να πρέπει να ξεκλειδώσω βιομετρικά τη συσκευή και με PIN την εφαρμογή για να κάνω συναλλαγή, όπως και το timeout των 30 δευτερολέπτων για τη συναλλαγή. Ίσως να αρκούσε ένα βιομετρικό ξεκλείδωμα. Αν ισχύουν αυτά που διαβάζω (π.χ. αγορά 85 ευρώ χωρίς ξεκλείδωμα) τότε υπάρχει σοβαρό πρόβλημα ασφαλείας. Αν σου κλέψουν το κινητό μπορούν να σε χρεώσουν μεγάλα ποσά μέχρι να βγάλεις άκ
 13. Η πρώτη δουλειά είναι πάντα δύσκολο να βρεθεί σε αυτό τον χώρο, ακόμα και αν τελειώσεις Πολυτεχνείο, οπότε μην απογοητευτείς στις πρώτες σφαλιάρες. Είχα πάει σε συνέντευξη εταιρίας ως απόφοιτος πολυτεχνικής - ήταν η πρώτη μου συνέντευξη - όπου μου είχαν δώσει ένα ερωτηματολόγιο αξιολόγησης με πρακτικά - και προχωρημένα - ερωτήματα για setups με τεχνολογίες που ήξερα μόνο θεωρητικά. Τότε είχα νιώσει σαν να με είχε χτυπήσει φορτηγό, νόμιζα ότι ήμουν άχρηστος και είχα απελπιστεί. 12 χρόνια μετά, έχοντας καταξιωθεί στον χώρο και κοιτώντας πίσω, μπορώ να καταλάβω ότι το λάθος ήταν δικό τους - η θέσ
 14. konnak

  TV Season 2019-2020

  Επειδή Apple βρε @najinblue3. Τα Emmys γενικά ήταν πάντα λίγο ΓΤΠ.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.