Προς το περιεχόμενο

stelrp

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  928
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

Οτιδήποτε δημοσιεύεται από stelrp

 1. H καλύτερη και φθηνότερη ενέργεια είναι αυτή που δεν καταναλώνεται. Η εξοικονόμηση ενέργειας και πρώτων υλών μπορεί να βοηθήσει πραγματικά τον πλανήτη , την ανθρωπότητα και τα οικοσυστήματα. Αλλιώτικα όση ενέργεια και να έχουμε αν την καταναλώνουμε με αλόγιστο τρόπο δεν θα μας φτάνει, ακόμα και αν προέρχεται από την σύντηξη.
 2. Ψάχνω για UPS που να κρατάει πολύ ώρα για 3 PC στο γραφείο (να έχει 3-4 μπαταρίες). Στο γραφείο έχουμε τρία τυπικά PCS, τις οθόνες τους , δύο inkjet εκτυπωτές ένα πολυμηχάνημα, το ρούτερ κλπ. Όλα είναι σε μία γραμμή ρεύματος που καταλήγει σε ένα μεγάλο UPS Cyberpower 2000VA / 1200W το οποίο παίρνει ρεύμα από μία πρίζα στον τοίχο. To κάναμε έτσι , αντί για τρια UPS (ένα για καθένα PC) ώστε σε περίπτωση που είναι αναμμένο μόνο ένα PC (ή δύο) να έχουμε καλύτερη αυτονομία κατά τη διάρκεια της διακοπής του ρεύματος. Με τα τρία PC αναμμένα και όλες τις συσκευές η
 3. stelrp

  Ψάχνω για...

  Ψάχνω για UPS που να κρατάει πολύ ώρα για 3 PC στο γραφείο (να έχει 3-4 μπαταρίες). Στο γραφείο έχουμε τρία τυπικά PCS, τις οθόνες τους , δύο inkjet εκτυπωτές ένα πολυμηχάνημα, το ρούτερ κλπ. Όλα είναι σε μία γραμμή ρεύματος που καταλήγει σε ένα μεγάλο UPS Cyberpower 2000VA / 1200W το οποίο παίρνει ρεύμα από μία πρίζα στον τοίχο. To κάναμε έτσι , αντί για τρια UPS (ένα για καθένα PC) ώστε σε περίπτωση που είναι αναμμένο μόνο ένα PC (ή δύο) να έχουμε καλύτερη αυτονομία κατά τη διάρκεια της διακοπής του ρεύματος. Με τα τρία PC αναμμένα και όλες τις συσκευές η αυτονομία δεν
 4. Σιγά το πράγμα! Λες και δεν κάνει λάθη η wolt, ή αν τα φέρνουν με τέτοια καθυστέρηση που τα πιτογυρα έχουν παπαριασει. Τί δεν κάνουν λάθη? Όλη την ώρα κάνουν λάθη στις παραγγελίες! Σιγά μην κάτσω να γράψω ρεβιου για δύο σουβλάκια . Πολύ γραφειοκρατία, μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στο μαγαζί να κάνεις τα παράπονά σου λάιβ, και να τους πεις να το ξαναφέρουν.
 5. Έχετε δει τί ποσοστά παίρνει το efood και το wolt από τα μαγαζιά? 20-25% περίπου και παίρνουν και από τον πελάτη περίπου 1€ το χιλιόμετρο απόσταση από το μαγαζί. Πώς να βγει το μαγαζί, και πως να κάνει και προσφορά 1+1 δώρο. Άποψη μου είναι να παρακάμψετε τους μεσάζοντες και τις μίζες και να δώσετε τα λεφτά σας απευθείας στο μαγαζί.
 6. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 11/05/2021 11:12 πμ

  • Πώληση
  • ΝΕΟ

  Πιστοποιημένη Ανοξείδωτη καμινάδα της εταιρείας ΑΓΩΓΟΣ ΑΕ. Υπάρχουν διάφορες διατομές από Φ80 εως Φ350 μονού ή διπλού τοιχώματος σε τεμάχια του ενός (1) μέτρου, στηρίγματα, φλάντζες, σπιράλ αλουμινίου κλπ Όλα καινούργια από κλείσιμο καταστήματος , φυλάσσονται σε αποθήκη που πρέπει να αδειάσει. Επίσης υπάρχουν : 1. αχρησιμοποίητος λαμαρινένιος Λέβητας Πετρελαίου ή Φυσικού Αερίου 80.000 Kcal/h. 2. Πιεστικό δοχείο 160 λίτρων. 3. Κυκλοφορητής WILO για τη δυναμικότητα του ανωτέρω λέβητα.

  1 €

 7. Είναι για pentium iii, σε ποια περιοχή είστε?
 8. Χαρίζονται μελάνια από παλιούς εκτυπωτές και φωτογραφική μηχανή CANON EOS 30 με φακό 28-80 και φιλμ 35mm. Για όποιον θέλει να παλέψει ακόμα το άθλημα, Άγνωστη λειτουργική κατάσταση.
 9. Χαρίζονται δύο τηλεοράσεις 14 ιντσών CRT, λειτουργικές μαζί με universal τηλεχειριστήρια με τα οποία παίζουν κανονικά. Παραλαβή από Αγία Παρασκευή.
 10. stelrp

  Ψάχνω για...

  Ψάχνω φωτιζόμενο ποντίκι , gaming ή απλό , θα προτιμούσα ασύρματο, για παιδί .
 11. stelrp

  Ψάχνω για...

  Χρόνια πολλά! Ψάχνω για κολλητηρι για να επισκευαζω απλά πράγματα σε πλακέτες , π.χ. ένα βύσμα με καλώδιο από ένα φανακι που ξεκόλλησα κατά λάθος , Θα χρειαστώ και κάτι σαν μικροσκόπιο για να βλέπω , σωστά ? Υπάρχει κάτι βασικό για αρχαριο ? Δεν θέλω να πάω σε σταθμό κόλλησης, Το απλό κολλητηρι που έχω χρόνια δεν κάνει δουλειά.
 12. Ευχαριστώ για τις δύο απαντήσεις , αλλά μάλλον είναι overkill. Τώρα χρησιμοποιώ autocad 2013,2018 και sketchup 8 και 2018 με ένα i5 4ης γενιάς με κάρτα γραφικών geforce 1gb. Μήπως να πάω προς 15αρι λάπτοπ με δυνατά ενσωματωμένα γραφικά ? Σκοπεύω να το χρησιμοποιώ και εκτός γραφείου/σπιτιού. Προτάσεις ?
 13. Καλημέρα και χρόνια πολλά ! Ψάχνω για 17αρι λάπτοπ fullhd antiglare για χρήση AutoCAD kai SketchUp. Ίσως βολεύομαι με τα δυνατά ενσωματωμένα γραφικά των νέων επεξεργαστών ryzen ή intel για να αποφύγω μεγαλύτερες και βαρύτερες υλοποιήσεις σε μορφή gaming. Παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Θα με ενδιέφερε να έχει ssd αλλά και θέση για 2ο μηχανικό ή ssd. Θα αγοραστεί με τιμολόγιο, τιμή από 700 και πάνω φαντάζομαι.
 14. Περιμένω πως και πως όταν θα μας λένε να βάλουμε windows 11 γιατί τα win10 δεν είναι πια ασφαλή. Και με ποιον γλυκό τρόπο θα τα σκοτώσουν όπως τα xp και τα 7. Αλλά ξέχασα τα σκοτώνουν κάθε εξάμηνο με τις μαματες αναβαθμίσεις. Κατά τα λοιπά υπάρχει "συνέχεια" στο λειτουργικό, προγράμματα που δούλευαν το 2015 δεν δουλεύουν, υπάρχουν δύο control panel , δίπλα settings : metro kai win7, τα registry hacks δίνουν και παίρνουν. και όλη την ώρα κατεβάζουμε αναβαθμίσεις και ο φάκελος των windows μέτρα 10αδες γκιγκαμπαιτ που δεν ξέρει κανείς τί κάνουν ! ακόμα και να πάρεις ima
 15. Κάθε οικογένεια έχει έναν επαγγελματία και γλιτώνουν το ΦΠΑ. Το πρόβλημα μετά όμως είναι ότι αυτός φαίνεται ότι κυκλοφορεί με 15 κινητά....
 16. Υπάρχει και η περίπτωση να το πάρεις με τιμολόγιο με απαλλαγή ΦΠΑ 24% και το περνάς και στα έξοδα σου ως ελεύθερος επαγγελματίας !. Σε αυτή τη περίπτωση , δεν συμφέρει με την καμία το bg , καθώς το αγοράζεις πολύ φθηνότερα αν σκεφτείς και την έκπτωση του φόρου. Από το μι στορ και με εγγύηση.
 17. stelrp

  Ζητείται λάπτοπ turbo x με windows xp

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24/04/2021 09:06 πμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Ψάχνω το λάπτοπ turbo x του 2009, μοντέλο clevo m765su ή m765tu που έχουν οθόνη 15,6 ή το αντίστοιχο 17αρι με αναλυση οθόνης 1929*1080. Για να αντικαταστήσω το δικό μου που τα παίζει σιγά σιγά. Δεν χρειάζομαι windows 10, το θέλω με xp. Σε λογικές τιμές καθώς πρόκειται για λάπτοπ 10ετιας. Μπαταρίες, φορτιστές δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα έχω. Με ενδιαφερουν και νεότερα λάπτοπ αλλά χωρίς γυαλιστερές οθόνες και με ανάλυση καλύτερη από 1366*768.

  50 €

 18. stelrp

  ZTE ZXHN H267A

  ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 28/03/2021 11:03 μμ

  • Ζήτηση
  • ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ

  Αναζητώ το ρούτερ ZTE ZXHN H267A . Είμαι σε δίκτυο Vodafone VDSL 50mbps και είχα το συγκεκριμένο ρούτερ και κάηκε. Δυστυχώς η Vodafone μου έστειλε ένα αλλο , αλλά δεν με έχει βολεψει 100%. Ψάχνω αυτό που είχα κοντά δύο χρόνια και το είχα βολευτεί. Μένω Αγία Παρασκευή.

 19. Και μένα ήρθε παραγγελία από ebay σε 35ημερες, ανταλλακτικός ιμάντας plotter από τον ιδιο αξιόπιστο πωλητή που είχα παραγγείλει το 2017 και το Δεκέμβριο 2020. Η παραγγελία του Δεκεμβρίου 2020 ακόμα έρχεται. Μάλλον έχουμε μετάδοση δεμάτων LIFO (last in first out) αντί για FIFO (First in first out). Κάποτε το 1996 οι σκληροί δίσκοι IDE εισήγαγαν την τεχνολογία dual FIFO για να πλησιάσουν τους SCSI . Ίσως να κάνουν το ίδιο και τα Elta. To LIFO είναι απαράδεκτο.
 20. Έχω σταματήσει να αγοράζω πράγματα που τα χρειάζομαι κι δεν τα βρίσκω στη Ελλάδα και φταίνε τα ΕΛΤΑ. Και όσο σκεφτομαι ότι το 2013, 2014 ερχονταν τα κινητά από το minideal σε 10μερες και χωρίς τελωνείο, ειναι να μην στενοχωριέσαι?
 21. OK μάλλον θα πάω στον ryzen από το electroholic, Είδα όμως και αυτό, τί λέτε ? Έχει πολλή μνήμη , δεν ξέρω αν παίρνει επιπλέον μηχανικό δίσκο 1-2τβ. Ευχαριστώ εκ των προτέρων !!!!
 22. Και εγώ πήρα hp Omen 17αρι gaming i7 με gtx1659 λάπτοπ στην black Friday του 2018 με 750 ευρώ. Πάνε αυτές οι εποχές.
 23. Κάποιος που να ξέρει αν παίρνει έξτρα μηχανικό δίσκο τουλάχιστον 1tb και μνήμη. Κρίμα να δώσεις τόσα λεφτά και να μείνεις εκεί. Εδώ λάπτοπ τουρμποχ του 2009 αναβαθμίζονται σε μνήμη δίσκο, βγάζει Σίντι Τον , βάζεις ssd κλπ.
 24. Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις κ. Ζάχαρη λλά θα προτιμήσω ελληνικό Μαγαζί λογω απαλλαγής ΦΠΑ επειδή έχω επαγγελματικό ΑΦΜ και θα το γράψω στα έξοδα , κάτι που δεν γίνεται με αγορές από το εξωτερικό. Λέτε είναι χειρότερος ο I7-10750H από τον ryzen 4800H ? Δεν έχω ούτε ένα παιχνίδι , AutoCAD, SketchUp, Photoshop, Office είναι τα μόνα που χρησιμοποιώ. Αυτό από το electoholic που μου προτείνετε το σκέφτομαι σοβαρά, έχει ομως λίγο χειρότερη κάρτα γραφικών (1650ti 4gb αντί για 1660 ti 6gb) , είναι όμως και 100 ευρώ φθηνότερο από αυτό που πρότεινα: https://www.electroholic.gr/el/pro
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.