Προς το περιεχόμενο

mutexlock

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ

  25
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

 • ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

  Μ/Δ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

31 Excellent

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ mutexlock

 • Κατάταξη
  Member

ΠΡΟΣΦΑΤΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΠΡΟΦΙΛ

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Ιστορικής σημασίας είναι ότι θα υπάρχει Development παράρτημα της Microsoft στην Ελλάδα, πράγμα που υπάρχει σε πολύ λίγες χώρες παγκοσμίως.
 2. Η ειρωνεία από την άλλη, το Visual Studio εν έτη 2020 το έχουν ακόμα 32bit χωρίς x64 έκδοση. Παίζει να είναι το πιο σάπιο προϊόν της Microsoft αυτή την στιγμή.
 3. Αν το πρόβλημα είναι η ASP.NET τότε ίσως μπορέσεις να κάνεις το άλμα τον οκτώμβρη με την .NET 5.
 4. Θα σου πρότεινα να αλλάξεις λειτουργικό σε κάποιο Linux. Αν δεν γίνεται ψάξε να βρεις να ρυθμίσεις τα NUMA pinning/Interleaving στον sql server ή ότι άλλο έχεις.
 5. Ζωγραφική κυρίως και προγραμματισμός. Πίο σπάνια θα παίξω κανένα παιχνίδι, κυρίως pokemon και binding of isaac.
 6. Σε αυτό ελπίζουν τώρα οι fanboys της intel; Μέχρι χθες η μεγάλη επιστροφή ήταν με τα 10nm, τώρα είναι με το DDR5; 🤔
 7. Μιλάμε για τα 'αμέτρητα' παιχνίδια με Ray Tracing που έχουν βγει μέχρι τώρα. Ένα χρόνο μετά από όταν αγόρασα την κάρτα και ακόμα δεν υπάρχει παιχνίδι που να παίζω και να έχει ray tracing. Περιμένω τον Απρίλη που θα βγει cyberpunk. Για εμένα το RT ήταν αποτυχία ειδικά με το καπέλο στην τιμή που έβαλε στις κάρτες.
 8. Ελπίζω να είναι όντως αρκετά γρήγορες γιατί μετά το φιάσκο με το RTX δύσκολα θα ξαναπάω σε nvidia.
 9. Αν η εφαρμογή είναι πολύ κακογραμμένη θα επιταχύνει λιγότερο. Στους Zen2 είναι τόσο μεγάλη η cache που ακόμα και κακογραμμένη να είναι η εφαρμογή πάντα δίνει αρκετή επιτάχυνση σε όλες τις εφαρμογές.
 10. Για να καταλάβω καλά, μας λες ότι μια μεγάλη Cache δεν επιταχύνει το 99.999% των εφαρμογών;
 11. Πως αλλάξανε οι καιροί... Τώρα η AMD είναι η premium brand και η intel η VFM. Αν μου το έλεγες πριν 4 χρονιά θα γελούσα.
 12. Για να ρίξει τόσο τις τιμές η intel, μάλλον οι επόμενοι Threadripper θα ρίξουν πολύ φάπα και το ξέρουν ήδη.
 13. Μας υποχρέωσε το RTX. Άκουσα τέτοιου είδους παπάτζες και πήραμε RTX. Μέχρι στιγμής ούτε ενα παιχνίδι που παίζω δεν έχει σκοπό να το ενσωματώσει. Συν αυτό, το Borderlands 3 που βγαίνει τον Σεπτέμβρη, όχι μονο δεν θα έχει RTX features αλλά θα είναι και AMD optimized. Ελπίζω να μην έχει και το Cyberpunk την ίδια κατάληξη.
 14. Με 32 MB L3 για κάθε chiplet αυτό σημαίνει ότι αν βγάλουν TR με 8 chiplets μιλάμε για 256MB L3. Benchmarks όπως Cinebench παίζει να μην αγγίξουν ποτέ RAM.
 15. Σταματήστε να απαντάτε στους fanboys. On topic: Ο ανεμιστήρας δεν νομίζω να λειτουργήσει ποτέ εκτός αν κάνεις τίποτα Raid με πολλούς δίσκους. Βέβαια ο τύπος στο video είπε ότι σε gaming θα λειτουργεί, αλλά δεν το νομίζω γιατί μου κάνει για marketing τύπος που δεν γνωρίζει πολλά.
×
×
 • Δημιουργία νέου...