Προς το περιεχόμενο
 • Εγγραφή

Subzerog7

Members
 • ΜΗΝΥΜΑΤΑ FORUM

  109
 • ΜΕΛΟΣ

 • ΤΕΛ. ΕΠΙΣΚΕΨΗ

ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

46 Excellent

3 ΑΚΟΛΟΥΘΟΙ

Σχετικά με Subzerog7

 • Κατάταξη
  Junior Member

Πληροφορίες προφίλ

 • Φύλο
  Δεν το μαρτυρώ

Πρόσφατες Επισκέψεις

Η εμφάνιση επισκεπτών είναι απενεργοποιημένη ή δεν έχετε πρόσβαση σε αυτή.

 1. Εμένα στην Β450 tomahawk max είναι στα settings/security/security device support enable - και είναι και 2.0
 2. Πολύ καλός φίλος καί συνάδελφος με ίντερνετ καφέ παρέλαβε σήμερα 2 digital από Κοτσόβολο παραγγελία από 6/10. Τα είχαμε παραγγείλει μαζί αλλά εγώ τα ακύρωσα πριν κάνα 2μηνο.
 3. Για τις ειδικές περιπτώσεις έλεγα!
 4. Υπομονή φίλε μου. Ίσως είναι αλφαβητική η σειρά. Το επώνυμο μου ξεκινάει από Α. Η αίτηση μου 14/12 για Αθήνα.
 5. Παιδιά συγκινήθηκα. Είμαι ειδική περίπτωση και σήμερα έλαβα αυτό το μήνυμα. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχετε καταχωρήσει η αίτησή σας έχει ενταχθεί στην κατηγορία ειδικής περίπτωσης «Απόκλιση της Ωφέλιμης επιφάνειας του ακινήτου». Παρακαλούμε όπως αναρτήσετε, έως τις 5-5-2021 α) ειδική αιτιολογική έκθεση, υπογεγραμμένη από πολιτικό μηχανικό, από την οποία να προκύπτει με σαφήνεια η αιτία της, μεγαλύτερης των 7 τ.μ, διαφοράς που παρατηρείται μεταξύ της ωφέλιμης επιφάνειας ΠΕΑ και της επιφάνειας κύριων χώρων ακίνητου βάση Ε9 β) οικοδομική άδεια του ακινήτου και τυχόν έγγραφα που αφορούν διαδικασ
 6. κατάλαβα. καλοκαίρι του 22 θα ξεκινήσουμε δηλαδή.
 7. Με τις ειδικές περιπτώσεις τι γίνεται ? Εμάς πότε θα μας τσεκάρουν για να προχωρήσουμε?
 8. δεν είμαι σίγουρος. νομίζω οι κεφαλές πάνε με την εγκατάσταση του λέβητα ή της ΑΘ απλά όλο το άλλο (θερμοστάτης, relay, κλπ ). Πχ. Εγώ θέλω με τον λέβητα Vaillant και το sensoHOME VRT380f μαζί με το VSmart , o λέβητας έχει 2000 ευρώ, το sensohome με το vsmart έχουν 400. Αυτά τα 400 θα πάνε στα 3500 της εγκατάστασης λέβητα ή τα 400 θα βγούνε από τα 600 του Smarthome budget. To sensohome είναι και αντιστάθμιση λέβητα. Γενικά ένα μπέρδεμα.
 9. Έχω 600 ευρώ "budget" για smarthome μέσω του εξοικονομώ. Θέλω το evohome της honeywell με όλα τα παρελκόμενα, με θερμοστατικές κεφαλές οθόνες κλπ. Αυτό στο amazon σε περίοδο προσφορών το έχει 500 ευρώ. Ελλάδα δεν υπάρχει. Μπορούμε να δικαιολογήσουμε τα έξοδα κάπως και να το πάρουμε ή ούτε καν ? Έχει κανείς ιδέα ?
 10. Μα δεν γίνεται. Είναι σαν να με φτύνουν και να τους επικροτώ. Και πάει στο διάολο, ναι η Σονυ καθυστέρησε ναι κορονοιός κλπ. ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΜΕ ΡΕ ΦΙΛΕ. Είμαι επαγγελματίας. Για το Θεό. Τι αντιμετώπιση είναι αυτή. Όχι φίλε ευχαριστώ. Τα τελευταία 4 χρόνια έχω πάρει πάνω απο 20.000 ευρώ πράγματα απο Κωτσόβολο με δόσεις. Αφού έβαλε και το Πλαίσιο πλάνο πλέον θα παίρνω από αυτούς.
 11. εγώ μόλις έκανα ακύρωση 2500 από κώτσο ( πληρωμένα με πιστωτική 5 digital, 5 χειριστήρια και 5 βάσεις). θα πάω πλαίσιο και όποτε τα πάρω. Όχι να τους πληρώνω κιόλας που με κοροιδεύουνε. Πάρτε την σειρά μου πάρτε τα όλα, ποσώς με ενδιαφέρει πλέον. Η κοροιδία έχει και τα όρια της και δεν θα την επικροτώ πληρώνοντας την.
 12. Εγώ που είμαι 3.α Ειδική περίπτωση, φαντάζομαι έχω μπει, εννοώ έχω δεσμεύσει το κονδύλι μου( εχω αριθμό πρωτοκόλλου) απλά περιμένω να τους αποδείξω γιατί έχω διαφορά στο Ε9 με το ΠΕΑ στα τμ... Σωστά ? Ξέρει κανείς ? Με έχει αγχώσει λίγο.
 13. Έτσι το κάνανε όλοι για να προλάβουνε.... Δεν νομίζω να τους πετάξουν έξω.... Θα είναι πάρα πολλοί.
 • Δημιουργία νέου...

Με την περιήγησή σας στο insomnia.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies που ενισχύουν σημαντικά την εμπειρία χρήσης.