Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

mordred

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  831
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΝΙΚΗΤΗΡΙΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

  1

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

1.722 Excellent

Σχετικά με mordred

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πρόσφατες Επισκέψεις

9.342 προβολές προφίλ
 1. mordred

  Far Cry 6 [PC]

  Το θέμα είναι ότι θέλουν χρόνο... Τα περισσότερα στο ίδιο περιβάλλον (ζούγκλες δάση κλπ?); Υπάρχει κάποιος λόγος;
 2. mordred

  Far Cry 6 [PC]

  A σωστό κάψιμο δηλαδή
 3. mordred

  Far Cry 6 [PC]

  Να πω την αμαρτία μου δεν είχα ασχοληθεί (πέραν το πρώτου λίγο από περιέργια). Δυστυχώς ξεκίνησα το 5ο... Έχω καεί... Λογικά θα πάει και αυτό για αγορά όταν πέσει η τιμή του.
 4. mordred

  Diablo II: Resurrected

  Εννοείται... Μαζί σου
 5. Σε τι να σε κρεμάσει ακριβώς...; Να μην ανέβει το story στο ινσταγραμ?
 6. Κάνουν θόρυβο όχι απλά το ενοχλητικό rev του κινητήρα καύσης... Να βάλουν όλοι ήχους κροτάλισμα diesel να μην έχουμε θέματα και δεν έχουμε εξικοιωθεί με άλλους ήχους στο δρόμο...
 7. Ναι δε καταλάβατε. Υβριδικό έχω και όταν είναι στον ηλεκτροκινητήρα κάνει ένα θόρυβο για τους πεζούς (ένα απαλό βοητό ας πούμε), που προφανώς υπάρχει για να σε αντιλαμβάνονται αυτοί που είναι δίπλα σου σα μέτρο ασφάλειας . Εδώ δε μιλάμε για τέτοιο πράγμα όμως. Εδώ προφανώς μιλάμε για ήχο εξάτμισης αμαξιού επιδόσεων. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Άρα ίσως μιλάμε για σκάστρες και γκαζιές από μεγάφωνα... Γελάει ο κόσμος
 8. Πραγματικά αυτό το πράγμα με τους ήχους από τα ηχεία. Και οκ μέσα ας το ακούει. Έξω γιατί;
 9. mordred

  Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

  Δε παρακολούθησα τόσο ενδελεχώς. Του τελικιάζει η CPU λογικά όταν γίνεται πανικός; Με μία ψακτική YouTube i5-7400 me 580 4gb (και όχι 8gb όπως αναφέρει ο φίλος) σε High-Ultra Settings (όπως αναφέρει το clip που είναι σχετικά πρόσφατο) πιάνει 50-60 fps... https://www.youtube.com/watch?v=Bf8tlpW-EC4 Άρα λογικά όντως μπορεί να είναι bottleneck στη cpu εφόσον και στο low έχει περίπου τα ίδια. Με έναν 7700 νομίζω θα κάνει τη δουλειά του πιστεύω.
 10. mordred

  Call of Duty: Vanguard [PC]

  Καλό φαίνεται. Δε ξέρω αν το destructible environments θα είναι τύπου battlefield ή απλά θα σπας καρέκλες και τζάμια. Και αν τα weather effects θα ειναι "real time" (όπως το BF) ή απλά θα είναι ανάλογα τη πίστα. Θα έχει μεγάλους χάρτες ή θα είναι όλι 6 vs 6?
 11. mordred

  Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

  Τι του στέλνετε οδηγίες για low end συστηματα δε καταλαβαίνω. Εγώ είμαι με έναν i7 3930k και μια 1060 6gb κι έχω 65-75 fps σε high settings... Που και πάλι χαμηλά είναι για τέτοια γραφικά 7ετίας αλλά δε φταίει το σύστημά του.
 12. mordred

  Call of Duty: Warzone [Battle Royale]

  Έχει να κάνει που το παίγνιον είναι σκουπίδι...
 13. mordred

  Football Manager 2020

  Στο www.fmgreece.gr θα βρείς ότι θέλεις με οδηγίες κλπ. Από roster μέχρι εμφανίσεις σήματα ομαδων κλπ. Νομίζω εκεί τα είχα κατεβάσει κι εγώ. Απλά δε ξέρω αν έχει τα πολύ πρόσφατα
 14. mordred

  Call of Duty: Vanguard [PC]

  Ψάχνεις και συ immersion στο cod... Στο Battlefield παιτυχαίνει σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό αυτό που ψάχνεις. Κυρίως στο Immersion (έτη φωτός μπορστά από COD είτε σε γραφικά είτε σε γενικότερη αίσθηση παιχνιδιού). Τα γιδοχοροπηδηχτά και τα τάκλιν είναι αρκετά περιορισμένα πολύ απλά επειδή με μία δύο σφαίρες είσαι νεκρός (ειδικά σε HC custom servers). Άλλη φιλοσοφία όμως τα δύο παιχνίδια. Το Vanguard απλά με αυτή τη μηχανή γραφικών δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να απετύχει αυτό που ψάχνεις. Θα έχει destructible environments, real time weather κλπ ή θα έχει jpeg πάλι για backdrop?
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.