Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

xanidis

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  4
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

0 Neutral

Σχετικά με xanidis

 • Κατάταξη
  Newbie

Πρόσφατες Επισκέψεις

410 προβολές προφίλ
 1. Ε αρκετές γι'αυτό ρώτησα για προγράμματα στον υπολογιστή . Γνωρίζεις πως γίνεται στο Excel τι τύπους συμπληρώνεις στα κελιά ?? Σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον .
 2. Καλησπέρα στην ομάδα και συγχωρέστε με εκ των προτέρων για την ερώτηση όντας λίγο σκραπας στα μαθηματικά . Θέλω να κάνω έναν πολλαπλασιασμό ο οποίος να έχει σταθερή τιμή το 1,06 και αρχικό ποσό το 17 αλλά στην συνέχεια να πολλαπλασιάζεται η σταθερή τιμή με το αποτέλεσμα δηλαδή 1,06*18,06 = 19,14 1,06*19,14 = 20,28 1,06*20,28= 21,49 Και ούτω καθεξής . Αν γνωρίζει κάποιος κάτι για κανα πρόγραμμα στον υπολογιστή ας βοηθήσει. Ευχαριστώ !!!
 3. xanidis

  Xmax 250 κάνει για delivery ???

  Ευχαριστώ για τις συμβουλές ρώτησα τον μηχανικό μου τον οποίο έχω εδώ και 10 χρόνια και μου είπε το εξής , κάνει αλλά όπως αρκετοί αναφέρατε είναι μεγάλο το κόστος συντήρησης οπότε το καθιστά ασύμφορο σε σχέση με ένα παπί ας πούμε .
 4. Καλησπέρα στην ομάδα όπως γράφω και στον τίτλο , λόγο της κατάστασης με τον ιό έχω ξεμείνει από δουλειά και σκέφτηκα delivery με το xmax 250 που διαθέτω . Το πρόβλημα μου είναι ότι ανησυχώ μήπως πάρω το μοτέρ στα χέρια . Όποιος ξέρει σχετικά είτε από προσωπική του πείρα θα το εκτιμούσα . Ευχαριστώ .
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.